2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1359925 بازدید | 74500 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی کردیدم عید شلوغ میشه خرید با بچه کوچولو سخت میشه

اره بیشتر به خاطر شلوغی.. خیلی سخته. چون این چند وقته مراسم داشتم و اوضاع لباس مهمونیم خوب نبود خریدم. هرکدومو یه بار پوشیدم گذاشتم عید بپوشم. 

خدایی این دو تا تاپیک از کلاسای دانشگاه پربار ترنخدا رویا جونو حفظ کنه🥰🥰🥰🥰که استارت این دو تا تا ...

اره خدایی. خدا به خودش و خانوادش سلامتی بده. عاقبت به خیری بچه هاشو ببینه. ❤️

اره ویلاییع چرا من نمیترسم ازش😁😁

ببین اتفاقا من ی دوستی دارم همکارمه جدیدا خیلی ازش می ترسم

چون سر ی معامله خیلی دعاهای جور وا جور گرفن برا ی بنده خدایی

معامله ش جور شد

ولی زندگی اونا و خودش پوکیده

براش مهم نیس فقط همین ک ب زمین رسیده براش کافیه

بخدا می ترسم

کلا دعا ی جو سنگینی داره زندگی و فرد رو دچار سر درگمی می گنه

[QUOTE=366204779]خیلی بد بود الان دیدم زانوم کبوده نگو جای همون افتادنه بوده همه چی دارم میخورم...تقصیر خودم بود قبل ...[/QUOTE 🥺🥺🥺🥺مراقبت کن مراقبت خیلی خیلی موثره ها

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ما خانمها رو فکر و خیال از پا میندازهمردها میبینی چقدر ریلکسن😎😎😎😎کاش منم مغزم عین همون آدمهای بی ...

🤕🤕🤕🤕🤕🤕

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نمیتونم میترسم خدای نکرده برا یه لحظه هم که شده حس بد بگیرن بچه ها باردار و زائو و شیر ده و ...یا نا ...

مهسان جان نگران نباش.دکترها کارشون رو بلدن.آنژیو هم برخلاف اسمش،خیلی عجیب غریب نیست.من خودم بخاطرمشکل قلبی ام آنژیو انجام دادم .اگر نیاز باشه بالن یا استند یا همون فنر میذارن.گزینه بعد از اینها جراحی هست.آنژیو زیاد طول نمیکشه.

هرچند که اطرافیانم که جراحی انجام دادند هم میگن کاش زودتر جراحی میکردیم از اون همه دردی که داشتیم زودتر خلاص میشدیم.

ببین چه کاری بهت روحیه میده همون کار رو تنهایی انجام بده تا تو تنهاییت دلت محکمتر بشه و تو جمع و درکنارهمسرت بتونی بهش روحیه بدی...دوست داری باخدا حرف بزن.....دوست داری پیاده روی کن....دوست داری گریه کن....دوست داری بنویس....دوست داری دعا کن وباخدا قراربذار اگه همسرت زودتر خوب شد،یک نذری انجام بدی

هرکاری دوست داری انجام بده اما تنها.....کنارهمسرت محکم باش تا بادیدنت اونم دلش قرص ومحکم بشه

خدایا بی نهایت شکرت