2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1287481 بازدید | 69228 پست
داش آکل شدی رفت.. من چقدر واسه اون صحنه گریه کردم😆😆😆راستی آپدیت جدید نون رو هم بگو خیلی وقته نگفت ...

دقیقا. منم😍😍😍😍 

والا اون شب خونه مامانش بودم خودش اومدنی نون خریده بود 

من نون رو یه مقدار گذاشتم فریزر اونها 

یه مقدار آوردم 

بعد میگفت نون میار، صبح میخرم 

تو دلم گفتم آره میدونم 

تا الان نون داریم 

آما 

آما 

برنج نداریم😁😁😁😁😁 

پریشب گونی برنج تموم شد 

بعد ما برنج سالانه میگیریم، اما خونه مادر همسر نگه میداریم، یادمون رفت بیاریم😁😁😁😁 

خلاصه تجمیع نون و برنج میسر نیست 

الان که نون هست برنج نیست 

انشالله آخر هفته از خونشون برنج بیاریم، نونمون تموم میشه😁😁😁😁

جفتش باشه احتمالا گوشت و مرغ تموم میشه

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
تو نه تنها کاری میکنی ما فکر کنیم شوهرامون بهمون کم محبت میکنن و کم زبون میریزنبلکه باعث میشی فکر کن ...

خداروشکر ماموریت با موفقیت انجام شد😁😁😁😁😁😁 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانومای شمالی یه سوال داشتمقیمت یه خونه روستایی چنده؟ سند داشته باشه ازینا که یه حیاط کوچیکم داره مم ...

الان دیگه مثل قبل تو روستاهای سمت ما خونه قدیمی نیست. اکثرا خراب کردن و خونه ی جدید ساختن. مثلا روستای پدری یا مادری من خونه ها اکثرا سند ندارن اصلا.. حتی حیاطم ندارن😂😂😂خونه های جدید دارن فقط. حالا جاهای دیگه رو نمیدونم. روستای پدربزرگ پدریم چون غریبه ها اومدن و ویوش خیلی خوب بود و ساختن الان زمین خارج بافت روستایی بدون سند متری 5 تومن خرید و فروش میشه.. الان تو شهر خودمونم زمین خارج بافت و بدون سند 5 توگنه🤕🤕🤕

دقیقا. منم😍😍😍😍 والا اون شب خونه مامانش بودم خودش اومدنی نون خریده بود من نون رو یه مقدار گذاشتم ...

😂😂😂😂اون جوکه بود که میگفت جهنم مثل ایرانه یه روز سرب هست قیف نیست. قیف هست مسئول نیست 😆😆😆الان جریان شماس. 🤪

الان دیگه مثل قبل تو روستاهای سمت ما خونه قدیمی نیست. اکثرا خراب کردن و خونه ی جدید ساختن. مثلا روست ...

یعنی زمین سنددار نیست؟

ببین این خونه روستاییا هستن یه همکف دارن یکم حیاط میشه داخلشون سبزی اینا کاشت مرغ و خروس نگه داشت آرزومه یکی ازینا داشته باشم، هدف ۵ سالمه انشاالله

میخواستم ببینم تو چه رنج قیمتیه

اینایی که میگی سند ندارن مشکلی پیش نمیاد؟مجوز ساخت و ساز میدن؟

تو شهر خودتون منظورت ۵ میلیارد تومنه؟

حسودی نداره که من بهش میگم اون که نگفته🤣🤣🤣🤣 نون نمیخره خدایی مهسان من برم گردنبند طلا بخرم بیام ...

فرقی نداره من حسودم حتی به حس تو حسودی میکنم 

کشتی مارو با نارینت ایییشششش🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خداروشکر ماموریت با موفقیت انجام شد😁😁😁😁😁😁

والا

من قبل ازینکه ماشین رو گرون کنن ۱۰ گرم طلا خریدم پس انداز مخفی، هیچی هم ندارم دیگه

الان سر ماشین ۵۰ قرض گرفتیم ده بار بخودم گفتم بفروشم بدم همسرم بدهی رو بده باز میگم زنننن بشین سرجات بذار خودش بفکر باشه😃

تو دوراهی موندم ولی فعلا ساید ِ خبیثم موفقتر بوده😋

یعنی زمین سنددار نیست؟ببین این خونه روستاییا هستن یه همکف دارن یکم حیاط میشه داخلشون سبزی اینا کاشت ...

5 میلیون... سند تک برگ ندارن. معمولا سندشون اصلاحات زمان شاهه. مشکل ندارن ساخت و ساز میشه اگه جواز ندن معمولا میسازن میرن واسه ماده ی 99.جریمه میدن. الان خونه خودمون تو شهر گفتن بافت نیست ساختیم رفتیم ماده 10چ جریمه دادیم. اینجوری واسه شهرداری به صرفه تره هم پول جوازو میگیره هم جریمه. ولی واقعا اگه قصدشو داری یه زمین کوچیک بخر خودت بساز به سبک کلبه هایه قدیمی  چون الان خونه بابابزرگ بابام هست 20 ساله خالیه داره خراب میشه کسی به دادش نمیرسه دیگه خیلی فرسودن. الان 300 متر زمین بخری جای خوب با ویو قشنگ جنگل و دره میشه 1.5 میلیارد شاید کمتر بتونی پیدا کنی.. 70 مترشو بسازی حدودا 1 میلیارد بشه. دیگه خونه پرشه این قیمتا. 

5 میلیون... سند تک برگ ندارن. معمولا سندشون اصلاحات زمان شاهه. مشکل ندارن ساخت و ساز میشه اگه جواز ن ...

وای جدی میشه با این قیمتا زمین خرید؟

ببین اینی که الان گفتی کجاس دقیقا؟ میشه روستاشو بگی

من یه ۱۵۰ متری هم بسمه

نور امیدی تو دلم روشن کردی مرسی عزیزم😘

چند سال پیش برای سالگرد عروسیمون رفتم از طرف شوهرم برای خودم کادو گرفتم در شرایطی که اصلا روحش هم خب ...

چه ایده جالبی🤣🤣🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

تازه روزی هزار بار بهش میگم من رو کدوم سجاده نماز خوندم که خدا تو رو به من داد🤣🤣🤣🤣

واقعامیگی؟😲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

تو نه تنها کاری میکنی ما فکر کنیم شوهرامون بهمون کم محبت میکنن و کم زبون میریزنبلکه باعث میشی فکر کن ...

آخ دقیقاااا😂😂🥴🫣🫣

وای جدی میشه با این قیمتا زمین خرید؟ببین اینی که الان گفتی کجاس دقیقا؟ میشه روستاشو بگیمن یه ۱۵۰ متر ...

مازندران ،روستاهای مرزن آباد، کلاردشت و کجور میشه.. البته ممکنه ارزونتر یا گرونتر هم باشه این میانگینه..میتونی هم از املاک های تو روستاها بپرسی هم دهیاری ها. کسی زمین فروشی داشته باشه معرفی میکنن. البته کلاردشت یه ذره گرونتره و ریسک خرید بیشتر چون اکثر زمین چند دست چرخیده و دست بومی ها نیست. بعضی جاهاش تا متری 10 هم هست. 

حسودی نداره که من بهش میگم اون که نگفته🤣🤣🤣🤣 نون نمیخره خدایی مهسان من برم گردنبند طلا بخرم بیام ...

پی وی آدرس بده بهم،هروقت رفتی طلا فروشی بیام ازت بگیرم طلاهاتو😋