مهسا برای من عین جون دادن بود درخواست پول😭
هنوزم سرش مشکل دارم باشوهرم🙃
بابام به ما هفتگی پول میداد،منم اینطوری عادت کرده بودم که همیشه داشتم😊
بعد توخونه مون بعدناهار که همه میخابیدن من بیدارمیموندم فلاسک بابامودم میکردم میوه میشستم میزاشتم توکیسه فریزر ببره بیدار که میشد (قربون خنده اش برم)یه پدر سوخته از ته دل میگفت و دوباره بهم پول میداد،😎
من این پولا رو جمع میکردم تا یه سال😂 یه چیز خوووب باهاش میخریدم که به چشم بیاد وتعریف بشنوم ازش😁
لباسامم که از مغازه مامانم برمیداشتم خرج نمیکردم پس همیشه پول داشتم،
بعد تو نامزدی چندبار گفتم ازهمسرت پول بگیر من گوش نکردم،چون باز کامل تامین بودم از خونه،
یادمه همه اوایل نامزدی برازنشون گوشی میخریدن من داشتم نخریدم
،یامثلازمستونا خرید زمستونی کااامل،باز من نخریدم،همه اش میگفتن تو چشم ودلت سیره منم کیف میکردم😵💫
تویه سال وچندماه نامزدی من خریدی نکردم بغیر عید(کارم اشتباه محض بود میدونم)
تارسید به بعدعروسیم که چون کل پولای پاتختی رو داده بودن به من تا شش هفت ماه پول داشتم باز نخواستم(از گیجیم حرصم میگیره😡)بعد اونم تا دوسال کلا لباس تو خونه ای نخریدم(راحت فحشم بدین😁)
چون یه تپه لباس آورده بودم باخودم،نصف مغازه مامانموجاروکردم اوردم
من۹۶عروسی کردم بخدا اگه بگم بعداین همه سال هنوزم هستن لباسایی که مارکشونو نکندم ونو مونده باورنمیکنی🫣
دیگه جناب همسر فک میکرد اینطوریه همیشه،مگه آدم درسال بیشتر ازیبار که اونم عیده خرید میکنه؟مگه آدم براهرعروسی لباس میخره؟
مگه هرفصل خرید نیازه😡
تاکم کم گفتم وخریدم وخداروشکرراه افتاد، ولی همچنان پول زیاد نمیده (نداره که بده)میگه هرچی میخوای میخرم🥴
منم فقط یارانه دستمه واین پولایی که هرچند وقت یبارازخودش خرد خردمیگیرم😊
حتی تا پارسال دی من هرچی میخاستم برنامه ریزی میکردم با پول یارانه بخرم تادستمودراز نکنم جلوش🙄
که با یه حرف زندگی من کن فیکون شد💔😭
از بهمن پارسال تا الان به اندازه سه سال لباس خریدم ولوازم ارایش،
سه تا عروسی دعوت شدیم برا سه تاشم لباس خریدم و آرایشگاه رفتم😏هرجا بیرون رفتیم چیزی خواستم خریدم😜
اوایل مخالف بود کم کم دید من شوخی ندارم به راه اومد،هم من درس گرفتم وهم اون😁
حالام بدون خجالت رک میگم لطفا تادوروزدیگه فلان قدر بزن به کارتم،زد زد نزدکه نداریم چون میزنه😂 😎
واسه همین امسال دستاورد خاصی نداشتیم،پشیمون نیستم چون این درس لازم بودبراهردومون😉
ازسال بعد پس انداز میکنیم ایشالله
ازمن به تو نصیحت اول نیازهای خودت بعد بقیه،فقط وفقط خودت،
من قرار باشه یابراخودم بخرم یادخترم،خودموترجیح میدم ،چون میدونم دیریازود برااون خریده میشه ،
مهم منم،
حالام کوتاه نیا،تا عید میتونی کلا راهتو عوض کنی تا نیازات تااخرعمرتو اولویت قرار بگیره♥️
نمیدونم چرا نوشتم😁