2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393064 بازدید | 77082 پست
😁😁😁😁 تازه برا منم میگه موقعه اون کار چی بگو چ کارایی انجام بده یه سال از من کوچیک ترهه 😄😄😄سرگ ...

حتما یادداشت کن نکات مفیدشو🤣🤣

بیاربده من بچتو فایده نداره😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖

عه اینجا نوشتم یوهو دیدم تاریخ امروز تو ذهنم یه روز خاصه 

یخورده فکر کردم 

آقا امروز سالگرد عقد ماست 💃💃💃 

فردا هم سالگرد حماسه نیومدن شوهر به قرار 

برم به شوهر تبریک بگم😁 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید انحراف داره ببر مطب من اصلا بیمارستان نمی‌برم بچه ام وای حتما ببر

دکتری ک میبرم چندنفر بردن فوق العاده خوبه..

فقطم بیمارستان میره..

الآن همینجور بیمارستان آفتاب وقت گرفتم یهو گفت دکتر ابری 😍 آنقدر خوشحال شدم اونجام هست 😁

دکتری ک میبرم چندنفر بردن فوق العاده خوبه..فقطم بیمارستان میره..الآن همینجور بیمارستان آفتاب وقت گرف ...

عاطفه جان من کمی تجربه دارم.یکی از نزدیکانمون همین مساله رو داشت.دکترگفت تنبلی چشم وکمی انحراف چشم داره.چون سنش قبل از۶سالگی بود،دکترگفت کاملا قابل درمان هست.باچندتمرین و پدِچشم،مشکلش رفع شد.....البته چون مامانش عینکی هست،احتمالا چشم بچه ضعیف هم بوده واین بچه هم عینکی شده.اماالان که کلاس سوم هست دیگه عینک هم نمیذاره

ان شاا...چیزی نیست،نگران نباش.نمیدونم مساله دخترتون هم مشابه همین هست یا نه...اما بدون که چون سن پایینی داره،حتی اگر تنبلی باشه کاملا قابل درمانه

خدایا بی نهایت شکرت
عاطفه جان من کمی تجربه دارم.یکی از نزدیکانمون همین مساله رو داشت.دکترگفت تنبلی چشم وکمی انحراف چشم د ...

سلام عزیزم...

من و باباش چشمامون ضعیف نیس

اما مادرم و خانوادش ضعیفن...

دختر خالم تنبلی چشم داره

چون مادر و پدرش هردو ضعیف پدرش هم انحراف داره

دختر خالم چشماش خیلی ضعیف ۳سالشه عینک میزنه ب زور ‌.

و کاملا واضح انحراف چشمش..گفتن خوب نشه باید عمل بشه

نمیدونم دختر من چطوریه آخه

نگاه مثلا میخواد ی طرف چپ نگاه کنه ی چشمش بیشتر میره تو 

خیلی نگرانم ‌‌... یکشنبه وقت گرفتم 😓

عزیزم😘 فدای مهربونیتبراش گرفتم هم پاچه گوساله هم پای مرغ رو عصاره کردم سوپش میکنم میدم بخوره اگه شک ...

شهزنان جان ،مامان قوی. هنوز خیلی جوونه زودم خوب میشه،حتی اگه عمل بشه .فقط شما نگرانیتو بروز نده که پسرت نگرانی هاش بیشتر نشه.. شما قوی باش. امیدوارم خبر خوب بشنوی پسرت نیاز به عمل نداشته باشه. 

سلام عزیزم...من و باباش چشمامون ضعیف نیساما مادرم و خانوادش ضعیفن...دختر خالم تنبلی چشم دارهچون مادر ...

نگران نباش.گاهی واقعیت اون چیزی نیست که آدم نگرانشه.شایدحساس شدین وفکرمیکنین اینجوریه.دکتر ببرین تاخیالتون راحت بشه 

خدایا بی نهایت شکرت
@مامان_سبحان7 بیاعزیزم ببین امروزچه گندی زدمرفتم پول بنده خدایی روسپرده یکساله کنم واقعا اذیت شدماو ...

عزیزم ان شا الله که درست میکنن براتون فردا و چیزی برای فسخ کم نمیشه حالا باز از خود بانک بپرسید .

عه اینجا نوشتم یوهو دیدم تاریخ امروز تو ذهنم یه روز خاصه یخورده فکر کردم آقا امروز سالگرد عقد ماست � ...

وای جیران جون سالگرد عقد ما هم امروز هست . 

۲۴ مرداد سال ۱۳۹۰ . 😍😍😍😍

همسرم الان زنگ زده میگه تولد دوباره ات مبارک . 😀😀😀

من هیچ من نگاه . 🤔🤔🤔🤔

مستقل آنلاینی اینو بهم بگو وام ی تومنی ویپاد رو گرفتم سر ده روز تسویه کردم الان خاستم دو تومنی رو بگ ...

الان هستم

تو اعتبارسنجی بهت گفت دو تومن بهت تعلق میگیره؟

اگه اره که باید بده

البته ویپادم یه وقتایی بازی داره ها

وای جیران جون سالگرد عقد ما هم امروز هست . ۲۴ مرداد سال ۱۳۹۰ . 😍😍😍😍همسرم الان زنگ زده میگه تولد ...

شب تولد امام حسن مجتبی 

تو ماه رمضون 

ما هم ۱۳۹۰ عقد کردیم

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
وای جیران جون سالگرد عقد ما هم امروز هست . ۲۴ مرداد سال ۱۳۹۰ . 😍😍😍😍همسرم الان زنگ زده میگه تولد ...

تول دوباره 😄😄😄

اعتماد ب نفس مردارو نگاه 😄😄

خیلی مبارک باشه 🥰 بمونید برای هم 🥰

عزیزم ان شا الله که درست میکنن براتون فردا و چیزی برای فسخ کم نمیشه حالا باز از خود بانک بپرسید .

ان شاالله ممنونم فرداحتمامیرم

اینقدرپسرم نق زد وهواافتضاح گرم یه نگاه به قراردادننداختم

فقط ببین چطور خودموگیرانداختم بخاطریه نه نگفتن😔

الهی ربی ومن لی غیرک💖