2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403054 بازدید | 77959 پست
من میگم (نمیدونما، تز قلبیمه) بچه خوب بزرگ شه، خودش جنم پیدا می‌کنه نیاز نیست حتی یه سرویس براش کنار ...

خانواده خیلییییییییی تأثیر داره

همسایه ما بابای معتاد برادر معتاد مادر معتاد

بابای همه رو معتاد کرد ...مادر فوت شد

دختر از دست اینا امون نداشت همش صدا جیعش خیابون بود..

برادرشو پشت هم کمپ می‌فرستاد فقط نیاد خونه 💔

خیلی خسته بود 💔💔💔

ارزوش این بود با کسی ک دوسش داره ازدواج کنه نتونس 💔

پسره خانوادشو میدید چی می‌گفت 💔💔

فقط ی برادر سالم داشت دست عموش بود ک اونم معتاد نشه..

دختر هفته پیش طفل معصوم تو سن ۲۸_۲۹ فوت شد 

علت ایست قلبی 💔💔💔

خانوادش خوب بود شاید آیندش خوب میشد 💔 

🤣🤣🤣🤣در یخچال منظورش موقع خم شدن برای میوه تو جا میوه ای🤣🤣🤣خدا العفو العفو🤣🤣🤣🤣

گاز یخچال میره ک 😄😄 بعد ۳۰ ثانیه باز بمونه دینگ دینگ میکنه 🤦🏻‍♀️😄

یخچال از برق بکشم 😁

یا توهم بزنم یخچال باز کردم خم شدم 🤦🏻‍♀️😄

نمیگه از کی جنس میگیری ساقیت کیه عاطفه ؟😄😄😄😄

بابا تخت چیش بده ی تپه کار میشه کرد 😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در اون حدم نیستم ولی خیلی پیگیرم نیستم. خیلی وقتا چیزی بخوام بگه هفته ی دیگه، من دیگه یاداوری نمیکنم ...

مهسا برای من عین جون دادن بود درخواست پول😭

هنوزم سرش مشکل دارم باشوهرم🙃

بابام به ما هفتگی پول میداد،منم اینطوری عادت کرده بودم که همیشه داشتم😊

بعد توخونه مون بعدناهار که همه میخابیدن من بیدارمیموندم فلاسک بابامودم میکردم میوه می‌شستم میزاشتم توکیسه فریزر ببره بیدار که میشد (قربون خنده اش برم)یه پدر سوخته از ته دل می‌گفت و دوباره بهم پول میداد،😎

من این پولا رو جمع میکردم تا یه سال😂 یه چیز خوووب باهاش می‌خریدم که به چشم بیاد وتعریف بشنوم ازش😁

لباسامم که از مغازه مامانم برمیداشتم خرج نمی‌کردم پس همیشه پول داشتم،

بعد تو نامزدی چندبار گفتم ازهمسرت پول بگیر من گوش نکردم،چون باز کامل تامین بودم از خونه،

یادمه همه اوایل نامزدی برازنشون گوشی می‌خریدن من داشتم نخریدم

،یامثلازمستونا خرید زمستونی کااامل،باز من نخریدم،همه اش میگفتن تو چشم ودلت سیره منم کیف میکردم😵‍💫

تویه سال وچندماه نامزدی من خریدی نکردم بغیر عید(کارم اشتباه محض بود میدونم)

تارسید به بعدعروسیم که چون کل پولای پاتختی رو داده بودن به من تا شش هفت ماه پول داشتم باز نخواستم(از گیجیم حرصم میگیره😡)بعد اونم تا دوسال کلا لباس تو خونه ای نخریدم(راحت فحشم بدین😁)

چون یه تپه لباس آورده بودم باخودم،نصف مغازه مامانموجاروکردم اوردم

من۹۶عروسی کردم بخدا اگه بگم بعداین همه سال هنوزم هستن لباسایی که مارکشونو نکندم ونو مونده باورنمیکنی🫣

دیگه جناب همسر فک میکرد اینطوریه همیشه،مگه آدم درسال بیشتر ازیبار که اونم عیده خرید میکنه؟مگه آدم براهرعروسی لباس میخره؟

