2777
2789
عنوان

واکسن یک سالگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
تا سه برابر وزنش هم میشه تب بر داد اینو دکتر گفت

کجای کاریی خواهر

با شیاف دیکلو و استا هم پایین نمیاد همیشه بستری میشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
با تب مشکلی ندارم که بد تبه هیچ جوره پایین نمیاد همیشه تا بستری نشه پایین نمیادحتی با شیاف دیکلو و ا ...

پاشویه کن

نذار تبش بره بالا

نیم ساعت زودتر چک کن اگه تب داشت استاشو بده

صدتا کار میتونی بکنی

من بخدا هر یک ساعت چک میکردم کوک میکردم بچرو نباید بذاری امان خدا که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من با هر واکسنی که زدیم تب کرد. معمولا تب بعد ۲۴ ساعت تموم میشه. حتی با واکسن ویروسهای زنده مثل ویراسل و  mmr که همون ابله مرغون، سرخک و سرخچه و اوریونه هست و علایمشون بعد یک هفته ظاهر میشه. دخترم هم بعد یک هفته از واکسن  تب کرد و تنش دون زد. ما بعد دو تا واکسن اول دیگه دستمون امد که دخترمون تب میکنه،  همیشه چند ساعت بعد واکسن براش شیاف پاراستامول میذاشتیم.

حتی بعد واکسن mmrو ویراسل، جای واکسن هاش هم حساس شده و مدام میخاره و این هم میخوره به طوری که مدام زخم میشه . الان چندماهه که خوب نشده. انواع کرمها رو هم امتحان کردیم خوب نشده.دکترش میگه اولین موردی هست که اینقدر حساس و با حساسیت بالا می بینه.

کجای کاریی خواهربا شیاف دیکلو و استا هم پایین نمیاد همیشه بستری میشه

واکسن بچه رو همیشه صبح انجام بده و سه ساعت بعدش براش شیاف بذار. دکتر من گفته بود ۶ ساعت بعد واکسن که متاسفانه واسه دخترم ۶ ساعت هم دیر بود و تب میکرد دیگه گفت بعد واکسن! که ما ۳ ساعت بعدش شیاف میذاشتیم براش

قطره استا سر ساعت میدی دقیق؟؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بگردم طفلکو آخه واکسن یکسالگی که خیلی سبکه هیچی نداشت پسرم

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

یعنی راحتترین واکسن مال یکسالگیە بچە ها خیلی کم اذیت میشن پاشویش کن مرتب با آب ولرم استامینوفنم بدە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

یعنی راحتترین واکسن مال یکسالگیە بچە ها خیلی کم اذیت میشن پاشویش کن مرتب با آب ولرم استامینوفنم بدە

واکسن یکسالگی مگه mmr نیست‌؟ یعنی ترکیبی  سرخک و سرخچه و اوریون؟ خوب ویروس ضعیف شده است و علایمش معمولا بعد یک هفته ظاهر میشه که بدن دون دون میزنه و بچه ممکنه یک روز تب داشته باشه.

والا دختر من با تمام واکسنها تب کرد ولی پسر دوستم با هیچکدوم تب نکرد. بچه با بچه فرق داره.

پروفن و شیاف استا دوتابا هم استفاده کن

این کار رو نکنید، دکتر ما میگه اصلا پروفن و استا رو با هم ندید یکیش رو بدید. و بهترین هم شیاف هست چون شربت ممکنه معده بچه بهم بریزه یا درد بگیره.

واکسن یکسالگی مگه mmr نیست‌؟ یعنی ترکیبی سرخک و سرخچه و اوریون؟ خوب ویروس ضعیف شده است و علایمش معم ...

صددرصد بچە با بچە فرق دارە ولی واکسن یکسالگی نود درصد از بچە ها راحت بودە دختر من اصلا  نە تب کرد نە دون دون زد 

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من