2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391095 بازدید | 76995 پست
اب زیاد بخورخیلی زیاد شوهر منم تا چند سال پیش اینجوری بودخدا روشکر الان بهتره

استرس این چند روزه منو از پا انداخت

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

وای عزیزم من اسمتون یادم نبود خوب کاری کردید پست گذاشتید 🫠خدا رو شکر که بهترن از قدیم میگن درد به خ ...

ممنونم از دعای قشنگتون عزیزم انشاالله ،دیدن درد کشیدنش خیلی سخته😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به خدا توکل کن و دعا کن تا روزای سخت بهتر بگذره.سخته ولی میگذره.قران ارامبخشه بخون و مشکلات بسپار به خدا .شبا مدیتیشن گوش کن  و بخواب.مدیتیشن خیلی خوبه ذهن از چیزای منفی دور میکنه

دوستان دیشب یک کلیپ از مازیار سلطانی دیدم دلم خیلی براش گرفت 😔

میگفت ۳۰ تومن اجاره خونه میدم دستم تنگه کار بهم نمیدن😒😐

مردم همیشه در صحنه هم براش کامنت گذاشته بودن که ۵۵ سالته تا حالا نتونستی یه خونه بخری با پولات چیکار کردی پس چرا رفتی عمل کردی میذاشتی این ته عمری هم بگذره🙄😡

بعضی ها خیلی زبون تیزی دارن عین خنجر میمونه لاکردار فقط نمک رو زخمن انگار🥹😭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزم به خدا توکل کن و دعا کن تا روزای سخت بهتر بگذره.سخته ولی میگذره.قران ارامبخشه بخون و مشکلات بس ...

ممنون عزیزم حتما خودمم فقط با دعا و نیایش حالم خوب میشه،مدیتیشن که گفتید پادکست داره از کجا دانلود کنم

[QUOTE=366745634]من کلا باهاش کاری ندارم نه اون برای من کاری کرده نه من ولی میدونم خیلی پشت سرم حرف زده ولی من ا ...[/QUOTEمن دلم براش میسوخت ولی دیگه برا کسی دل نمیسوزونم به جهنم گشنه بمونن.مثل اون جاریم هرچی حرف زده پشت سرم من باهاش وارد بحث نشدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دوستان دیشب یک کلیپ از مازیار سلطانی دیدم دلم خیلی براش گرفت 😔میگفت ۳۰ تومن اجاره خونه میدم دستم تن ...

منم براش ناراحت شدم

نباید زخم زبون بزنن گذشته ها گذشته 

ولی ققنوس جون بازیگرای پولای خیلی زیادی میگیرن

خود اکبر عبدی میگفت درآمد یه ماه من اندازه چند ساله بابام بود

ولی بابام پس انداز کرد خونه خرید

بعد  گفت بازیگر نعمت‌الله گرجی وقتی فوت کرد خونه نداشت در حالی که درآمد یه ماه اون برابر بود با درامد کل ۳۰ سال بابای من 

خودشون تا وقتی پول‌های کلان درمیارن بریز و بپاش میکنن 

سر پیری ناله هاشونو میارن برای مردم

اونموقع که نقش شهرزاد برای هر قسمت ۹۰ میلیون پول می‌گرفت صداش درنیومد

حالا پیر میشن میگن ما نداریم 

حتی مهران غفوریان هم یه بار اینو گفت

گفت من یدونه آپارتمان معمولی  خریدم در حالی که همکارام تو برج های آنچنانی مستاجرن

حنا جان شما صبرت لبریز شده😐 این همه مشکل دلتو شکسته بی طاقتت کرده 😑حق داری شاید این حرفا آرومت نکنه 😒

ولی زندگی پایین بالا داره 😔دوست عزیزم با خودت فکر کن اگه خدای نکرده از دست میدادیش چی 🙄😞

دم نوش گل گاو زبون دم کن بخور 😘

به پشت سرت نگاه کن ببین چه راه دشوار و پر از سنگلاخی رو پشت سر گذاشتی😕 راه پیش روت روشنه و همواره مطمعنم قوی باش عزیزم 🫠

برای خورشید پس از شبهای طولانی