2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1230656 بازدید | 63682 پست
راست میگیااتفاقا چند وقت پیش رفتمدیدم سکه نداشت برگشتم😁زینتی داشت که خب اجرت بالان و برای استفاده خ ...

شمش و طلای ۲۴ عیار هم داره ولی کلا سودش از اون وام قبلی بیشتر هست و حتی شمش های اون قسمت از خود سایت د ی جی بیشتر هست .

ولی خوب برای کسی که میخواد بلندمدت سرمایه گذاری کنه و خودش رو مجبور به قسط دادن کنه بد نیست . 

حالا د ی جی قسمت طلای کم اجرت هم گذاشته .

من چند تا چیز همین چند هفته اخیر خریدم البته باز اگر بیرون جایی رو بشه پیدا کرد با اجرت پایین بهتر هست ولی برای من که جایی رو نمیشناسم بد نبود و طلاهاش هم نو هستن . ❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز دارم تاپیک مدیریت 2 رو میخونم رسیدم به پست های شما می‌خوام بدونم تونستین طلاهاتون رو ...

ن عزیزم نتونستم 

البته خودممم ی بیماری و عمل سنگین پیش اومد دیگه نای زندگی هم ندارم فعلا بیخیالش شدم کشش ذهنی و جسمیش ندارم

البته  کارت بانکیم دستش بوده(نارفیق) و رفته ی مبلغ بالایی تو ی آرایشگاه کارت کشیده 

حالا ببینم میتونم با همین تهدیدش کنم اگه طلامو نیاری  میرم از صاحب دستگاه پوز شکایت میکنم (از طریق بانک در آوردم ک مال کیه ) اگه نداد میرم از صاحب دستگاه پوز شکایت میکنم

تا دارنده پوز مجبور میشه بیاد دادگاه و مبلغ ک کشیده شده روبه قیمت روز  بهم بده 

دارنده دستگاه هم باید از اون بگیرم 

این تنها امیدمه 

امیدوارم تو صبح گیچ کننده نباشد😅

مبارکت باشه😍کم اجرتش چند درصد بود؟

یه روز نبودم خوب آتیش سوزوندیا 

هر چی صفحه بود پشت سرم گذاشتی 

امیدوارم غذا رو که می‌کشی تو قابلمه غذا پنج تا انگشتر الماس پیدا کنی🤣🤣🤣🤣 درسته الماسه اما خب غذات جلو مهمونا خراب میشه😁😁😁😁😁😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سرما خوردگی الان برای آلودگی هوا هم هست .ان شا الله بهتر بشید نازی جون . 🥰🥰🥰❤❤❤

قربونت مهربون انشالله🌹💐

خونه مامانم اینا بودیم اونها هم همه گرفته بودن. همزمان همه دراز کش بودیم فقط با ماسک میگشتیم که بچه نگیره باز شکر اون سبک تر مریض شد

ولی کرونا دوباره اومد شدید..... هر کی میبینم تا مریضه داغون خیلی ها حتی بستری هم شده بودن. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
قربونت مهربون انشالله🌹💐خونه مامانم اینا بودیم اونها هم همه گرفته بودن. همزمان همه دراز کش بودیم فق ...

توکل به خدا نازی جون ، دیگه کرونا هم مثل سرماخوردگی میاد هر سال ، ان شا الله برای همه سلامتی باشه .

و اینکه من از اول به کرونا اعتقاد خاصی نداشتم همون سرماخوردگی فرضش کرده بودم . 🙃🙃🙃🙃🙃😍😍😍😍

سلام 🤗😘ان شاالله زود خوب بشه بچه ها گناه دارن 🥺💔ماشاالله 😍😍دختر من موژو و سیب نارنگی ( ناین)خی ...

😍یه گازکوچولو بگیرش

ناین🤩🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

همون... ما خودمون قاطی میکنیم 😆😆😆تازه یه مدل پرتقال هست اینجا خیلی کمه قدیما میکاشتن ولی چون خوب ...

چه اسم های عجیبی 

اینجا چند نوع پرتقال داریم :تامسون ،دزفولی،مصری ، پر ،خونی 

نارنگی هم که همون نارنگی

رفقا کمککک... من دستگاه پوز دارم. باهاش زیاد کار نمیکنم. آنلاین یک چیزایی میفروشم به کارتخوان پول میکشم. اسنپ کار میکنم به کارتم پول واریز میکنند. هی از مالیات برام پیامک میاد. من موقع ثبت نام دستگاه کارتخوان به اون اقای فروشنده دستگاه گفتم که شغل کافه ثبت کرد. 

الانم هرروز پیامک میاد. امروزم پیام اومد کد اقتصادی ناقص است. مراجعه کن. برم چی بگم؟؟ من نمیخوام الکی به اینا مالیات بدم وقتی درآمد انچنانی ندارم

میدونم چی میگی ولی خودتو اذیت نکن. چون بچن دورشون شلوغ میشه بهشون میچسبه غذا.. کلا بی خیال غذا خوردن ...

اره از موقعی که بیخیال شدم بهتر غذا میخوره خداروشکر ولی دو هفتست که باز اذیت میکنه 

خدایا شکررررت 😙

سلام خانومای گل

لطفا منوو راهنمایی کنید

موهامو پروتئین کردم راستش خیلی داغون شده بود موخوره گیری کردم الان شامپو و ماسک خوب چی بزنم

ایا روغن ارگانم لازمم میشه؟

ممنون میشم کسی انجام داده بهم بگه

موهام کم حجم و زبروخشک بود

🌷🙏🏻