2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286051 بازدید | 69171 پست
صبح احساس کردم تب داره دادمنمیدونم استرس گرفتم دادم..دکتر کوفتی جواب نمیدهببرم عمومی پوستطفلی هی میگ ...

اگه جواب نمیده ببر عمومی،شاید حساسیت فصلیه ،کوچیکه نمیتونم پمادپیشنهادبدم زیاد،میترسم حساسیت داشته باشه خطرناک باشه

عاطفه شاید سیستم اینمیش ضعیف شده،یک یا دو دوره شربت اشتهای سانستول بده،کله ویتامیناروهم داره،تامین میشه ویتامیناش💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترم مریض شده 😓😓صداش گرفته 😓 خلط دارهپروفن دادمسیتریزین هم دادم 😓راستی خانما واسه خارش دست بچه ...

الهی مهرسا هم مثل من شده همش مریض البته بچه های منم همینن این چند وقت🥴 

خارشش چجوریه؟قرمزی داره؟ دون دون؟ کدوم قسمت دستشه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اگه جواب نمیده ببر عمومی،شاید حساسیت فصلیه ،کوچیکه نمیتونم پمادپیشنهادبدم زیاد،میترسم حساسیت داشته ب ...

باورت میشه من هروقت ویتامین دادم پسرم درجا مریض شد؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣نمیدونم چرا اینطوریه یه مدت ندادم مریض نشد راحت شدم الانم چون مدرسه میره یکم فس فس سطحی داره که وویس بچه ها رو گوش دادم دیروز وامروز دیدم از دممممممم فس فسی و تو دماغی میگن سلام خانوم حاضر🤣🤣🤣🤣🤣حتی معلم بنده خدا هم مریضه.

امیدم به همین روزهاس رعدی جان ممنونم عزیزم که قوت قلبی❤️❤️راستی دوقلوها کلاس سوم هستن میگم من چرا هم ...

اکثر مادرا اینطوری هستیم فک نکن بهش

الهی مهرسا هم مثل من شده همش مریض البته بچه های منم همینن این چند وقت🥴 خارشش چجوریه؟قرمزی داره؟ دون ...

خدا بد نده پاییزی 

چی شده سرماخوردی؟

انشالله که زودی خوب بشی 🙏🏻💐🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اعتماد به سقف😉مستقل آشپزیو بزار به عهده شوهرت راحت شی خب😅خودت گاهی تفریحی درست کن🤩تنبلم خودتونین ...

نهههه

به ضررم تموم میشه قطعا

مستقل وابستگی رو نمیپذیره😎😅

من خونه مامانم دست به سیاه و سفید نمیزدم

تبعاتشم دارم میبینم

منظور اینکه حوصله کار خونه ندارم

ولی اشپزی رو دوست دارم

اره اره 🤣🤣🤣🤣الان اقا بیدار شده جیغ میزد من با ترس از خواب پریدم میگم عسلی چی شده؟ میگه پلو پلو🤕 ...

اصالت خواهر اصالت اما خو دله هم شکم فکر هسمی🤣🤣🤣🤣🤣

هیچی برا لیوانای اب و چای یه اسکاچ گذاشتم جدا که بوی غذا و ..نگیرنبعد قابلمه ها چون کفشون خط خش نیفت ...

مهسان منم مث خودتم

سه تا اسکاج دارم

مخصوصا لیوان جداست

اما جدیدا روی اسکاجم یکم تاید میریزم 

اصلاا دیگه ظرفا بو نمیدن

خیلی خوب شده

خدا بد نده پاییزی چی شده سرماخوردی؟انشالله که زودی خوب بشی 🙏🏻💐🌹

آره تازه یه هفته بود آبریزشم قطع شد الان دوباره سرما خوردم🥴🥴🥴🥴میخوام برم متخصص گوش وحلق وبینی همش بخاطر سینوزیته که انقدر سرما میخورم من تو کرونا انقد مریض نمیشدم که تو این یه سال میشم....فدات شم🌹🫂♥️