2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398515 بازدید | 77571 پست
اصالت خواهر اصالت اما خو دله هم شکم فکر هسمی🤣🤣🤣🤣🤣

پاییز شکمو هستی واقعا😅😅

من اصلا برام مهم نیست..... قبلا که مجرد بودیم غذا خیلی برام مهم بود الان چندین ساله اصلا غذا برام مهم نیست.... یه دونه بیسکویت هم بشه میخورم و روزم سر میکنم😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره تازه یه هفته بود آبریزشم قطع شد الان دوباره سرما خوردم🥴🥴🥴🥴میخوام برم متخصص گوش وحلق وبینی هم ...

اخی عزیزم خدا شفا بده زودتر خوب بشی 

اره برو حتمااا👌🏻 کار خوبی میکنی. 

مواظب خودت و بچه هات  بلش خیلی مریضی بدی اومده 

اصالت خواهر اصالت اما خو دله هم شکم فکر هسمی🤣🤣🤣🤣🤣

اره چند شب پیش گفت موز و نون بده یه دست نون یه دست موز خواب بودا چشاش بسته یه گاز ازاین یه گاز از اون. مگه تو خواب ببینم غذا میخوره. تو بیداری که فراریه. 

پاییز شکمو هستی واقعا😅😅من اصلا برام مهم نیست..... قبلا که مجرد بودیم غذا خیلی برام مهم بود الان چن ...

آره🤣🤣🤣🤣🤣غذا خیلی دوس دارم نه بیسکوییت واقعا هیچ جای معدمو پر نمیکنه🤕 من تو تاپیک پس انداز پست بذارم سریع منو اخراج میکنن یا انگ میچسبونن پاییز سانسور چی هستم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا میوه رو بیشتر از غذا دوست دارم😍  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره چند شب پیش گفت موز و نون بده یه دست نون یه دست موز خواب بودا چشاش بسته یه گاز ازاین یه گاز از او ...

نوش جونش الهی چون بیداره نمیخوره تو خواب گشنش میشه🥺🥺🥺منم همیشه بخاطر گشنگی پا میشم آرزومه یه بار سیر پاشم از خواب🤣🤣🤣🤣🤣

مهسان منم مث خودتمسه تا اسکاج دارممخصوصا لیوان جداستاما جدیدا روی اسکاجم یکم تاید میریزم اصلاا دیگه ...

من داخل جامایعی یکم سرکه میریزم 

هم برق میزنه لیوانا و مایع سریع از روشون میره بو نمیمومه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

آره🤣🤣🤣🤣🤣غذا خیلی دوس دارم نه بیسکوییت واقعا هیچ جای معدمو پر نمیکنه🤕 من تو تاپیک پس انداز پست ...

🤣🤣🤣🤣🤣

وای فقط اخراج کردنت 😅😅😅

تاپیک مدیریت واقعاااا وحشتناک بد شده باید بخونی و رد شی هیچ پستی نذاری🤣🤣🤣

فقط باید بگی خرج خونه ات کم باشه ولی در عوض  لاکچری بخوری هم بپوشی هم بگردی😅😅😅

اخی عزیزم خدا شفا بده زودتر خوب بشی اره برو حتمااا👌🏻 کار خوبی میکنی. مواظب خودت و بچه هات بلش خیل ...

فدات شم.انگار عادت کردیم به سرماخوردگی هرچی هم شلغم وغذا میخورم فایده نداره دلم میخواد کلی آنتی بیوتیک بخورم دیگه خشک شه راحت شم

نوش جونش الهی چون بیداره نمیخوره تو خواب گشنش میشه🥺🥺🥺منم همیشه بخاطر گشنگی پا میشم آرزومه یه بار ...

🤣🤣🤣🤣باورت میشه منم نصف شبا گشنم میشه پامیشم میرم یه جیزی میخورم.. 🤐🤐🤐

نوش جونش الهی چون بیداره نمیخوره تو خواب گشنش میشه🥺🥺🥺منم همیشه بخاطر گشنگی پا میشم آرزومه یه بار ...

🤣🤣🤣🤣

وااای پاییز چه باحالی.... چاق هستی یا لاغر؟ 

استعداد چاقی نداری؟ 

فدات شم.انگار عادت کردیم به سرماخوردگی هرچی هم شلغم وغذا میخورم فایده نداره دلم میخواد کلی آنتی بیوت ...

اره برا سینوزیت فقط چرک خشک کن جواب میده 

قرص های ساده جواب گو نیست. 

مهسان منم مث خودتمسه تا اسکاج دارممخصوصا لیوان جداستاما جدیدا روی اسکاجم یکم تاید میریزم اصلاا دیگه ...

تو و مهسان برید مدیریت.... با سنگ و دمپایی به خدمتتون میرسن 😅😅

پول اضافی میدید اسکاچ😜