مگه هرفصل خرید نیازه😡

تاکم کم گفتم وخریدم وخداروشکرراه افتاد، ولی همچنان پول زیاد نمیده (نداره که بده)میگه هرچی میخوای میخرم🥴

منم فقط یارانه دستمه واین پولایی که هرچند وقت یبارازخودش خرد خردمیگیرم😊

حتی تا پارسال دی من هرچی میخاستم برنامه ریزی میکردم با پول یارانه بخرم تادستمودراز نکنم جلوش🙄

که با یه حرف زندگی من کن فیکون شد💔😭

از بهمن پارسال تا الان به اندازه سه سال لباس خریدم ولوازم ارایش،

سه تا عروسی دعوت شدیم برا سه تاشم لباس خریدم و آرایشگاه رفتم😏هرجا بیرون رفتیم چیزی خواستم خریدم😜

اوایل مخالف بود کم کم دید من شوخی ندارم به راه اومد،هم من درس گرفتم وهم اون😁

حالام بدون خجالت رک میگم لطفا تادوروزدیگه فلان قدر بزن به کارتم،زد زد  نزدکه نداریم چون میزنه😂 😎

واسه همین امسال دستاورد خاصی نداشتیم،پشیمون نیستم چون این درس لازم بودبراهردومون😉

ازسال بعد پس انداز میکنیم ایشالله

ازمن به تو نصیحت اول نیازهای خودت بعد بقیه،فقط وفقط خودت،

من قرار باشه یابراخودم بخرم یادخترم،خودموترجیح میدم ،چون میدونم دیریازود برااون خریده میشه ،

مهم منم،

حالام کوتاه نیا،تا عید میتونی کلا راهتو عوض کنی تا نیازات تااخرعمرتو اولویت قرار بگیره♥️

نمیدونم چرا نوشتم😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

آره منم دیدم نمونش بچه های صاحب پاساژ همسرم....بچه هاش قمارباز و خوش گذرون....اگه بچه ای چندین کلاس ...

شوهر منم تعریف میکرد بازار بود 

ی خفن پولداری بود بهش میگفتن حاجی

می‌گفت پسرش عرضه هیچی نداشت ن کاسبی ن حتی درست غذا خوردن

می‌گفت سال ۸۹_۹۰ باباش ۵ میلیارد داد بره چین جنس بیاره آورد نتونست کاری کنه گند زد ب جنس ضرر کرد  افتضاح

یا ماشین گرفت سال ۹۵ اون موقع ۶۰۰م پولش بود 

داد پسرش پسرش زد دیوار گفت خوشم نمیاد زشته 🥴🥴🥴🥴

حاجی بمیره پسرش ی پاشو اینور ی پاشو انور میزاره جیش میکنه ب تمام پولای باباعه 😄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اونور بعضیا میگن بچمو اصلا عادت ب سوپرمارکت ندادمهرچی خودم بخرم نمیره سوپر مارکتتهش اونم هفته ای دوب ...

عاطی بنظر من هفته ای یکی دوبار باید بره وببینه بچه،منم گاهی به همسرم میگم میای خونه سر راه نخر براش،بیا خودشو ببر ببینه،یاد بگیره ،انتخاب کنه 😊

چه اشکالی داره گاهیم پفک یا چیپس بخوره

مگه  ماخوردیم چی شد😜

دختر من که به آجیل روی خوش نشون نمیده،بیشتر مغزتخمه افتابگردون،بادوم زمینی،نخودچی، کشمش،مویز، دوس داره،بقیه شو گااااهی میخوره

پفیلا خودم درست میکنم زیادمیخوره

پفک  و چیپس وژله واسمارتیس و...خونه مادر شوهرم با بچه ها میخوره،منم نمیگم نخور چون فوقش ماهی دوسه باره،اونم چندتادونه😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اموزش واقعا خیلی خوبهانگار به بچه ماهیگیری یاد میدیم ولی بعضی بچه ها به هیچی علاقه ندارنمثلا پسرمو ف ...

