2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1199911 بازدید | 61857 پست
ناظم زده تو گوش حسینمیگه تا زنگ آخر گوشم صدا میداد

ببین من ۹۹٪ اوقات واقعا مودبم 

اما کافیه پای بچم وسط باشه

گرگی میشم که هیچکس حریفم نیست

ببین فردا قشنگگگ برو جرش بده

با شوهرتم برو اما خودت حالیش کن

مردا منطقی تر برخورد میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون،سه سال ونیمفقط شیرکاکائو پاکتی دوس داره اونم که میگن ضررهخودمون شیر گاو می‌خریم،شیر ...

شیر گاو واقعا بد مزس منم اصلااا دوس ندارم 

شیر گاومیش بخر واقعا عالیه 

من شیرگاو میش میخرم میجوشه میزارم یخچال فرداش یه عالمه سرشیر از روش می گیرم 

بقیش دگه رویی نداره راحت میخوری

نه کلاس دوربین نداره یاااخدا چک بزنم؟؟؟🤣🤣🤣من نمیتونم اینطوری کنم پشت تلفن دادو بیداد کردم هم عذاب ...

نارینننننننن نه فردا سکوت نکنیا عذاب وجدان چی اینا نشونه ی خوبی نیستا جدی میگم مهربونی هم حدی داره این دیگه اسمش مهربونی نیست.قربونت برم سر بچه هات با هیچ احدی شوخی نداشته باش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
جیران مرد شد ازدواج کردن رفت😉 ده صفحه اخرو بخون 🤣🤣🤣🤣نه دخترم بزرگه،سه ونیم سالشه..شیر معمولی نم ...

منکه الان چند ماهه از وقتی از پوشک گرفتمش شیر بهش ندادم بخاطر اینکه شبها خودشو خیس نکنه 🤕

تو طول روزهم اگه بخوره دیگه تا 5-6ساعت چیزی نمیخوره 

البته کوتاهی هم کردم چون میتونم داخل پن کیک و دسر ها براش بریزم 

خدا منو ببخشه 🥲🥹

خدایا شکررررت 😙
سلام عزیزم ممنون،سه سال ونیمفقط شیرکاکائو پاکتی دوس داره اونم که میگن ضررهخودمون شیر گاو می‌خریم،شیر ...

سخت نگیر انجیرخشک وبقیه چیزا رو بده میگن انجیر خشک با شیر برابری میکنه هرچقد اصرار کنی زده میشه

جیران مرد شد ازدواج کردن رفت😉 ده صفحه اخرو بخون 🤣🤣🤣🤣نه دخترم بزرگه،سه ونیم سالشه..شیر معمولی نم ...

من داخل پن کیک بجای شکر، شیره انگور یا عسل میریزم براش 

خدایا شکررررت 😙
شیر گاو واقعا بد مزس منم اصلااا دوس ندارم شیر گاومیش بخر واقعا عالیه من شیرگاو میش میخرم میجوشه میزا ...

ناری فردا یه آهنگ مازندرانی یا کوردی پلی کن یکم فاز میگیری میری دعوا 

نارینننننننن نه فردا سکوت نکنیا عذاب وجدان چی اینا نشونه ی خوبی نیستا جدی میگم مهربونی هم حدی داره ا ...

نههههه مهربون چی اخه 

ولی دادو بیداد و اینها حال منو بد میکنه تمام سعیم رو میکنم که در ارامش حرفامو بزنم ولی قاطعانه و رک و راست

شیرعسل- شیر با شیره انگور- شیربادوم یا شیر خرما چی ؟ این ها رو هم نمیخوره؟

خدایا شکررررت 😙
بنام خدا عناوین اصلیجیران ونارین ازدواج کردن🙄همسر ماری نون خریدقرص مونده تو مری جیرانمستقل عیارخرید ...

😂😂😂

بازم بود

رویا با جیران آخر هفته کار داره

رهاگرد آرکتایپ آرتمیس داره و دنبال خونه ۲۰ واحدی کلید نخورده س

طفلی پسر نارین تو‌ مدرسه سیلی خورده

همیشه بهارم برگشته تاپیک

دیفنم بیزیه

مهسا دو هفته دیگه پاگشای جاری رو پیش رو داره

مهسانم پنجشنبه شب عروسی بود عکس نشونمون داد😁

پا قدم دخترم خیر بود،عموش قرار زن بگیرهخیلی هم عجله دارنفرض کنید هفته قبل خواستگاری بودبدون بله برون ...

@ای_داد_بیداد   جیران بیا کیس جدید دارم برات.. خانواده شوهر چشون شده آقا صبر کنید دیگه😆😆

نینی خوبه؟ باهاش ورزش کن پاهاشو آروم تو شکمش جمع کن اگه نفخ باشه خالی شه... واسه کولیک خوبه.. بگیر بغلت به پشت، یعنی پشتش به شکم تو باشه کف دستتو بذار رو شکمش رها ببر آروم میشه.