dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1975 عنوان واکسن یک سالگی😭 239 بازدید | 26 پست کمک کنید ماماناصبح زدم واکسن رو الان تبش شروع شدهپسرم خیلی بد واکسنه یعنی هر سری تا بستری هم پیش میره هیچ جوره پایین نمیاد یعنی میمیرم زنده میشم...کسی تجربه داره چقدر طول میکشه ؟ خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین 1403/10/16 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
14mah عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 8209 استامینوفن هم استفاده میکنه؟بلخشید پسرتون شیر مادر میخوره یا خشک؟
زهرا۷۲۶۳۹۶ عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 2971 مطمئنی برای واکسن؟آخه واکسن یک سالگی تب ش اگه هم باشه بعد یه هفته،ده روز
رها667092 عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 13187 تا سه برابر وزنش هم میشه تب بر داد اینو دکتر گفت فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
سحرجوانیار عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1289 ممکنه تا ۳ روز طول بکشه خوب واکسنه دیگهمن چی که دخترم سر هر دندونش پنج روز طب نیکرد تا یک سالگیش هر ماه همین بساط بودچیز عجیب غریبی نیست که بخوای اینطوری بشی
گلشبو۱۳۶۸ عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 98 واکسن یکسالگی اصلا تب نداره اگرم تب کنه یه هفته بعد از زدن واکسن تب میکنه برای یه چیز دیگه تب کرده دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1975 استامینوفن هم استفاده میکنه؟بلخشید پسرتون شیر مادر میخوره یا خشک؟ شیر خشکبابا سر هر واکسن پروفن و شیاف دیکلو و استا هم جواب نمیدهمیبرم همش بیمارستان یروزی بستری میشه نمیدونم تو سرمش چی میزنن خوب میشه خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1975 بهداشت گفت قطره نده به من گفت بده مشکل اینجاست شیاف هم اثر نمیکنه استامینوفن که چیزی نیست خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1975 واکسن یکسالگی اصلا تب نداره اگرم تب کنه یه هفته بعد از زدن واکسن تب میکنه برای یه چیز دیگه تب کرده نه عزیزم از واکسنه کلا عادتشه خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
14mah عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 8209 شیر خشکبابا سر هر واکسن پروفن و شیاف دیکلو و استا هم جواب نمیدهمیبرم همش بیمارستان یروزی بستری میشه ... دختر من اصلا تب نمیکرد،نمیدونم راستش دختر منم شیرخشکیه میخواستم ببینم اصلا ارتباطی داره یا نه
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1975 ممکنه تا ۳ روز طول بکشه خوب واکسنه دیگهمن چی که دخترم سر هر دندونش پنج روز طب نیکرد تا یک سالگیش هر ... با تب مشکلی ندارم که بد تبه هیچ جوره پایین نمیاد همیشه تا بستری نشه پایین نمیادحتی با شیاف دیکلو و استاخیلی اذیت میشم سر هر واکسن دو روز میمونم بیمارستان خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1975 دختر من اصلا تب نمیکرد،نمیدونم راستش دختر منم شیرخشکیه میخواستم ببینم اصلا ارتباطی داره یا نه 😭😭 خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین