2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1346204 بازدید | 73362 پست
بچه ها منم یه خبر خوب بدم😍همیشه غر غرهامو نگم اینجا😎یادتونه خونمون رو کذاشته بودیم برای فروش ،که ف ...

سلام دتر مبارکا😍😍😍😍😍😍😍😍😍الهی بازم بخری الهی الهی الهی یه خونه ی شیک بسازی وخبرشوبدی😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الهی همه صاحبخونه شن این خبر منو بشدت خوشحال میکنه😍😍😍الهی هرکی چشم انتظار بچه اس خدا بهش بچه بده 😍😍😍🤲🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت بشم عاطفه جون خوش قلب و مهربونچقد تو با محبتی خواهر😘😘به قول شوهرم انشالله که پا قدم دماغ جد ...

🥲♥️♥️♥️♥️😘😘

عید همه رو زخمو زیلی میکنی 😎😄

فقط سرتو پایین نگیر من از عملیای اطرافیانم شنیدم خوب نیس ک سرتو پایین بگیری 🥰

الهی همه صاحبخونه شن این خبر منو بشدت خوشحال میکنه😍😍😍الهی هرکی چشم انتظار بچه اس خدا بهش بچه بده ...

الهی آمین

الهی ک خدا ب دل پر محبتت پر از شادی و کارای قشنگی ک میخوای بده 😍😍

سلام دوستای قشنگمدیر اومدم ولی با انرژی اومدمهفته قبل که گفتم عروسی فامیل نزدیک داریم و با کلی عکس و ...

مماغه نو مبارک 👏😍🤩💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها منم یه خبر خوب بدم😍همیشه غر غرهامو نگم اینجا😎یادتونه خونمون رو کذاشته بودیم برای فروش ،که ف ...

چقدر عالی،مبارکه👏😍انشالله خدای مهربون بزودی پوله ساختشم جورمیکنه🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

🚶🏼‍♀️

واااای کلی کاردارم برا فردا😰

تولد خواهرم دهمه،دخترشم پونزدهم،دیگه بامامانمینا هماهنگ شدیم گفتیم بخاطرهزینه ها هردورویکی کنیم که خواهرم زیادتوخرج نیفته،

اما دلم راضی نمیشد🥲چون این خواهرموخیییییلی دوس دارم واصلا یه جور دیگه خوبه😘🤩🤩

فرداگفتم برا دورهمی بعدظهربیان خونمون مامان وخواهرام💖

امروزم رفتم خونه مامانم کیک پختم،به مامانم گفتم دوس دارم خواهرموفردا سورپرایز کنم تولد بگیریم براش😍😍مامانمم گفت سالادماکارونی درست میکنه،

ازصبح تاچهار باید کلی کار انجام بدم🤭🤪

اگه وقت کنم دسرم آماده میکنم🙃

وای که چه خوشحال میشه آبجیم 🫂😋😍🤩

سلام دوستای قشنگمدیر اومدم ولی با انرژی اومدمهفته قبل که گفتم عروسی فامیل نزدیک داریم و با کلی عکس و ...

اخی مبارکه😍😍 عمل بینی از ارزوهای منه که میدونم پولشم جور کنم جرئتشو ندارم برم🥲🥲🥲

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
بابا مهسا، نشستی خونه پات درازهیا داری بچه رو میخوابونیزینگ زینگالو سلام من یک ساعت دیگه میرسمیا سر ...

عزیزم اومد بچتو ببر اتاق بخابون به مادرشوهرت گوشزد کن ساکت باشه به تمیزی خونت اصلا اصلا پیش اون اهمیت نده من مادرشوهرم وسواسه دوس داره مثل خودشفقط کوزت و کلفت باشم یه وقتایی بی خبر میاد پسرم کلی اسبابازی ریخته یا مثلا ظرفشوییم پر ظرفه اصلا اهمیت نمیدم گوشی بازی میکنم.پامیشه سینکو نگا میکنه ایتطرف اونطرفو میبینه یا مثلا صبح شده ۱۱،۱۲ زنگ زده من خابالود بودم قبلا خجالت میکشیدم بگم خابم الان سایلنت میکنم راحت میگم خواب بودم..خودت باش اهمیت نداره با کسی که بیخب  میاد نباید رودروایسی داشته باشی

ارایشگام تقصیر خودته چرا بردیش.پیشنهاد نمیدادی مثل من زبونت باعث دردسر بدنت میشه.‌‌هرچی شد بگو خودت میدونی..بگو هرچی صلاحته بگو نمیدونم بلد نیستم...

من انقدر سر رابطه عروس مادرشوهر خطا کردم که پوستم کلفت شده

در ضمن من خودم جزو حساسا و وسواسام و خیلی به تمیزکاری اهمیت میدما...اما با بچه خونه هر لحظه امکان انفجار داره😁

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