2777
2789
عنوان

شماباشید میرید خونه جدید

250 بازدید | 31 پست

مستاجریم

دریک محله متوسط روبه پایین

اما این محله نزدیک به خونه پدرمه وهمه امکانات و رفاهیات پیشمه

خونه هم تقریبا تمیز و تقریبا قشنگه اما کوچیکه

خلاصه یک خونه پیدا کردم تو محله یک مقدار دورتر از ما

و تقریبا سطح فرهنگی این محله مثل محله ای هستش که نشستم رفاهیات وامکاناتش خیلی کمه

از خونه پدرم دورترمیشم و با اسنپ باید برم وبیام

اما خونه هم تقریبا کوچیکه اما نوساز وخیلی خیلی قشنگتر وزیباتر ازاین خونه ای که هستم

اللان شما باشید میمونید تواین خونه یا میرید خونه جدید؟؟

جابجا نمیشم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میرید مستاجری توخونه نوساز وزیبا

اما در محله ای دورتر از خونه پدر وامکانات ورفاهی هیچی نداره؟؟؟

یا میمونید تومحله ای که وسط امکانات ورفاهیات هستش و نزدیک به خونه پدری اماخب خونه زیباییش متوسطه

باتوجه به اینکه شغل شوهرم صبح تا شبه وتنهاییم

آره حال و هوایی عوض کن

هنوز ۵ ماهه همش اومدیم تواین خونه

اما زیبایی این خونه ای ک پیدا کردم چشممو گرفت اما یکم برا محله اش دو دلم هستم

چون یمقدار دورتر میشم و امکانات پیشم هیچی نیست حتی مبلع رهن خونه کمتر ازاین خونه ای هستم ک نشستم

نمی رفتم. چون تنها امتیازش زیباتر بودنه...

دقیقا فقط و فقط زیباتربودنشه ک چشممو گرفته وگرنه ازهمه چی دور میشم و برا رفتن به یه جایی باید همش پول اسنپ بدم چون پیشم چیزی نیست وامکانیات کمه و مثل یک شهرک هستش

میتونم بپرسم چرا؟

چون نزدیکی به خونه مامانم اولویته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
دقیقا فقط و فقط زیباتربودنشه ک چشممو گرفته وگرنه ازهمه چی دور میشم و برا رفتن به یه جایی باید همش پو ...

زیباییش عادی میشه...اون امکانات و نزدیکی به مراکز خرید هست که در زندگی روزمره به درد می خوره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم