2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1287225 بازدید | 69198 پست
خب خداروشکرخداروشکر علم انقدر پیشرفت کرده که سخت ترین بیماری‌هام درمان میشه

انشالله که همینطور باشه 

ولی خیلی مضطرب و نگران بود بنده ی خدا و غم و خستگی عجیبی صداش دلشت انشالله که رو به بهبود برن و نیاز به بستری هم ندلشته باشن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که همینطور باشه ولی خیلی مضطرب و نگران بود بنده ی خدا و غم و خستگی عجیبی صداش دلشت انشالله ک ...

انشالله که بزودی سلامتیشو بدست میاره

جاری من چند سال پیش حالش افتضاااح بود من خودم نگران بودم چیزیش نشه ، خوب شد خوشبختانه و الانم سور و مور و گنده داره کرماشو میریزه

رویا یهو اینطوری شده؟

بخاطر شغلش بوده؟

دلیلش چی بوده؟

تو تاپیک مدیریت برا بچه ها نوشتم میگفت دیروز بهتر بوده یه کوچولو بعد مدتها سرپاشده یه دوری تو اتاق ز ...

ممنون عزیزم خوب خدا رو شکر که بهتر شده  😘🙏

من از دو تا تاپیک کلی عقبم نمیدونم کی به کیه😉🥲😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی
پسر دم بخت داری؟؟؟اگه ترکی که منتفی من دختر به ترکا نمیدم،🤣😎

من نه کردم  نه ترکم ولی هر دو تا شونو خیلی دوست دارم 😘😘😘کلا تمام اقوام گربه عزیزمو دوست دارم یه جورایی ناسیونالیستم🫠

(غیر از اونایی که کشور رو صاحب شدن و مال اونا نبوده و  نیست 🤨🤨🤨 حیف که  اینجا نمیشه گفت🤬🤬🤬🤬)

در ضمن خوشگل خانوم سعی کن از چیزی بدت نیاد چون خدا جون عادت داره از همون چیزی که بدت بیاد یکی کنار بزاره  برات🤭🤪

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه ها اینجا هوا آفتابی  آفتابی س

ن ابری ن بارونی.‌‌..

منم گرد گیری کردم پرده ها زدم کنار هوای خونه عوض شه

رفتم بیرون کلی وسیله شستم

حیاط شستم 

النم برنج دم بدم

برم بیرون کارام انجام بدم

بر سرکار

منم دومین بارمه خسته ام فقط بخاطر همسرم و‌خانوادم سعی میکنم عادی برخورد کنم ولی عادی نیست برام

فدای دل نازنیت بشم.

میدونم چی میگی😔😔😔

خدا بزرگه بسپار به خودش، خودش بهتر میچینه.

من بعد دومین سقط انقدررر دکتر و آزمایش و... رفتم سال ۹۶،  نزدیک به ۴، ۵ میلیون خرج کردم فایده‌ای نداشت و سر در نیاوردن و نتیجه ای نگرفتم اما با دو بار پیش مامای خانگی و ۵۰ هزار تومن، دو ماهه باردار شدم، حکمت خدا رو ببین.

ان شاءالله شما هم به زودی به نتیجه دلخواهتون رو می‌گیرید 🤲🤲

سلام کسی امروز ثبت نام سایپا کرده؟

از ساعت ده هرچی میزنیم نمیشه

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی