2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1199956 بازدید | 61864 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه الان چند ماهه از وقتی از پوشک گرفتمش شیر بهش ندادم بخاطر اینکه شبها خودشو خیس نکنه 🤕تو طول روز ...

عزیزم😘چه کوتاهی ای،

گاهی واقعا آدم یادش میره،

من خودم چند وقته پیش یبار شله زرد نذری آوردن برامون،بچم آنقدر خوب خورد،داشتم شاخ درمیاوردم😲

از فرداش بایه پیمونه برنج براش درست میکنم سه چهارروز،روزی یه پیاله  میخوره،اصلا یادم نبود این سه سال براش درست کنم😉

هر دوهفته یبار سعی میکنم یه چیزه جدید امتحان کنم،مثلا این بار خاگینه  پختم دیدم بی میل نیس😍

ولی لاغره🥲

پارسال یکبار یکی از مادرا اومده بود سر کلاس با یکی از بچه ها و معلم سرو صدا کرده بود بچه های دیگه ترسیده بودن

دخترم اومد خونه گفت

فرداش رفتم مدیر و ناظم رو یکی کردم

چندروز بعدشم مدرسه مراسم بود جلوی همه ی مادرا با زنه دعوا کردم به چه حقی اومدی کلاس سروصدا کردی بچه ی منو ترسوندی انقدر عصبی شده بودم که جرات نکرد کلامی حرف بزنه

بعدش که آروم شدم یکی دیگه از مامانای ستون پنجم اومد گفت خانوم فلانی مگه با دختر شما دعوا کرده بود گفتم اگه با دختر من بود که الان یه استخون سالم تو تنش نبود

گفت عه پس چرا دخترت اومده به شما گزارش داده

جلوی اونهمه ادم گفتم ببین دفعه ی دیگه داری درمورد دختر من حرف میزنی مراقب باش از چه کلماتی استفاده میکنی وگرنه نفر بعدی که اون روی منو میبینه تویی

خدا شاهده به غلط کردن افتادو کلی عذرخواهی کرد که هیچ

از اون به بعدم مدیرو مامانا و ناظم کمتر از گل نمیگن به دخترم

چندروز پیش یکم حالت تهوع داشته سرکلاس سریع ناظم باهام تماس گرفت خانم فلانی جان ....جان(اسم دخترم) یکم حالت تهوع داره شما چون حساس هستین گفتم تماس بگیرم اگر صلاح دونستین بیاید دنبالش

بچه ی مث دسته ی گل نگه میداری یه عده عقده ای بیان روحشو آزار بدن؟

😂😂😂بازم بودرویا با جیران آخر هفته کار دارهرهاگرد آرکتایپ آرتمیس داره و دنبال خونه ۲۰ واحدی کلید ن ...

بله😍

خیلی ممنون از همکار خوبمون ،خبرهای تکمیلی رو به سمع ونظرمون رسوندن😅

جیران مرد شد ازدواج کردن رفت😉 ده صفحه اخرو بخون 🤣🤣🤣🤣نه دخترم بزرگه،سه ونیم سالشه..شیر معمولی نم ...

آخی عزیزم منم خودم فقط عاشق شیرکاکائو هستم به زور جلو خودمو میگیرم

ولی زیادش ضرر داره خب

گریه هم کرد مقاومت کن نده

پسرداییم هر روز میخورد،دور از جون همه ی بچه ها دیابت گرفت بیچاره بچه ده ساله

بسلامتی عزیزم،چند تا هم خوابگاهی داشتیم رشته شون روان شناسی بود،چقدر اصطلاح های سخت داشتن😄.

عزیزم😘چه کوتاهی ای،گاهی واقعا آدم یادش میره،من خودم چند وقته پیش یبار شله زرد نذری آوردن برامون،بچم ...

دختر من هرچند وقت یه بار فکر کنم ذائقش عوض میشه 😄😄

چند وقت قبل گفت توت خشک میخوام...هر دوساعت یه بار تکرار میکرد... براش خریدیم سه روز با اشتها میخورد...من انقدر ذوق داشتم که نگو ... داشتم برنامه میچیدم دوباره برم تو حجم بالا براش بخرم که باز بعد سه روز به زور آیا بخوره یا نه 

همه ی ذوقم خوابید دیگه 😕

شما تو طول روز چه چیزهایی بهش میدی بخوره؟

خدایا شکررررت 😙