2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1287087 بازدید | 69193 پست
اخه تهران واقعا میشه گفتسخته همه جاشو بشناسی اینجا یه کف دسته 😅

من ک میرم تهران شوهرم کلا اونجا بوده بلده...هنوز واسم جاها جدیده بس پیچیده و بزرگه...

فقط بلدم آزادی بی آرتی سوار شم برم تا هفت حوض 😄 اونم چون محل زندگیشون بود 😄 

اونم اگه بی ار تی صندلی بشینی برد کردی نشینی الفاتحه 😄 بس ک دوره 😩

خیلی تو خاطرم نیست ولی همسرتون آرایشگری بلد بودن؟اگر حرفه ای بلدن اصلا نترسید از مغازه زدن خیلیا از ...

بله درسته...

هنوزم عشق ب آرایشگری داره..هنوزم خودش موهاشو میزنه 😓

اما عزیزم ترس خاک خوری داره..

با ماهی ۱۵_۱۶ م قسط 

چطور خاک خوری بگذرونیم بدون اینکه کسی باشه

این ترس دارع

طلا دارم اما خب میترسم راستش خاک خوریش زیاد باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر من اگه درس بخونه محل کار خودم استخدام میکننچون خودمم اونجا بودم براش امتیاز محسوب میشهولی باید ح ...

امیدوار جان یه محدوده سنی همه ی پسرا انگار این شکلی میگذره

من پسرام تقریبا کوچیک هستن ولی همسرم خیلی از خودش و طرز تفکرش تو سالهای مختلف زندگیش با من صحبت می‌کنه

چون من برادر نداشتم و خوب وظیفه خودش می‌دونه هرچیزی از خلقیات آقایون می‌دونه برای من بگه

می‌دونم که همه راه ها رو رفتی و الان فقط بخاطر صحبت مدیر مدرسه فکر می‌کنی همه چیز غلط بوده

برای پسرت دو مسیر رو توصیف کن اگر مثال عینی داشته باشی خیلی بهتره 

مثال یکی از آشناها رو بزن که با درس نخوندن چه جایگاهی داره و با کسی که درس خونده قیاس کن 

درسته درس همه چیز نیست اما یکی از مهمترین هاست 

ققنوس
سلام ♥️سخت ترین،تاریک ترین،تاریک ترین، تاریک ترین، تاریک ترین و پر زخم ترین سالهای زندگیمو از ۸۲ به ...

قلبم مچاله شد 

منم مثل کسی هستم که نمیدونم خوشحال باشم از سقط یا غمگین باشم برات

فقط امیدوارم بهبودی نزدیک باشه

ققنوس
بله درسته...هنوزم عشق ب آرایشگری داره..هنوزم خودش موهاشو میزنه 😓اما عزیزم ترس خاک خوری داره..با ماه ...

طولانیش نکنید روزی همسرت خسته میشه از کارکردن برای صاحب کار که دیگه حوصله و عشق به آرایشگری هم نیست

تمرکز رو بذارید رو کم کردن اقساط که تهش بگید بابا دیگه اندازه یه اجاره و خورد و خوراک که در میاریم 

آرایشگری ابزار میخواد همون اول اولش سشوار خوب و قیچی درست و ماشین خوب میخواد 

بعد برید تو دل کار یکم اینور اونور میشه تحمل کرد چون زود به درآمد میرسه 

همسرت یکماه کاسبی کنه لذت پول کاسبی رو میچشه 

ققنوس
😄😄 من نوکرم 😎😁ببین من ی گروهی بودم آنقدر از خورد کنم راضی بودم انقدر تعریف کردم بخدا ۴نفز خریدن ...

عاطفه جون من بخوام ی روزی بیا خونه بخرم

شما رو همرام می برم

😄😄

دیگه نه نیاری گفته باشم عشقممم

مهسا عادی عزیزم پسر منم بعد از شیر گرفتن اینطوری بود جوری بود شب ساعت ۱ بیدار میشد تا صبح جیغ میزد ت ...

میدونی گاهی استرس میگیرم دلم نمیاد گریه کنه. میگم نکنه روحیش خراب شه. ولی نهایتش 5 دقیقه گریه میکنه .بعدش نق میزنه زود سرش گرم میشه. 

من ک میرم تهران شوهرم کلا اونجا بوده بلده...هنوز واسم جاها جدیده بس پیچیده و بزرگه...فقط بلدم آزادی ...

عاطی من از صباشهر خیلی بدم میاد خیلی خشک و بی روح درعوض وایین فردوس امیریه رو دوس دارم،

سلام بچه هامغزمون دیگه داره میترکهارزش داره آدم خونه ۲۲ سال ۷۰ متری تووجنت اباد بخرهجاش که خوب بود ط ...

سلام عزیزم 

منطقه و نقشه و سال ساخت رو نمیدونم 

ولی بدون آسانسور اصلااا نخرید واقعا زجر آوره