2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1359515 بازدید | 74489 پست
قربونت برم عاطفه جان عزیزدلمی لطف داری😘😘😘دختر گلت خوبه😍آره انشاالله منم به شوهرم میگم میگذره خاط ...

قربونت برم

شکر خوبه 🤗😘

نوزادا معمولا دوست ندارن دست بهشون بزنی

ارام دختر من انقدر کوچولو بود من میترسیدم عوضش کنم 😐😄

لباساشم مامانم میومد عوض میکرد تا نزدیک دو ماه 🤦🏻‍♀️

میترسیدم دستشو بشکنم 🤦🏻‍♀️😄

تاپ امتحان کن ضرر نمیکنی..

خیلیا گرفتن گذاشتن بچه رو راضی بودن

راستش سوهرم کارش یه ذره سنگینه چون کمر دردو و پا دردم داره تو خونه کار خاصی انجام نمیده. یه جورایی ک ...

شوهر منم خیلی بازی می‌کنه...

مهمون میاد خیلی کمک میکنه

نمی‌دونم چون همیشه کمکم کرده عادت کردم یا پرو شدم 😄🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حساس شدی نسبت بهش. منم الان به قدری روشون حساسم حتی سلام کنن من خوشم ننیاد😬😬😬به فکر اعصاب و روان ...

بابا مهسا، نشستی خونه پات درازه

یا داری بچه رو میخوابونی

زینگ زینگ

الو 

سلام 

من یک ساعت دیگه میرسم

یا سر خیابونم

این گاو نیس پس چیه؟؟

بابا لعنتی شاید خونه من ب هم ریختس

شاید حال ندارم

شاید خونم هیچی ندارم

بخدا هفته پیش اومد سر شهرک بود ، من می‌خواستم مهرسا بخوابونم بعدش خونه رو مرتب کنم

نه اون طفلی خوابید دیگه

منم اومد هی تمیز می‌کردم

بارها اینجا گفتم 😩 غرامو خوندید... بالای صد بار گفتم باز عین گاو میاد 😩😩😩

بخدا من بد نیستم...هفته پیش ک اومد گفت میخوام موهامو رنگ کنم گفتم اینجا نسبت ب تهران قیمت مناسب ترن بردمش تو سگ سرما آرایشگاه

خریداشو انجام دادم...

مشکل من این یهو اومدنش ک شوهرم چقدر داد هوارم میکنه باز درست نمیشه 😩😩😩😩😩

حساس شدی نسبت بهش. منم الان به قدری روشون حساسم حتی سلام کنن من خوشم ننیاد😬😬😬به فکر اعصاب و روان ...

من روز تولد دخترم دوس دارم تولد بگیرم

ن چند روز زودتر..

الآن میگن وااا مگه چی میشه

آقا من اینجوری دوس دارم 😩😩

اصلا دوس ندارم بیاد 😩

به من چه نیس اه 😩

سلام مهسا جان خوبی عزیزمگل پسرت چطوره😘😘😘یادمه میخواستی از شیر بگیریش،با موفقیت بود پروژه انشاالله ...

قربونت برم. خودت و دختر گلت خوبین؟ پروژه انجام شد🤪🤪من قطره میدادم خیلی اروم میشد.نمیدونم دیگه😬

ششصد هفتصد صفحه رو دیشب نشستم پاکیدم 😉🤩🤩بقیشم انشالله یکی دوروزه میپاکم🤲🏻🙏🏻

من هر بار میان میرم تو اعلانات اول لایکا رو پاک میکنم بهد ریپلایا رو جواب میدم. زیاد بشه صفحات عصبی میشم. 🥴🥴

قربونت برم عاطفه جان عزیزدلمی لطف داری😘😘😘دختر گلت خوبه😍آره انشاالله منم به شوهرم میگم میگذره خاط ...

منو شوهرم نصف تایم گریش بحث میکردیم که چه کاری انحام بدیم خوب شه🤣🤣

قربونتتا ۹ خوابیدم😎دیشب ۲ گذشته بود خوابیدمصبحم زدم به بی خیالی و لالا

منم تا 9:30خواب بودم. 😬عصرم 2 خوابیدم الان بیدار شدم. 🤪چند روزا دوست دارم فقط بخوابم. تا یه غذایی اماده کنم و جمع و جور کنگ باز خوابم میگیره. زیاد نیومدم اینجا. البته منم چند شبه دیر میخوابم کلا خوابم به هم ریخته. 

