2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پن روشن کننده پرودرما هفته ای ۳ بار - ماسک سیب زمینی و برنج پخته و پودر شیرین بیان و یه قاشق نشاسته میکس شده هفته ای دوبار - شیو با پودر موبر و شوینده روشن کننده اویدرم بعد از شیو ۲ بار ( هر روز باید حمام بری)

روغن شیرین بیان هرروز بعد حمام 

تونر وایت ویت ویتالیر بعدش ژل کرم روشن کننده پیگمنتا صبح و شب روزی ۲ بار

تونر گلوتونیک رویوال هفته ای ۲ بار بعد حمام 

کرم روشن کننده بدن پیگمنتا عالیه 

زانو تو کیسه و سفید اب بکش 

لیمو تازه رو با شکر و روغن نارگیل قاطی کن قبل حمام اسکراب کن

از حمام اومدی کله بدن تو با روغن نارگیل چرب کن ( بشدت پوستت قشنگ و صاف و نرم میشه و هم بوی عالی داره من عاشق بوشم) 

شبا پماد زینک به زانو و بیکینی بزن

اگه همه رو انجام بدی 2 ماهه خوشگل و سفید میشه 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

کرم روشن کننده بدن پیگمنتا عالیه زانو تو کیسه و سفید اب بکش لیمو تازه رو با شکر و روغن نارگیل قاطی ک ...

کجا کرم پیگمنتا عالیه؟

بیخود ترین چیز ۶۰۰ و خورده ای پولشو دادم دریغ از یک ذره تغییر حتی نیم درجه هم روشن نشد 

کجا کرم پیگمنتا عالیه؟بیخود ترین چیز ۶۰۰ و خورده ای پولشو دادم دریغ از یک ذره تغییر حتی نیم درجه هم ...

خب بقیه کارایی که گفتمو انجام بده صددرصد نتیجه میبینی

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