2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286070 بازدید | 69171 پست
نمیدونم بچه ها ی دختر با پسر تو این موارد فرق دارن یا نه..دختر من ک کلا خونه مامانم لوس میشه پادشاهی ...

همشون مثل همن. پسر منم خیلی لوس میشه اونجا. تا بخوام بخوابونمش داد میزنه مان جون، با جون لالا نه. 😂😂 من تا میرم سمتش میگه دست نزن🤪🤪🤪🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاطفه جون کار سخته واقعا😢بعد این همه سال میگم کار کردن سخته استرس دارهخودمم نمیتونم کار نکنم ، نمید ...

خدا همیشه سلامت نگهت داره رها جان

خیلی خوبه همراه همسرتی کار میکنی ک پیشرفت کنی 🤗♥️♥️♥️

همه کارا سختی خودشونو دارن😘 

نظراتتون رو میخوندمچه قدر بچه داشتن و بچه بزرگ کردن سختهچه خوبه بچه ندارم😁

خیلییییییییی خانم 😩😎

پاره پوره میشنوی اما در اصل پاره ترینی 😩 جز عمه من با ۱۲ عدد بچه 😄

ان شاالله عزیزم 🥰خواهش میکنم 🤗اگه امکان پرداخت وام دارن خونه های اندیشه هم گزینه خوبیهخیلییییییییی ...

دختر تو خودت یه املاکی بزن قول میدم مشتریت بشم

انقدر خوب و قشنگ توصیف میکنی آدم میگه همین حالا پاشم برم بخرم😂😂😃

برای وام مشکلش انتقال پول از آمریکاست که کلا سخته برای قسطای هر ماه که دیگه احتمالش خیلی کمه بشه. به همین خاطر ترجیح میدم بهش فکر نکنم.

دارم تلاش میکنم خودشو بکشونم بیاد بخره و برگرده

اگه نشد باید سفت و سخت دست به کار بشم.

راستی عاطفه من امروز دیوار آگهیهای صباشهر رو نگاه کردم قیمتهاش که خوب بود ولی اکثرا یا سند ندارن یا پارکینگ و آسانسور ندارن

خانمای عزیزی که دیشب در مراسم هیات دعا همکاری نکردین نیومدین فقط رعدی جونم اومد امشب قیمه داریم جهت ...

آخ جونم قیمه ببههههه

قبول باشه جانم

البته من دوس دارم قیمه با ماست بخورم عزززیزممم

😍🫠

من هم قهر میکنم زیاد😅😅و مثل تو کینه ای هستم.... ولی در مورد شوهر و پدر و مادرم فرق میکنه. کسی نمیت ...

درمورد مامان بابام کینه نه اصلاااااا 

ولی شوهرم یکم هست😅

بیا بغلم قهر قهرو🫂🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خانمای عزیزی که دیشب در مراسم هیات دعا همکاری نکردین نیومدین فقط رعدی جونم اومد امشب قیمه داریم جهت ...

خدا قبول کنه😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دختر تو خودت یه املاکی بزن قول میدم مشتریت بشمانقدر خوب و قشنگ توصیف میکنی آدم میگه همین حالا پاشم ب ...

😄😄 من نوکرم 😎😁

ببین من ی گروهی بودم آنقدر از خورد کنم راضی بودم انقدر تعریف کردم بخدا ۴نفز خریدن 😄

ب دیوار اکتفا نکن بیا از نزدیک ببین

گفتم خیلی دارن میسازن

تا جایی ک من دیدم همه ۵_۶ الی۷ طبقه بودن..

حتماً آسانسور داره

پارکینگ هم بیا پرس و جو کن

بهترین تایم خرید چون خیلی راکد

اشتباه بابای منو نکن خونه یک میلیاردی نخرید الآن ۴میلبارد 

ببین اصلا نزار بفهمن نزدیک نیستیا اذیتت میکنن..تو پاچت میکنن.. خدایی نکرده سرت کلاه میزارن

بگو همین بغلم 😉 بگو واسه سکونت خودم میخوام

نگو واسه مستأجر یا سرمایه گذاری

بزار خونه خوب نشونت بدن

نگو دو میلیارد داری...

بگو ۱۶۰۰_۱۷۰۰ داری 

ک بگن ای واای ۲ داشتی خوب میشد ، بخاطره کمیسیون خودشون...

بعد بگو حالا اونو نشون بده 

ک اگه اونا خوب نبودن ۲یی دیده باشی 😎

ممنون ک انقدر وقت گذاشتی 🤗فعلا ک انگار ی کوه جلومونه داریم با کلنگ میکنیم تا برداشته بشهبس ک عقب می ...

خیلی تو خاطرم نیست ولی همسرتون آرایشگری بلد بودن؟

اگر حرفه ای بلدن اصلا نترسید از مغازه زدن 

خیلیا از این هنر پول درمیارن و پیشرفت خوبی کردن 

پسری که کنار خونه ی مادرم آرایشگاه داره بقدری سرش شلوغه که خیلی از مشتریان رو رد می‌کنه با اینکه همکار آورده ولی بازم نمی‌رسه پنج سال هست مغازه زده 

اگر در مورد هنرشون درست نوشته باشم بهترین روزهای آرایشگر ها اسفند و روزهای اول سال نو هست 

قبلا دهه محرم کاسبی نبود که الان اون موقع هم مشتری دارن 

فقط بروز باشند مشتری با خودش مشتری میاره

ققنوس