2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1392832 بازدید | 77054 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😉😉😉😉😉مریخ و خوب اومدییه بار حرف کاشت مو بود مادرشوهرم برگشت گفت اکه مو بکاره دیگه تو رو قبول ند ...

زبون نیس ک نیشه ماره🙁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مخصوصا بعضیاشون مث شوهر من همیشه میگم یدونه آیینه ببند به کولت راحت باشی انقد خودشو نگامیکنه

وای همسر منم جدیدا اینطور شده

البته بعداز کاشت🤣🤣

همه ش دستانش تو موهاشه

گاهی میگم آخرش اون دوتا شوید رومیکنی 😂

من رفتم آبرسان خریدم براخودم،آقا رفته کپی همون برا خودش خریده🤪

(ب شوخی )میگم میخام ژل بزنم,میگه ببین صورت من نیاز نداره؟🙄

میگم میخام ارتودنسی کنم میگه صبرکن باهم بکنیم🥴

و و و...

هرکار میکنم دنبال ورژن مردونشه😅🙃

آخرش گفتم دوس داری جاهامونو عوض کنیم فسش خوابید😎

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

حالا من بدم نمیادولی کاشت مو دنگ و فنگ دارهیه مدت نور نباید به سرشون بخوره و …

هفته اولش بده🥵ولی تو زمستون باشه خوبه،چون نباید عرق کنه،من سه شب تا صبح هرشب پونصد گرفتم نشستم بالاسرش که نخارونه🥴

دستش ک می‌رفت سمت موهاش  میزدم رودستش🤣از خواب می‌پرید😂

همکارم شوهرش کاشته بود میگفت شبها از درد شوهرم بالش گاز میزدخیلی دردش زیاده

همسر من اصلا درد نداشت🤔