2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1223482 بازدید | 63229 پست
شف جیران خوبه باز بقیه مواد رو ندادن دستت بگن ببر مادر جان نهار فردات خوبه که ریخته دور جیران واقعا ...

یه گونی لباس و وسایل اونجا دارم ولی موبایل نه🤣 

خوب نبودم 

دوباره فشارم زیادی بالا رفته بود، قلبم هم هی می‌ریزه پایین🥴🤣 یه حالتیه که نمیتونم توضیحش بدم 🤣

نفسم سخت درمیاد  

از همه جا دور بودم، ولی بیشتر هم می‌خوابیدم 

انگار بدنم خالی کرده، کم آوردم 

ولی خب از صبح به خودم گفتم خودتو جمع کن شل و ول نباش 

حالا ببینم به کجا میرسم

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
یه گونی لباس و وسایل اونجا دارم ولی موبایل نه🤣 خوب نبودم دوباره فشارم زیادی بالا رفته بود، قلبم هم ...

اها بگو 

اخه حس کردم بدحال بودی از عمد همسرت برده خونه مادرش که تنها نباشی 

الهی خوبه خوب باشی 

بازم اشپزی کن عزیزم برا مادر شوهر بینوا 😃یکاری میکنی دفعه ی بعد رفتی هرجا رفتن شمارو هم ببرن باخودشون 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا بیا به جبران نبودنت امروز همش پست بزار .مهسا و مستقلم نیستن امروز سوت وکوره

گذاشتم دیگه 

تو اون فاصله ها که نذاشتم، خوابم برده🤣🤣🤣🤣 

یجور عجیبی خوابم میاد 

یا رو‌ مبل خوابم یا رو تخت 

شام هم باید بپزم🤣🤣🤣🤣 به به 

امشب هم هنرنمایی خواهم نمود

گذاشتم دیگه تو اون فاصله ها که نذاشتم، خوابم برده🤣🤣🤣🤣 یجور عجیبی خوابم میاد یا رو‌ مبل خوابم یا ...

جیران حامله ای حامله 🤣نارین گولت زد کارخودشو کرد اینبار بار رو انداخت گردن خودت 

اها بگو اخه حس کردم بدحال بودی از عمد همسرت برده خونه مادرش که تنها نباشی الهی خوبه خوب باشی بازم اش ...

آره دیگه 

بد بودم، انقدر که زنگ زدم به شوهره و ایشون این دفعه جواب داد و اومد خونه. 

نگو باید ماموریت هم میرفته‌ 

با خودش فکر کرده گفته ببرم بندازمش خونه مامانم، می‌دونه تنها باشم خودمو با اخبار خفه میکنم نذاشت کیف بردارم 

آره دیگه بد بودم، انقدر که زنگ زدم به شوهره و ایشون این دفعه جواب داد و اومد خونه. نگو باید ماموریت ...

دیگه نهایت کاری که میشد انجام داد ...

باز خوبه یه نفر داری میدونی محبتش بی دریغه 

بی منت هواتو داره 

جیران سوبرداشت نشه ولی همینم نعمته 

مادر شوهر من اگه دو روز پرستاری منو بکنه به هفتاد روش سامورایی همسرم رو مورد عنایت قرار میده 

یبار انقد منت کرده بود اشک شوهرمو دراورده بود دیگه ببین چی میگم 

دیگه نهایت کاری که میشد انجام داد ...باز خوبه یه نفر داری میدونی محبتش بی دریغه بی منت هواتو داره جی ...

آره دقیق میفهمم 

نه من واقعا دوستشون دارم و قدرشون رو میدونم 

میفهمم که محبت میکنن 

مادر شوهرم خیلی با محبته 

بروز نمیده ها، مدلش اصلا زبانی نیست

ولی هر کاری از دستشون بربیاد انجام میده 

الان میگه بیا یه سال خونه ما بمون ضعیف شدی، میگه اینطوری دووم نمیاری بمون کامل خوب شو برو. 

واقعا حضورش نعمته. چرا سوبرداشت گلم. کاملا درست میگی. 

باورت نمیشه من یه وسیله یه ذره سنگین بردارم، سریع میگه تو برندار بده فلانی برداره. (منظورش شوهرمه) میگه مردا بدنشون زور داره تو برندار. بعد مادر شوهر خواهرم اگه شوهر خواهرم مثلا بچه خودشون بغلش بود به خواهرم میگفت فلانی نمیتونه تو بچه رو بغل کن. 

خدارو برای داشتنشون شاکرم واقعا. من تا حالا از مادر شوهرم نرنجیدم. ذره ای حس مادرشوهری ازشون نگرفتم. 

نه نه نه حیف میشی ایلان اصلا شبیه آدم نیست من نمی‌ذارم زنهای مملکتمون این بلا سرشون بیاد نارین نذار ...

فدای تو که اینقدر مهربونی😘😍

فقط بگم همین اول که نارین خیلی باید بهم احترام بذاره چون بزرگترم 😛 در ضمن الماس هم خیلی دوست دارم یک درشتشو برام بیار از آفریقا🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
دیگه نهایت کاری که میشد انجام داد ...باز خوبه یه نفر داری میدونی محبتش بی دریغه بی منت هواتو داره جی ...

من اومدم با کلی خستگی. از صبح همش بدو بدو بودم. افتادم تو فاز نظافت تمام مبلا رو جا به جا کردم زیرش جارو و دستمال کشدم. یه عالمه لباس با دست شستم کلی با ماشین. یه عالمه ظرف و کتونی. داغونم. حالا یه ذره استراحت کنم برم بالا. تراسم باید بشورم. 🤕🤕🤕🤕

فدای تو که اینقدر مهربونی😘😍فقط بگم همین اول که نارین خیلی باید بهم احترام بذاره چون بزرگترم 😛 در ...

عزیزم ساده نباش 

تو روی هم خط و نشون نکشید که 

آروم تو گوشم بگو 🤣 نذار نارین بشنوه، بار شیشه داره 

تو خودت میدونی با یه ظرف ترشی من مست میشم 🤣 

همتون هم جوونید. همه ۱۸ ساله های منید 🥰🥰😍😍😋😋😋😋

من اومدم با کلی خستگی. از صبح همش بدو بدو بودم. افتادم تو فاز نظافت تمام مبلا رو جا به جا کردم زیرش ...

خسته نباشی 

خدا قوت😍😍😍 

آفرین 

آفرین

زن باید همینقدر تمیز و کاری باشه 😉😉😁😁😁 

یه ذره بی‌حال بودم (از یه ذره، یه ذره بیشتر😁)شوهره زود اومد خونه گفت بیا بریم یه دور بزنیم اصلا کیف ...

عععههه خب خوبه که اونجا بودی 

فقط چرا بیخبر بردت؟؟اونم بدون کیف و وسایل ؟پس اونجا چی ؟هیچی با خودت نبردی یعنی تو این چند روز؟؟؟

غیر از اون درحال احتضار ،چی اذیتت کرده اونجا؟؟و جز هرچی میشی از اعصابته😂😂😂