2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1224330 بازدید | 63263 پست

وااای بچه ها من خیلی عصبیم 

از برادر همسر یه مبلغی پول قرض کرده بودیم برا پول خونه 

گفته بود تا قبل برج ۱۲ می خامشون 

امروز زنگ زد که من تا فردا پولمو میخام 😬😬😬

مثل اینکه تا فردا ۱۲ظهر زمان داره برا ثبت نام ماشین 

باید براش بریزیم 

مبِلغ زیادی هم نیس ولی ما در حال حاضر هرچی داشتیم دادیم برا خونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موز نه ولی خیار چرا🤣😆🤣یه دفعه رفتیم مهمونی رفت از تو ظرف میوه دوتا خیار برداشت مثلا پشتش قایم کرد ...

همین دیگه 

حالا پسر من وسط مجلس روضه ی مادر شوهر با ملی مهمان . دوستان دوره قرآن زردالو دیده بود برمیداشت با تعجب نگا میکرد میگفت موز گرد 🤣🤣🤣همه هم میخندیدن من میخاستم خودمو خفه کنم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وااای بچه ها من خیلی عصبیم از برادر همسر یه مبلغی پول قرض کرده بودیم برا پول خونه گفته بود تا قبل بر ...

خداروشکر زیاد نیس میتونین جور کنین 

منم یبار همچین بلایی سرم اومده البته دوبار 

جوری که مجبور شدم حلقه ازدواجمو که عاشقش بودم بفروشم شوهرم از لحاظ روحی خیلی بهم ریخت فروختن حلقه رو بد میدونن 

باز شکر خدا تا چند ماه بعد سفارش داد جفتشو ساختن برادوتامون 

خداروشکر زیاد نیس میتونین جور کنین منم یبار همچین بلایی سرم اومده البته دوبار جوری که مجبور شدم حلقه ...

من دیگه یک سوت طلا هم ندارم که بخام بفروشم 

آخه لامصب خودش میدونه وضعیت الان ما رو 

امروز ظهر گفت تا فردا ظهر پولمو میخام 

آدم بی اعصابی هم هست اصلااااا دلم نمیخاد باز زنگ بزنه برا پول 

شوهرم خیلی ناراحته

من دیگه یک سوت طلا هم ندارم که بخام بفروشم آخه لامصب خودش میدونه وضعیت الان ما رو امروز ظهر گفت تا ف ...

از این وامای دیج ی و بلو ..امتیازشو نداری فعال کنی فردا از یه نفر قرض کنی بعد بهش بدی چند روزه؟

نامردیه دیگه ادمی که میخاست ثبتنام ماشین کنه از قبل یه ندایی میداد بهتون خب

سلام آگرین جون ، والله من هم جمع دوستان رو خیلی دوست دارم ولی من هم اصلا وقت نمیکنم بیام . عزیزم من ...

مرسی مهربون

حق داری شاغلی وبچه مدرسه ای سخته خداقوت

الهی ربی ومن لی غیرک💖
@maritan ماری جانمسلام..من این مدت چقدر ب فکر تو بودم..آقا شما نون بخر تا صبح نون بخر 😄خیلیا میخرن ...

سلام عاطی جون خوش اومدی♥️♥️♥️♥️منم همینم قدرت چشایی وبوباییم صفرشده بود الان کمی داره برمیگرده....وای مهرسا میشمره😍😍😍😍😍پسرمنم عاشق موز بوده وهست سه تا۴تا بیاد پشت هم بخوره تا بیخیال شه😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وااای بچه ها من خیلی عصبیم از برادر همسر یه مبلغی پول قرض کرده بودیم برا پول خونه گفته بود تا قبل بر ...

خیلی بی انصافیه که به این سرعت میخواد کاش میتونستم برات بفرستم🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️