2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1230697 بازدید | 63688 پست
میخان حرص بدن بابا مگه میشه درک نکنن اونم تفاوت نارنگی و پرتقال که خیلی هم کمه

همون... ما خودمون قاطی میکنیم 😆😆😆تازه یه مدل پرتقال هست اینجا خیلی کمه قدیما میکاشتن ولی چون خوب نبود الان نیست مگه از قدیم تو باغ کسی باشه اسمش واشینگتنه آنقدر آب داره اصلا نمیشه خورد فقط واسه آبگیری خوبه. 

باید رعایت کنهولی میدونم که نمیکنهارهدوست دارم بیاناخه نامادری هم هی میگفت بابا میگه دوست دارم خونه ...

اخی چه ذوقی داره 😍😍😍اون دفعه گفتی 80 سالشه یه جوری شدم. 😍😍انشالله برکت بیارن تو خونت. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خوب شدی.حرص نخور بدنت ضعیفتر میشه. ویروس جدید همه رو از پا انداخته. پسر منم وقتی موز میبینه ...

سلام 😘

سرویس کرده مهسا...من نمیفهمم مهرسا کی پی پی می‌کنه...فقط قیافش زور زدنی باشه میفهمم 😄 یا اینکه ی جا بشینه عمیقا بفکر فرو برع 😄

چندبار نفهمیدم 🥲 یکبار خواب بود طفلی ک همون‌طور خواب بردمش شستمش

دوبارم مامانم گفت پی پی کرده 🥲

امروزم باز خواهرم گفت ..

شرایط سختیه...

ذات بدی دارن از اول عید شهرستانن اما چند سال وامیستادن قشنگ شب قبل سیزده بدر میومدن اونم نزدیک بیست ...

چه پررو. ما یه سال روز اول عید رفتیم خونه ی خاله ی شوهرم اونم شب 13 به در ز زد دارم میام ماهم نبودیم گفت همین حساب... شوهرم گفت باشه از سال بعدش دیگه خونش نرفتیم. تا خودش اومد خونمون. به گوشش رسوند که 13 شب وقت نکردی بیایی تازه یادت اومده بیایی خونه خواهرزاده. خیلی اینکارا. شته به نظرم. 

دختر بالاخره اومدیسرت سلامت باشه بلامیسر♥️انواع مریضی های سخت اومده، خیلی باید هممون مراقب باشیمشمام ...

سلام 🤗♥️

استراحت فراوان؟؟؟ مزاح قشنگی بود 😄😄

هی خواهر مادر بشی دیگه فداکار میشی موژا واسه مهرسا مغزیجات دوتا دونه واسه منه 😄

من غزه ای سیب باید بخورم 😄

اینکه بچه ها تو جمع دلشون چیزی میخواد واقعا درسته ... دختر من بشدددت بدغذاست....تو خونه من همیشه دنب ...

میدونم چی میگی ولی خودتو اذیت نکن. چون بچن دورشون شلوغ میشه بهشون میچسبه غذا.. کلا بی خیال غذا خوردنش باش هر وقت گشنش شه خودش میخوره... اینجوری بیشتر مقاومت میکنه واسه غذا خوردن.

خوبی البته که نیستی عاطفه مام اونعفته رفتیم عروسی بعدش انگار همه مریض شدیم اما خب ما دو روزه از بخرا ...

سلام 🤗♥️

یادت نیس دخترم اول مریض شد بردمش دکتر

خداروشکر دو روز فقطتب داشت ما بقی سرفه های بدی میکرد پر چرک بود 

ما از خواهرم گرفتیم..از کربلا اومد مریض بود 

اما اون زودی خوب شد من همچنان افتادم تازه ی هفته ست آبریزش دیگه ندارم...

باشگاه هم نمیرم باز مریض میشم 😄😄

عه سلام عاطی خدا بد نده خوب میشی ویروس لعنتی پسر منم چند هفته اس خوب نمیشه دیگه پدرمون در اومده بخدا ...

سلام 🤗😘

ان شاالله زود خوب بشه بچه ها گناه دارن 🥺💔

ماشاالله 😍😍

دختر من موژو و سیب نارنگی ( ناین)خیار  ( خیوار) بلده 😁

سلام عاطی جون خوش اومدی♥️♥️♥️♥️منم همینم قدرت چشایی وبوباییم صفرشده بود الان کمی داره برمیگرده....وا ...

سلام عزیزم 😍😘♥️

خیلی ممنون 😘😘😘😘

واقعا؟؟؟

واای پاییز خیلی اذیت میشم

مخصوصا سر پی پی کردن مهرسا نمیفهمم 😓هی چک میکنم...

دیشب غذا پختم شوهرم می‌گفت به به بسی گرسنه بود 😄

هی تو دلم میگفتم مرض مزه میفهمی من نمیفهمم 😭😄😄

نوش جونش 😍♥️

سلام عزیزم 😍😘♥️خیلی ممنون 😘😘😘😘واقعا؟؟؟واای پاییز خیلی اذیت میشممخصوصا سر پی پی کردن مهرسا نمیف ...

اهوووووم دقیقا منم از بو میفهمیدم الان پسرم بهم میگه☹️🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️