شوهر منم خیلی بازی می‌کنه...مهمون میاد خیلی کمک میکنهنمی‌دونم چون همیشه کمکم کرده عادت کردم یا پرو ش ...

از مامانش عصبانی شدی سر خودش خالی میکنی. 😂😂منم چند روز پیش قاطی کردم واسش بعد که دلیلشو گفتم خندش گرفت. فکر کرد به خاطر خرید یه وسیله ای ناراحتم. 😆😆😆

بابا مهسا، نشستی خونه پات درازهیا داری بچه رو میخوابونیزینگ زینگالو سلام من یک ساعت دیگه میرسمیا سر ...

اون تغییر نمیکنه، تو تغییر کن. بزن به خیالی. غریبه که نیست خونت به هم ریختا بود مهم نیست بذار ببینه. بگو خبر نداشتم. من قبلا رو خواب بچم حساس بودم. مامانم گفت اگه یه روز کم بخوابه یا اصلا نخوابه اسیب نمیبینه ولی این عصبانیتت تو روحیش تاثیر میذاره. منم بی خیال شدم. بهتر شدم. فامیل بابای منم همین بودن. باورت نمیشه خیلی وقتا ساعت 9 زنگ میزدن ما نهار گیاییم اونجا.بعد مامذ

انم میپرسید چند نفرین میفت 25 تا 3چ نفر فلانی از تهران راه افتاده اونم میاد😬😬دلیلشون این بود که فلانی زرنگه سریع غذا میذاره😐😐اخرین بار تو نامزدی من بود ساعت 7 شب اومدن بدون خبر یه دفعه زنگ زدن دیدیم عمم با بچه ها عروسا و دامادش فک کنم 16 نفر بودن..اومدن که ما دو سالتا تو ترافیکیم. ما هم شبش خونه ی خالم دعوت بودیم پاگشایه من بود 😂😂تا دیدم مامانم رفت سمت سطل برنم گفتم کاش زنگ میزدین. اگه 2 دقیقه دیگه بود ما نبودیم. چون دعوتیم فلانجا. 😉اونا هم یه ربع نشستن رفتن بار اخر شد بدون خبر اومدن

از مامانش عصبانی شدی سر خودش خالی میکنی. 😂😂منم چند روز پیش قاطی کردم واسش بعد که دلیلشو گفتم خندش ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😄 

ببین من سه شنبه ب فرض تولد بگیرم

دختر این ۴_۵ بعدازظهر اینجاس

تووو مخخخخخ 😄 وااا بده من کارامو انجام بدم 😩

اصلا نمی‌گیرم اه 😩😄🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

من روز تولد دخترم دوس دارم تولد بگیرمن چند روز زودتر..الآن میگن وااا مگه چی میشهآقا من اینجوری دوس د ...

با سوهرت حرف بزن حلش کن. اگه دوست داری همون روز بگیر. اگه نه بذار یه شب که اونم باشه.. 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😄 ببین من سه شنبه ب فرض تولد بگیرمدختر این ۴_۵ بعدازظهر اینجاستووو مخخخخخ 😄 وااا بده ...

من واسه تولد میگم واسه شام منتظرم. یعنی زودتر نیایین. البته اینکه اونا هم نمیان بی تاثیر نیستا😆😆چون بعد از ظخر باید ببرم اتلیه. باید همه مارامو تا ظهر انجام بدم. 

اون تغییر نمیکنه، تو تغییر کن. بزن به خیالی. غریبه که نیست خونت به هم ریختا بود مهم نیست بذار ببینه. ...

چیزی نمیگه...

میگه من خودم ۵تا بچه داشتم میدونم خونه همیشه مرتب نیس

من از بی خبریییی متنفرم متنفررررررم 

دیگه آخرین بار اومد گفت یادم رفت بگم

گفتم چطور یادت نمیزه بیای یادت میره زنگ بزنی 😏😏😏😁

هزار بار از ننش و خودش تعریف میکنه 😏😏😩 هی میگه من ی عالمه خواستگار داشتم چون قرآن بلد بودم 😩جهنننننم 😩😩😏😏😏

مامانم ی زن کد بانو بود و.............

هزار بار گفتم گفتید گفتید بله بله از خود مچکر 😩

دختراشم عین خودشن...تا سلام می‌دادیم انقدر تعریف از خود میکردن 🤢🤢🤢🤢🤢🤢

فقط این شوهر من از خود مچکر نیس

بود واقعاً شکنجه میشدم 🤢🤢😄

خیلی خوب جوابشو دادی 😎😎😎