2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1224246 بازدید | 63263 پست
عععههه خب خوبه که اونجا بودی فقط چرا بیخبر بردت؟؟اونم بدون کیف و وسایل ؟پس اونجا چی ؟هیچی با خودت نب ...

طاها هم روی من دراز کشیده پیام ها رو میخونه بامن  هی میگه بهش سلام برسون بهش سلام برسون😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عععههه خب خوبه که اونجا بودی فقط چرا بیخبر بردت؟؟اونم بدون کیف و وسایل ؟پس اونجا چی ؟هیچی با خودت نب ...

نارین یه عالمه لباس خونه مادرشوهر دارم 

همه چی دارم اونجا 

کتابخونه شوهرم هنوز نصفش اونحاست، کمد دیواری اتاقش وسایلهامون هست، از چند جفت کفش و صندل تا لباس مجلسی و لباس سرد و گرم و یه کیف مختصر لوازم آرایش

همه رو اونجا دارم 

چون خیلی وقتها اونجا هستیم یهو مادرش میگه بریم جایی، قدیم من از اداره میرفتم اونجا، برای همین تو این سالها کلی لباس و وسایل ضروری اونجا گذاشتم. چون برای خودشون خیلی مهم نیست من اذیت میشدم مثلا با مقنعه جایی برم، برای همین تدبیر نمودم. 

حتی شهرستان خونه دارن اونجا هم یهو برم همه جور لباسی دارم 

تو ماشین هم همیشه یه دست لباس و یه کاپشن و یه سری وسایل مورد نیاز دارم. (تو سرما و گرما یه کاپشن تو ماشین هست😁) 

والا اون اعصاب هم اذیتم نکرد😁😁😁 راست میگه خب🤣🤣🤣

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
طاها هم روی من دراز کشیده پیام ها رو میخونه بامن هی میگه بهش سلام برسون بهش سلام برسون😅

عزیزم😍 

سلام طاها خوبی؟؟ 

من یه ذره مریض بودم هی منتظرم قیافم خوشگل شه بهت زنگ بزنم😁😁😁 

میگم منو زشت ببینی تو ذوقت میخوره🤣🤣🤣🤣 

وگرنه انقدر دوست دارم زنگ بزنم ببینمت😁 

یه شیرین کاری بلدم🤣🤣🤣 هی منتظرم زنگ بزنم اداشو در بیارم😁😁😁😁😁 

خسته نباشی خدا قوت😍😍😍 آفرین آفرین زن باید همینقدر تمیز و کاری باشه 😉😉😁😁😁

قربونت 😍😍😍جوگیر شدم خواهر🤣🤣🤣 هر چند وقت یه بار اینجوری میشم. اصولا کم کم انجام میدم. امروز دلم خواست یه دفعه همه ی کارامو انجام بدم. 🥴🥴

آره دقیق میفهمم نه من واقعا دوستشون دارم و قدرشون رو میدونم میفهمم که محبت میکنن مادر شوهرم خیلی با ...

ماشاالله واقعا پسری که همچین مادری تربیتش کرده لایق شما هست 

من از مادر شوهر شانس نیاوردم شایدم به قول مهسا ازبس بقیه هی گفتن چه عروس خوبی ..یکم جبهه میگیره 

پدر شوهرم و خواهر و برادرشوهرم خیلی دوستم دارن و دوستشون دارم امان امان از خواهر ش کوچیک ومادرش 

تا جایی که بشه سعی میکنن بزنن تو سر مال 

ببین من لاغرم خواهر شوهرم خیلی چاق 

حتی همین اندام من رو مسخره میکردن که ادمای لاغر عین مار میمونن فکرشو بکن 

اما من هیچ وقت خدا شاهده دل به دل بازیشون ندادم بعد از هفت هشت سال تازه شوهرم متوجه و خبردار میشد که فلان حرفو بهم گفتن اونم یجوری پیش میومد حرفش میشد 

خدا خفظشون کنه برات واقعا مادر ش فهمیده نعمت هست .خونه ی پدر ش من همیشه یک بام و دو هواس 

قانون برا عروس با دختر 180درجه فرق داره 

همه هم میدونن این اخلاق رو و پسرها از مادر فاصله گرفتن خودشون .....

یبار خواهر شوهر بزرگه داشت از من تعریف میکرد که معسا چقد خوشخالم تو فلانی بیساری ...بعد مادرش برداشت گفت در عوض تو هم فلان کلاس کامپوتر و ...رفتی بلدی 😀😀نگا در چه حد حواسش بوده 😂

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
حالا بگما چشمم نکنیدهمش هم اونا به من نرسیدن که دیروز مادرشوهر داشت میرفت عیادت همون عزیزشون تو بیما ...

