2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391138 بازدید | 77001 پست
معده درد فوق العاده بدی دارهاز وقتی مشغول ب کار شده معده درد عصبی میگیرهاسترس بدی می‌گیره 💔💔💔نمید ...

کاش گوشی رو پیک میاورد براتون 

خودش نمیرفت عاطفه 

حالام هی نگو اره مار نشد فلان 

بگو قسمت روزی بوده عجله نکن راه میفتیم

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست میشهبلاخره این روزها باید بگذرن تلخه،سختهزمان کند میگذره اما میگذره ایشالله هر چه زودتر سلامت ب ...

انشاالله عزیزم ممنونم ازتون،آره میگذره ولی به سختی کاش میشد محکم و قوی بود من سعیم و میکنم

معده درد فوق العاده بدی دارهاز وقتی مشغول ب کار شده معده درد عصبی میگیرهاسترس بدی می‌گیره 💔💔💔نمید ...

عاطفه جان😘 من کلی از تاپیک عقبم فقط صفحات آخر رو گاهی میخونم🫣 نمیدونم چرا همسرت معده درد عصبی داره 🤔

ولی بگم که قرص کلیدینیوم سی خیلی خوبه واقعا معده رو آروم میکنه 😏

البته اگه ورم معده داره یا اسید معده بالا باشه هم براش بد نیست خوردنش 🫠

والبته دم نوش زنجبیل هم  عالیه 😇

برای خورشید پس از شبهای طولانی
برو جایی که میزنن نظرات مراجعین رو بپرسالهی امین🤲🏻

اصلا ایه نازل بشه خوبه باز من بدن خودمو میشناسم همون یک هزارم یک درصد عوارضی باشه رو من نشون میده 

من نمونه عجیب خلقت خداوندم 

همیشه شوهرم میگه نمونه جدید تحقیقاتی علم پزشکی

منتظرم یائسه بشم تموم شن دردا 

نترس برو خطرناک نیستولی پیش متخصص پوست بروالان هر کی دکتر عمومی هست کار زیبایی هم انجام میدنمامانم پ ...

پوست نمیخوام درمان میگرن میخوام 

سلام دوستای گلم نمیدونم منو یادتونه،گفتین بی خبر نذارمتون گفتم از وضعیتمون خبر بدم،همسرم مرخص شده و ...

امیدوارم خیلی زود بهبود پیدا کنن

خیلی سخته . برای شما آرزوی صبر میکنم 

ققنوس
خوشگله دیگهمامان من هیچ میکاپی نمیکنهنسل قدیم تره دیگهاونم از نوع ترکش که زن فلان نمیکنه زشته😕بیا و ...

اره باید بپذیرم.. 😂😂😂

اونم حالت عادی ارایش نداره واسه عروسیایه نزدیک میره ارایشگاه قرتی خانم😬😬

اصلا ایه نازل بشه خوبه باز من بدن خودمو میشناسم همون یک هزارم یک درصد عوارضی باشه رو من نشون میده من ...

مهسان بدنم منم فوق حساسه

ولی تا الان دوبار بوتاکس زدم عوارضی نداشته

تحقیق کن اگه بتونه دردت رو کم کنه عالیه