2777
2789
عنوان

متنفرم از خوذم از زندگیم

2640 بازدید | 154 پست

اونایی که تاپیکای قبلیمو خونده باشن تو جریانن که پونزده روز پیش دعوای مغصل و کتک کاری و...با شوهرم داشتم و پای خونوادمم کشبدم وسط و بابام به شوهرم گفت حق داری یبار هم بزنش تا ببینی منم میزنمت یا نه و شوهرمم جواب داد و خلاصه دست من و بچه هامو گرفتن و بردن خونشون

تو این 15 روز یبار زنگ نزد با من حرف بزنه فقط یبار پیام داد که 300 که زده بود حسابم بزا ماشین رو بزنم به کارتش و منم زدم

و اما پدر و مادرم

بابام که من فداش بشم مث کوه پشتم وایستاد گفت هرچی تو بگی

من مهریه ندارم و حق طلاق دارم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

چقددددر خرج من و بچه هام کرد تو این پونزده روز

هر روز کلی گردش

کلی خوراکی

و اینکه خوب سه نفر ناهار شام صبحونه

هی به کارتم پول میزد

در حالیکه کارتی که شوهرم دستم داده بود فقط 1200 توش بود که 600 اونم دادم مدرسه دخترم

از دیروز هم آنفولانزا گرفتم و صبح با بابام رفتم دکتر 800 پول دکتر و داروها و سرمم شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم قصد طلاق ندارم و نداشتم هم

چون پای دوتا طفل معصوم وسطه

اگه بچه نداشتم صددرصد جدا میشدم

ولی تو شهر ما همچنان طلاق چندان مرسوم نیست

قرار بود اگه شوهرم اومد دنبالم مامانم باهاش حرف بزنه و بگه به شرطی که دیگه فحش و کتک کاری در کار نباشه اجازه میدیم برگرده

ولی امروز خیلی دلم از مامانم شکست

خیلی💔💔💔

انشالا مشکلت حل شه همین که خونوادت پشتن انگار ک دنیا رو داری حالا اگ من بودم میگفتن بیشتر بزنش

محاله پدر و مادر اینطوری بگن

فدات شم عزیزم

زمان حل نمی‌کند ، ته نشین میکند

(امضات)

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

خلاصه بگم مامانم یه خانمی مومن و شیک و اهل نماز

چادری نیستا یوقت ذهنتون به هانم جلسه ایا نره

ولی از همون بچگی ما بسیاااااار حساس روی تمیزی خونه و وسایل خونه و .....

اصلا اجازه نداد من تو این پونزده روز یبار آشپزی کنم

گفتم پس ظرفا رو من میشورم

پسر منم خیلی شلوغه و مسلما خونه ای که هیچ بچه کوچیکی نبوده توش و یه خانم 63 و یه آقای 67 ساله توش بودن خیلیییی متفاوت از خونه ای هست که توش یه بچه 4 و یه بچه 7 ساله هست

زمان حل نمی‌کند ، ته نشین میکند(امضات)

عالی

و اون ته نشین هم هر از گاهی بهم میخوره و دوباره برمیگردیم سرجای اولمون