2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1346686 بازدید | 73385 پست
عزیزم اومد بچتو ببر اتاق بخابون به مادرشوهرت گوشزد کن ساکت باشه به تمیزی خونت اصلا اصلا پیش اون اهمی ...

مثلا بچم شب نخوابیده یا شوهرم دیر از سرکار اومده یا کار داشتم ب کسی چ ربطی داره من کی بیدار میشم...

ماشالله دخترش اذان ظهر بیدار میشه یبار پیش من گفت اره زنگش نمیزنم الان خواب میشن‌ساعت ۱۲ونیم بود

تو دلم گفتم ای زن ناحسابی پس چرا ساعت ۹،۱۰ بمن زنگ میزنی...تو که میدونی من خوابم

اصلا مادرشوهرا همشون کرم دارن هیچوقت به چشم دختر نگا نمیکنن ادمو

حالا مادرشوهر من مثلا خیلی خوبه از دستش عاصی شدم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام دوستای قشنگمدیر اومدم ولی با انرژی اومدمهفته قبل که گفتم عروسی فامیل نزدیک داریم و با کلی عکس و ...

سلام😍😍😍😍😍😍😍😍😍خوشگلاسیون مبارک 😍😍😍😍😍😍 آفرین آفرین👌👌👌👌👌👌👌

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا مهسا، نشستی خونه پات درازهیا داری بچه رو میخوابونیزینگ زینگالو سلام من یک ساعت دیگه میرسمیا سر ...

عاطفه میفهمم منم اصلا دوس ندارم کسی خونمو بهم ریخته ببینه با خواهر برادرای شوهرمم تو یه ساختمون زندگی میکنم.... ولی این مادرشوهره اگه فضوله و میره جایی دستت میندازه ومیگه خونش ال بود بل بود واقعا دارم میگم خیلی راحت در رو روش باز نکن آیفون رو قطع کن گوشیم سایلنت وتمام اگه نه بی آزار هست و اهل حرف دراوردن نیست سخت نگیر مادرهمسرته....خونت هم‌چیزی نباشه خونه ی پسرشه تو چرا حرص بخوری که ای وای چیزی نیست اون بخوره؟؟؟؟مگه تو نون آور خونه ای؟؟؟؟

خودشو تکون بده به پسرش کمک کنه(من وظیفه ی خودم میدونم به جفت پسرام کمک کنم وتلاشمم میکنم)

من قبلا خواهرشوهر وجاریم که میومدن سریع پذیرایی میکردم با جووون ودل همه چی میاوردما عسل پنیر کره ومیوه هم چند مدل....عاطفه یه چندبارم دقت کردم من میرم اونا اصلا سخت نمیگیرن مثلا میگه میوه میخوری بیارم🙄به دخترش میگه برا زندایی میوه بیار اونم چس خورسگ خودشو میزنه به مول مولی انگار که من نخورده باشم😒برا همین دیگه کوفتم براشون نمیارم شوهرمم هرچی میخره میگه نگیری برا اینا بیاری همشو خودت وبچه ها بخورین.

امشب شوهرم گفت من فهمیدم تو حامله بودی دیگه شستن آشپزخونه گردن من افتاد 🤦🏻‍♀️😄😄گفتم پس برو دیوار ...

به قول شوهرم بیکار نمیشینی رگباری دستور میدی🤣🤣🤣🤣 میگم تا آب حموم پر شه بیا اینجا رو تمیز کن اونم میگه چقد به فکر منی میخوای من تحرک داشته باشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

دیدی چقد خوبه این یعنی از دلت دراورده براش اسپند دود کن و بوسش کن ازش تشکر کن♥️🧿

عزیزم اومد بچتو ببر اتاق بخابون به مادرشوهرت گوشزد کن ساکت باشه به تمیزی خونت اصلا اصلا پیش اون اهمی ...

دقیقا من هر روز جارو میکشم میذارم آخر شب که شام خوردیم میکشیم اسباب بازی هم میگم بازی کنن کیف کنن خودشون آخر جمع میکنن خونه اس کتابخونه نیست که دست به سینه رو به تخته بشینیم

دقیقا من هر روز جارو میکشم میذارم آخر شب که شام خوردیم میکشیم اسباب بازی هم میگم بازی کنن کیف کنن خو ...

وای پایییز توام عین خودم بیداری 😫

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عاطفه میفهمم منم اصلا دوس ندارم کسی خونمو بهم ریخته ببینه با خواهر برادرای شوهرمم تو یه ساختمون زندگ ...

پاییز اصلا ب من زنگ نمیزنه ک 😄😄😄 اصلاااااااااااااااا

زنگ شوهرم میزنه

اون ب من میگه الو مامانم مثل همیشه یهویی داره میاد 😩😩 منم جیغ جیغ 😄

اون میگه بابا نمی‌فهمه چیکارش کنم غر غر میکنم 😄

من همیشه میوه تو یخچال دارم

اما خب کم میشه دیگه میگم زشته عین گاو میاد

بخدا پاییز شده خیلی وقتا حال دستشویی رفتنم نداشتم 😄 این عین بز اومده 😩 

یا خونه مامانم بودم بدو بدو اومدم خونه خودم...

اهل حرف نیس اصلا، گاهی ظرف میشوره....

محبت کلامی الکی داره...

بابا خیلی چیزارو نمیشه گفت 💔💔💔🥺🥺🥺🥺

ب مول مولی 😄😄😄 قشنگ بود رفت تو دایره المعارفم 😄😎

به قول شوهرم بیکار نمیشینی رگباری دستور میدی🤣🤣🤣🤣 میگم تا آب حموم پر شه بیا اینجا رو تمیز کن اونم ...

آفرین 😄😄 ببین گفتم دستمال بکش

گفت بعد مهیار

گفتم تموم شد

اول خواست ی دیوار بکشه

بعد گفتم ببین اونورم کثیف 😄 

مامانم میگه مظلوم گیر آوردی 😄

هر شب دود می‌کنم 🥲 قهر باشم ک یزید عالم میشم 😄😄

ای خواهر انقدر بلند حرف میزنه همیشه دخترم از خواب پریده

ترجیح میدم باسه نخوابه ک بد خواب نشه...

کلا خانوادگی صدا کلفت ولوم بالا 😏😏

زبونم کلا دردسر

همیشه با اسنپ میومد..دید گرونه زیاد نمیومد

من دیوونه گفتم چرا پول اسنپ میدی مترو سوار شو 

یادش دادم 😩😩😩 دیگه یاد گرفت خاک تو سرم 😩😩😩😩😩😩😩😩

بعضی کاراش خیلی خیته بخدا....

شب یلدا رفتیم خونه مامانم

۱ساعت بیشتر حیاط تلفنی حرف میزد 

بابا زشته تو ک بدون خبر اومدی ننه بیچاره ما مجبور شد بگه بیا دعوتت کنه یکم احترام نگه دار...

بعدا زنگ بزن.ایتم بگم واجبات نبود 

منم بیدارم 🥲شب سکوت عالمدوسش دارم 🥲

منم سکوتو دوست دارم ولی بیدار موندن مزخرفی که نظم روزانتو بهم میریزه نه شب بیدار بمونم کلافه میشم ولی متاسفانه گاهی وقتا اینجوری میشم دیگه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اخی مبارکه😍😍 عمل بینی از ارزوهای منه که میدونم پولشم جور کنم جرئتشو ندارم برم🥲🥲🥲

فداتشم مرسی😘خیلیییی جرعت میخواد

خودم فوق العاده ترسو و استرسی 

۸ساله با خودم درگیرم تا دیگه قانع شدم برم زیر عمل