2777
2789
عنوان

متنفرم از خوذم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 155 پست
نه‌دوری ازبچهارو که به هیچ وجه مادرنمیتونه تحمل کنه ولی صحبت کنی توافق کنی بچها با خودت باشن بخدا من ...

میگم که شوهرم روانیه

از قصد کاری میکنه کهدمنو دق بده

یبار گفت تو جدا شو اگه گذاشتم از صدکیلومتری اسن بچه ها رد شی

میدونه نقطه ضعفم بچه هان

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

مامانت وسواس نداره؟ تو تمیزی و مرتب بودن؟منم خیلی پیش اومده مامانم خیلی غر میزنه یا دلمو می‌شکنه من ...

چرا

اشاره کردم بالا

وسواس شدید

از بچگی یادمه اونقدر که رو وسایل و تمری خونه حساسه رو درس و خورد و خوراک ما حساس نبود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرااشاره کردم بالاوسواس شدیداز بچگی یادمه اونقدر که رو وسایل و تمری خونه حساسه رو درس و خورد و خوراک ...

خوب پس مشکلش همینه. ببین آدم وسواسی دست خودش نیست . یه سری قاعده و اصول تو ذهنشه اگه اونا رو اجرا نکنه دیوونه میشه زجر میکشه. خودش هم می‌دونه کارش اشتباهه ولی یه جوری انگار تسلیم اون قوانین ذهنشه. مامانت واقعا دست خودش نیست. به خاطر وسواسش این حرکاتو درآورده و ازش ناراحت شدی . کاش دنبال درمان وسواسش می‌رفت 

خوب پس مشکلش همینه. ببین آدم وسواسی دست خودش نیست . یه سری قاعده و اصول تو ذهنشه اگه اونا رو اجرا نک ...

اگه قرار بود بره که همون جوونیش میرفت

دلمم براش سوخت

اول درو قفل کرد گفت نمیذارم بری

بعد پکر نشست یه ور

ولی خب

من تحملم دیگه تموم شده بود

الان فقط این هوا برداشتن شوهرم اوف اوف اوف

اگه قرار بود بره که همون جوونیش میرفتدلمم براش سوختاول درو قفل کرد گفت نمیذارم بریبعد پکر نشست یه ور ...

ما هم تو خانواده وسواسی داریم درج میکنم واقعا زندگی باهاشون سخته. ولی دیگه حرفا مامانتو به دل نگیر بدون به خاطر این موضوع. انشالا رابطت با شوهرت خوب بشه 

ما هم تو خانواده وسواسی داریم درج میکنم واقعا زندگی باهاشون سخته. ولی دیگه حرفا مامانتو به دل نگیر ب ...

فداتشم عزیزم

ان شاءالله 

تا اینکه دیروز که ناجور حالم بد بود و سزماخورده بودم ظرفا رو نشستم نتونستم ریخت و پاش خونه رو جمع کن ...

ببین عزیزم من خودم بخاطر دست بزن جدا شدم شوهرم خانوادمو فحش میداد من سر خانوادم مامانم کلی فحشو کتک کشیدم اخرشم تا یه بحثی شدبا  مادرم گفت بساز نبودی زنگ زندگی بشی 

پدرو مادر احترامش واجبه طلاق نگیر اما شوهرتم ادب کن برو سر خونه زندگیت بنظرم زیادم قهر کنی بری چیزی درست نمیشه بدترم میشه

💔چقدر سخته و چقدر درکت می‌کنم 

منم جایی رو جز خونه همسرم ندارم 

پدرم فوت کرده و مادرم ازدواج 

اگه ازم بپرسی خوشبخت‌ترین آدما کیان میگم اونایی که چراغ خونه پدرشون روشنه و درش به روشون باز 💔

انقد احساس بی کسی می‌کنم که از همین امشب چن ساعت به خال و روز خودم گریه کردم .

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
ببین عزیزم من خودم بخاطر دست بزن جدا شدم شوهرم خانوادمو فحش میداد من سر خانوادم مامانم کلی فحشو کتک ...

ای وای من

شوهر منم میدونه رو بایام زیادی حساسم

اونو فحش میده

به بابام گفتم گفت بذار بده اون هرچی گفت مگه من همونم

حسابش با منم میمونه تو اون دنیا

ولی من نمیتونم سکوت کنم

فک کن دور از جونت بهت بگن پدرسگ بعد تو هیچی نگی

مگه میشه؟

تپش قلب میگیرم و باید بهش جواب بدم

ای وای منشوهر منم میدونه رو بایام زیادی حساسماونو فحش میدهبه بابام گفتم گفت بذار بده اون هرچی گفت مگ ...

شوهر من میگفت پدرت روانیه داداشات نمیتونن به گرد پام برسن مادرت فلانه 

اما الان تا با مادرم بحث میکنم میکوبه تو سرم که تو بساز نبودی 

💔چقدر سخته و چقدر درکت می‌کنم منم جایی رو جز خونه همسرم ندارم پدرم فوت کرده و مادرم ازدواج اگه ازم ...

منم امشب زیاد گریه کردم

به مامانم گفتم خونه بابامه دلم خاسته اومدم

گفت بعد لزدواج دیگه خونه بابا فقط مهمون میان نه به قهر

اونقدر گریه کردما

خودمو بی پشت و پناه میدونم

اسی جان کل حرفاتو خوندم واقعا ناراحت شدم بخاطر طرز برخورد مادرتون‌.

از قدیم گفتن هیچ جا خونع خود ادم نمیشه. سعی کن شوهرتو با زبون خوش نرم بکشی سمتت بهش محبت کن . تجربه شد برات ک مادر خودت هم حامی نمیشه برات باز شوهرت هرچقد بد باشه با وجود اینکه پسر مردمه بازم پناهت هس بازم هواتو داره فکر شکم خودت و بچه هاته. 

خودت دوباره بساز زندگیتوووو برس ب زندگیت خونه رو زیادی شادش کن ب فکر همون دخترت باش ک فردا ایندش مثل خودت نشه