2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1383856 بازدید | 76199 پست
وای جیران جون سالگرد عقد ما هم امروز هست . ۲۴ مرداد سال ۱۳۹۰ . 😍😍😍😍همسرم الان زنگ زده میگه تولد ...

ذوق زده شدم تاریخ عقدمون یکیه 

مبارک باشه خانوم❤️  

سالیان سال با دل خوش در کنار آقای همسر و فرزندان گلتون زندگی کنید❤️ 

تولد دوباره تون مبارک😁♥️

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه اینجا نوشتم یوهو دیدم تاریخ امروز تو ذهنم یه روز خاصه یخورده فکر کردم آقا امروز سالگرد عقد ماست � ...

خوشبخت باشیدعزیزم

منم همین ماه سالگردعقدمونه  ده ساله میشیم خدابخواد

الهی ربی ومن لی غیرک💖
واه واه واه یه مشت پزوووووووووووووو جمع کنید ببینم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 به آقای همسر گفتم واسه اربعین بچین با ...

جیران جان دقیقا شوهر من. ده دفعه ز میزنم پیام میدم میاد خونه تازه میگه ااا زنگ زدی بهم کار داشتی؟ 😁😁😁 منم خیلی وابستم، البته الان خیلی کم کردمش. حالا بعصی شبا میگم تو که سوئیت داری شب بمون منم برم خونه ی مامانم. شام نزارم. 😆😆😊😊

نقاش جان ببخش تا خداوند تو رو ببخشهبگذر تا خداوند از تو بگذرهو با خدا معامله کن. تو اگه بری آبروی او ...

زهرا جان عزیزم مشکل من بخشیدن و نبخشیدن نبود گلم، اصلا من چه کاره باشم که ببخشم یا نه وقتی خداوند بخشنده است.

مسئله لزوم رفتن یا نرفتن بود، که حل شد.

سلام خانما...من از دیشب گلو درد زیادی دارم...احساس میکنم خیلی دیگه دارم مریض میشم....احساس ک نه مطمئ ...

وای عاطفه من هیچ وقت گلوم درد نمیگیره اصلا یادم نمیاد گلو درد. ولی ایندفعه به حدی گلودرد داشتم نمیتونستم آب قورت بدم از شب تا فدا ظهر فقط دمنوش از گلوم پایین میرفت اونم با درد. فک کن بچه شیر بدی نتونی غذا بخوری. خیلی بده. این ویروس گلودرد داره مثل اینکه. 

وای جیران جون سالگرد عقد ما هم امروز هست . ۲۴ مرداد سال ۱۳۹۰ . 😍😍😍😍همسرم الان زنگ زده میگه تولد ...

🤣🤣🤣🤣 عشقتون ابدی خواهرم 

انشالله سالیان سال کنار هم خوشبخت باشید 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

ذوق زده شدم تاریخ عقدمون یکیه مبارک باشه خانوم❤️ سالیان سال با دل خوش در کنار آقای همسر و فرزندان گ ...

جیران جان سالگرد عقدتون مبارک 

انشالله خوشبخت باشید کنار هم سالی دیگه نی نی ب بغل😍😍😍😍😍

والا خالم داره مسی جوناصلا یخچالش جا دار نیستفقط درازه بد قوارس 😐😄

ن برا من خیلی جا داره 🤣🤣🤣

مال زن داداشمم هیمالیاس  اونم جا نداره 

مدل مدل داره