2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393139 بازدید | 77096 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هستمتو اعتبارسنجی بهت گفت دو تومن بهت تعلق میگیره؟اگه اره که باید بدهالبته ویپادم یه وقتایی باز ...

اره میگه شرایط مالی رو محیا کن 

منم الان ی تومن زدم ببینم چی میشه 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

محیا جان حالا کی قصد دارید بیایین شمال؟ بی تعارف میگم بیایین پیش ما. خوشحال میشم میزبانتون باشم. 🥰� ...

فدات مهسا جون 

همین گفتنت ی دنیا می ارزه ❤️

امروز قرار بود بیایم 

هر کاری کردیم کسی نبود جای شوهرم شیفت بمونه 

دیگه کنسل شد 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

فدات مهسا جون همین گفتنت ی دنیا می ارزه ❤️امروز قرار بود بیایم هر کاری کردیم کسی نبود جای شوهرم شیفت ...

قربونت. چون پسر من عاشق آبه. گفتم باهم آب بخورن😆😆😆بازم خواستید بیایین در خدمتیم. تشریف بیارید. 

اره دقت کردی نازی هروقت از این حرفاس میاد این بشر 🤣🤣🤣🤣چخبرا خوبی دخترت خوبه

دقیقاااا فقط خودم میشناسمش و بس.... یه جنوبی هزار آتیشه هست و بس. 

خدا رو شکر میگذرونیم ولا روزگار رو. 

سلام داره خدمت خاله محی. 

خودت چه خبرا کم پیدایی نیستی.... راستش بکووو کجا سرت گرم شده نیستی کلک😉

پسر گلیت چطوره از شیر گرفتیش؟ 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
شهزنان جان ،مامان قوی. هنوز خیلی جوونه زودم خوب میشه،حتی اگه عمل بشه .فقط شما نگرانیتو بروز نده که پ ...

دورت بگردم ...چقد شماها به من محبت دارید ....حرفاتون واقعا قوت قلبه برام...انشالله بتونم از پسش بیام....خدا کمکم کنه صبرمو زیاد کن ...کم نیارم....چون پدرش هنوز خوب نشده و بیشتر از دو ساله شب و روز پرستارشم دیگه تحمل دیدن درد پسرمو ندارم ...خدا هیچ کس رو راهی دکتر و بیمارستان نکنه 

حتی برای دشمنم نمیخوام اینو

خدا به همتون سلامتی بده 😘😘❤️❤️❤️

عه اینجا نوشتم یوهو دیدم تاریخ امروز تو ذهنم یه روز خاصه  یخورده فکر کردم  آقا امروز سال ...

سالگرد عقدتون مبارک. 

امشب باید بری خیار بخری  یادت نره هااا🤣🤣🤣

خیار  و موز و انبه عاطفه گفت آب هویج هم خوبه🤣🤣

خدا من چرا باید این خیار همش تو ذهنم بمونه و اینقد بخندم ازش🤣🤣 همش مقصر این جیران ماکسیمینالیست# هست. ‍ 

قربونت. چون پسر من عاشق آبه. گفتم باهم آب بخورن😆😆😆بازم خواستید بیایین در خدمتیم. تشریف بیارید.

دختر من هم عاشق آبه😐😐😐

بعد هم دم به دفیقه ما سرویس باید بریم کمر و پا نمونده برام😐

اگه پوشک باشه خوبه راحتی😅

دختر من هم عاشق آبه😐😐😐بعد هم دم به دفیقه ما سرویس باید بریم کمر و پا نمونده برام😐اگه پوشک باشه خ ...

اوووف لیوان دستشه آب بده آب بده.. ده بار میگه، میگم خوب امون بده از جام پاشم آب بدم تو اتاق که آب ندارم. 😁😁😁

سالگرد عقدتون مبارک. امشب باید بری خیار بخری یادت نره هااا🤣🤣🤣خیار و موز و انبه عاطفه گفت آب هوی ...

وای منم ت یه نفر میگه این خیار و بخور خوشمزست یاد جیران میفتم. آقا خیارهای شما خیلی خوبن😎😎😎😆😆😆

اوووف لیوان دستشه آب بده آب بده.. ده بار میگه، میگم خوب امون بده از جام پاشم آب بدم تو اتاق که آب ند ...

یه نوع بازی هست پیششون 

اره ولا یعنی ما باید دزدکی آب بخوریم تا ما رو میبینه سریع میاد لیوانش میاره آب بده😅

یه نوع بازی هست پیششون اره ولا یعنی ما باید دزدکی آب بخوریم تا ما رو میبینه سریع میاد لیوانش میاره آ ...

اوووف. امروز صب گیر داد به باباش که چایی بده. اونم گفت برو از مامانت اجازه بگیر هی دستمو می‌گرفت گردن کج ماما چیی چییی. 🤭🤭کلا آبکی دوست دارن. 😂😂