وای جیران 🤣🤣🤣

خب چرا پف میکرد حالا؟؟

اینقد خندیدم اشکم دراومد🤣🤣🤣

نه نه نه حیف میشی ایلان اصلا شبیه آدم نیست من نمی‌ذارم زنهای مملکتمون این بلا سرشون بیاد نارین نذار ...

از اولش هم باید می فهمیدی چقدر هولی😡😡😡 

خداروشکر حودت هم چندتا پست قبل اعتراف کردی 🥴

من طلاق میخااام فقطط طلاق

یه گونی لباس و وسایل اونجا دارم ولی موبایل نه🤣 خوب نبودم دوباره فشارم زیادی بالا رفته بود، قلبم هم ...

جیران سیاه دونه برا تنظیم فشار خیلی خوبه 

ما خانوادگی فشارمون بالاس خواهرام همش با سیاه دونه فشارشون رو نگه میدارن 

جیران سیاه دونه برا تنظیم فشار خیلی خوبه ما خانوادگی فشارمون بالاس خواهرام همش با سیاه دونه فشارشون ...

جدی ؟؟ 

توروخدا 

چطوری؟؟ 

به به سیاه دونه رو با شیرین بیان قاطی کنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ماشاالله واقعا پسری که همچین مادری تربیتش کرده لایق شما هست من از مادر شوهر شانس نیاوردم شایدم به قو ...

ذات آدما خیلی مهمه.. مادرشوهر من چند وقت پیش بهم گفت بریم عیادت خواهرم منم خوش و خرم تیپ زدم گفتم بریم. تو راه هی از عروس جدید تعریف کرد منم تایید کردم و گفتم خداروشکر که خوبه.. آخرش گفت با فلانی حرف میزدم گفتم من انقدر دوست داشتم از فامیل عروس بگیرم خیلی خوبه و از خدام بودو اینا واسه کوچیکه هم همینکار میکنم. من اومدم خونه واسه شوهرم تعریف کردم که مامانت خیلی خوشحاله خداروشکر این حرفارو زد. بهم گفت وا این چه حرفیه زده من تازه گفتم چی شده مگه😂😂میگه آدم جلوی عروس اینجوری میگه تازه دوزاریم افتاد. ولی میگم بذار خوش باشن🤣🤣

وای جیران 🤣🤣🤣خب چرا پف میکرد حالا؟؟اینقد خندیدم اشکم دراومد🤣🤣🤣

نمیدونم واقعا 

پفش خیلی خوب بود 

مادر شوهرم یجور پیراشکی خونگی درست میکنه 

میگفت بگو چی زدی موقع پیراشکی ازون بزنم قشنگ پف کنه 

گفتم عمرا فوت کوزه گری یاد بدم

ماشاالله واقعا پسری که همچین مادری تربیتش کرده لایق شما هست من از مادر شوهر شانس نیاوردم شایدم به قو ...

لطف داری😍

آها متوجه شدم 

مادر شوهرت نقش حمایتی از بقیه رو در مقابل عروس داره 

مواظب دختراشه

چی بگم والا 

مادر شوهر من داناست 

زیاد اجازه اختلاط به ما نداد 

نه از من پیش اونا زیاد میگه نه از اونا 

با هم، مارو صدا نمیکنه 

هم خودش تنهاییش بیشتر پر میشه 

هم کمتر حساسیت ایجاد میشه 

کلا هم ما بچه کوچیکه هستیم. خانواده ها آزمون خطاشون رو سر اولی ها رفتن، الان فهمیدن فاصله ها رو خوووووووب رعایت کنند😁😁😁😁  صمیمیتی بین من و خواهر شوهرها نیست. این هم خوبه هم بده. البته خیلی هم متفاوتیم. خیلی زیاد احترام میگذارم. همین. 

من خواهر شوهرها رو مثلا مهسا خانوم جون صدا میکنم. 🤣 اونها هم آنقدر درگیر زندگیشون هستن که واقعا من نقشی براشون ندارم. وقتی برای من ندارن. 

جیران سیاه دونه برا تنظیم فشار خیلی خوبه ما خانوادگی فشارمون بالاس خواهرام همش با سیاه دونه فشارشون ...

نارین این چیزای گیاهی برا کسی خوبه که تازه مشکل فشار اونم در خد یه عدد بالاتر داره 

برای فشار بالا باید دارو خورد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....