نویسندگی و کتاب و مباحث روانشناسی ،معلومات ،پازل ،شطرنج ببین کدومو علاقه داره؟ حتما یه علاقه هنری داره ، اما خودش هنوز سردرگمه ، کارای فنی وپیچ ومهره هم حتما امتحان کن 

اره بابا اصل خرید واسه اون لاهاس،،،،یه ننه علی داشتیم واسه اون لاها خیلی خرج میکرد لامبادا میخرید به ...

😂😂😂😂

آقالامبادا که راحت نیس🥴

ننه علی بیاد پاسخگو باشه

عاطی بنظر من هفته ای یکی دوبار باید بره وببینه بچه،منم گاهی به همسرم میگم میای خونه سر راه نخر براش، ...

تو سن دختر من همش میخواد کشف کنه..

میریم فروشگاه همه چی برمیداره میزاره تو چرخ

دستمال لوبیا هرچی فکرشو کنی 😄 جلو پوشک وایمیسته میگه نی نی عکس نی نی دارع 😊

ان شاالله بزرگتر بشه همسن گل دخترت 😍

میریم اسباب بازی فروشی میگه واااااااااااااااااااای 😍 هی نگاه میکنه آخرم ب توپ ختم میشه 😄

میگم توپ داری کنکل 😎

دختر من هر روز پسته، بادوم هندی، فندق

گردو هم باشه میخوره...مویز دوس نداره...

عاشق اسمارتیز

پوفیلا نمکی دوس داره

منم دروغ نگم ته استکان نوشابه میدم گازشو میگیرم

طوری نمیشه بابا 😁😁

نوش جونشون 😍😍😍

بچه ها تا حالا گوشت تنظیم بازار گرفتین؟ من چرا قانع نمیشم!

من گرفتم

چندبارم گرفتم

راستش من واسه شام گوشتی میخوام بزارم از ظهر میزارم ساعت ۱_۲ تا ۹_۱۰ شب 

نمیدونم علت خوشمزه شدنش جا افتادنش یا نه 😄

پاییز رو‌هوا میبرن دیشب رفتم قفسه گوشت پر از خالی بود 😁

ای جان♥️بااون دستای کوچولوش🤩🤩

نینی داره🥰🫂خودت نی نی ای که جوجو😜

اره بزرگتر بشن بیشتر متوجه میشن🌷

نوش جونش،اره بده باباچیزی نمیشه😅

این دختره از اون روز که گفتی تاحالا دلمو کباب کرده

نارین نارین خدا نکنه دلت کباب بشه الهی ک دلت همیشه شاد باشه 🥰

من از اون موقع هرشب براش ی سوره میخونم...

براش مراسم گرفتن درگیر مغازع بودیم نشد برم

حتما چهلمش میرم

سر خاکشم میرم

هرجور فکر میکنم راحت شد 💔💔💔 اما حقش این زندگی نبود 💔💔💔💔 لعنت خدا ب باباش ک کل زندگی رو پاچید ☹️☹️☹️

ای جان♥️بااون دستای کوچولوش🤩🤩نینی داره🥰🫂خودت نی نی ای که جوجو😜اره بزرگتر بشن بیشتر متوجه میشن🌷 ...

🤗😘😘😘😘😘

بگم روزی صدبار میگه نی نی بکش کم گفتم 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

امروز یاد گرفت گوش بکشه 😍‌‌‌‌‌من نی نی می‌کشم اون دوتا گوش می‌کشه 😍😍انقدر ذوق کردم 😍😍😍 دوتا خطم می‌کشه میگه پا پا 😁 

تی وی نی نی باشه دیوونم میکنه ماماااان نی نی نی نی😩😄

نه تموم ک میشه کارت به کارت میکنه،ماساژ۵۰رنگ مو۳۰که باید بیشتر کنمگاهیم مثلاً ی کاری حوصله نداشته با ...

انشالله برسه به مرحله ای که بخواد جواب سلام هم بشنوه هم پول بگیری ، سلطان فقط خودت