2777
2789
عنوان

واکسن یک سالگی😭

239 بازدید | 26 پست

کمک کنید مامانا

صبح زدم واکسن رو الان تبش شروع شده

پسرم خیلی بد واکسنه یعنی هر سری تا بستری هم پیش می‌ره هیچ جوره پایین نمیاد یعنی میمیرم زنده میشم...

کسی تجربه داره چقدر طول می‌کشه ؟

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استامینوفن هم استفاده میکنه؟بلخشید پسرتون شیر مادر میخوره یا خشک؟

شیر خشک

بابا سر هر واکسن پروفن و شیاف دیکلو و استا هم جواب نمیده

میبرم همش بیمارستان یروزی بستری میشه نمی‌دونم تو سرمش چی میزنن خوب میشه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
بهداشت گفت قطره نده

به من گفت بده مشکل اینجاست شیاف هم اثر نمیکنه استامینوفن که چیزی نیست

واکسن یکسالگی اصلا تب نداره اگرم تب کنه یه هفته بعد از زدن واکسن تب میکنه برای یه چیز دیگه تب کرده

نه عزیزم از واکسنه کلا عادتشه

شیر خشکبابا سر هر واکسن پروفن و شیاف دیکلو و استا هم جواب نمیدهمیبرم همش بیمارستان یروزی بستری میشه ...

دختر من اصلا تب نمیکرد،نمیدونم راستش 

دختر منم شیرخشکیه میخواستم ببینم اصلا ارتباطی داره یا نه

ممکنه تا ۳ روز طول بکشه خوب واکسنه دیگهمن چی که دخترم سر هر دندونش پنج روز طب نیکرد تا یک سالگیش هر ...

با تب مشکلی ندارم که بد تبه هیچ جوره پایین نمیاد همیشه تا بستری نشه پایین نمیاد

حتی با شیاف دیکلو و استا

خیلی اذیت میشم سر هر واکسن دو روز میمونم بیمارستان 

دختر من اصلا تب نمیکرد،نمیدونم راستش دختر منم شیرخشکیه میخواستم ببینم اصلا ارتباطی داره یا نه

😭😭