2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس این ادم شدیدا رو مخمه

92 بازدید | 10 پست

اول اینکه من متقعدم هیچکس زشت نیست منتها هرکس ی عیبهایی داره بلاخره و همه ام عیبهاشونو میدونن واقعا نیاز نیست ما ب کسی یاداوری کنم منتها این خانمی که میگم عیب هاش خیلی بیشتر از منه قدش فکنم بزور ۱۴۰ بشه دماغ بزرگ‌و‌قوز دار مشکل فک داره شدیدا لاغر با سینه های خیلی بزرگ🫤 منم ایرادای خودمو دارم منتها چیزی که خیلی ب چشم میاد اضافه وزنمه که الان خیلی امدم پایین فقط ۱۰ کیلو مونده  تقریبا نرمالم هی میشینه پیش من میگه خدارو شکر میکنم لاغری نعمته واقعا من خیلی حساسم رو غذام لاغری مهمه برام  تو کاش بری عمل کنی امشب قراره ببینمش دوستدارم‌ وقتی شروع کرد چرتو‌ پرت گفتن ی جواب درست حسابی بگم بهش دهنشو ببنده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میفهممت ها ولی من دلم نمیاد به ادم های کوتاه و دماغ گنده که زبون دراز دارن برای ایراد گرفتن از بقیه، چیزی بگم. خیلی گناه دارن و بیچارن.

چاقی علاج داره ولی اون سه مورد نه🤭

مثلا نمیخواستم بهت حرف یاد بدم ، میتونی همینارو بگی 😂

دقیقا یکی از کاربر های اینجا هم هیچکی رو ادم حساب نمیکنه ، میگه من از همه سرم من هیچ مشکلی ندارم من نیاز به دعای کسی ندارم و  من خیلی خوشبختم و..😅

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

بگو ولی اندامت اصلا پسند من نیس😆

دیگه قد ۱۴۰ واقعا ی ایراد محسوب میشه میگه خداروشکر میکنم بیبی فیسم گفتم عزیزم فیس یعنی چهره ب کسی میگن بیبی فیس که قیافش کوچیک باشه  کل مدلای دنیا همه بالای ۱۷۰  بعد تو ۱۴۰ افتخار میدونی🤦🏼‍♀️

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
لاغر زیادی هم واقعا خوب نیست

ایشون خیلی لاغره انگار بدن ی دختر ۸.  ۹ ساله رو داره با قیافه ۳۰ ساله  ب سینه های خیلی بزرگ

ایشون خیلی لاغره انگار بدن ی دختر ۸. ۹ ساله رو داره با قیافه ۳۰ ساله ب سینه های خیلی بزرگ

اصلا به نظرم صحبت کردن درباره اندام و چهره هم کار درستی نیست اعتماد بنفس هم خورد کردن به فرض که شما چاق باشید یعنی خودتون نمیدونید که ایشون باید بگن