2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1404806 بازدید | 78107 پست
فرهنگ سازی کردی 😄😄😎😎😎بی تربیتا 😐😐😐

والا 

اصلا یجوری حرف زد که انگار کار من زشت بوده 

میگفت زنگ زدی خبردادی بعد انگار باید پاشن همه چی خاضر کنن برات 

گفتم نه عزیزم حداقل میگه نیستم یا اوکی نیست شرایطم بعدا بیایین بهتر ازاینه که برم یا مهمان داشته یا حالش خوب نیس یا زن و شوهر بحث کردن پیش نامزدم اخم تخم کنن که بدتر هست 

اره والا خلاصه عروس فرهنگ سازی بودم 😁😁😁😌

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من غذا رو گفتم به به شیر گفتم هام. خودشم شیر بخواد میگه هام. فک کن یه درصد بگه نه به شیر. تمام روز ب ...

دختر منم همینه 😐😐 مامانم میگه شیر میان وعده میخواد ک گلوش تازه بشه 😄

ب من بود از شیر گرفته بودمش...مامانم میگه گناه داره ملعون نباش 😄

ی وقتا خوب غذا میخوره

ی وقتا مثل امروز

چند قلوپ شیر پاستوریزه خورد.

چند تیکه نون ..

نهار کله پاچه خورد و چند تا تیکه کوکو

دق میده تا بخوره بیشتر بازی میخواد 

حوصلش سر بره میگه خیر خیر میگه نو خیر  فقط غذا 😎😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا شاهده الکی چک کرد وگرنه از قدیم پا میزنن 😄پسرت چند کیلوعه؟🤗

تقریبا 11 کیلو. یک سالگی هم رفتن فک کردم پا میزنن گفت ما بعد یکسال فقط دست میزنیم. اونجوری بچه نمیتونه راه بره. آقا بود بعد پسرم بقل بابام بود منم دستشو محکم گرفتم تکون نده تا دو روز بغلم نمیومد. 🤪دست تکون میداد میگفت نه نه. 😆😆

تقریبا 11 کیلو. یک سالگی هم رفتن فک کردم پا میزنن گفت ما بعد یکسال فقط دست میزنیم. اونجوری بچه نمیتو ...

خدا حفظش کنه 🥰🤗

چ جالب مرد بود 

اینجا مرد نیست اصلا...

همه از دماغ افتاده دخترن..

فاز پزشکی برمیدارن

خااااانم صدا میزنم

خااااانم ۱۱ اومدی دیره

من تا ۱۲ اینجام

گفتم ۱۱ ک 

گفت خب حالا😐😐😐😐😄

صد در صد اوسکل موسکلن 😄

دختر منم همینه 😐😐 مامانم میگه شیر میان وعده میخواد ک گلوش تازه بشه 😄ب من بود از شیر گرفته بودمش.. ...

رادمان فقط کباب خوب  میخوره گوشت خورشت یا مرغو الکی میگم کبابه میاد یه ذره میخوره بعضی روزا اشکم در میاد از اینکه غذا نمیخوره. من دلم نمیاد از شیر بگیرم. الانم گرمه اذیت میشن. پاییز خوبه بگیریم. 

نه اینجا خیلی مهربون بودن. خوبن. دخترت چند کیلو هست؟

راستش نبردم...

من تا یک سالگی هر ماه می‌بردم پزشک اطفال چکاپ..

بعدش سرد شد و بعدش گرم نبردم...

یک سالگی ۱۰بود 

الان یکم خلط داره تا هفته دیگه همه چیش اوکی بشه ان شاالله میبرم میزنم 

مرسی عزیزم و لطف کردی برام نوشتی.مادرم که میگفت نیاز نیست بیای ولی خودم ته دلم ناراحتم، نمیدونم رفتن ...

بازم شما دلتون رو بزرگ کنید و برید. به قول قدیمیا آخرین وظیفمون نسبت به هم اینه تو تشییع و ترحیم هم شرکت کنیم. شما هم برید❤️❤️

راستش نبردم...من تا یک سالگی هر ماه می‌بردم پزشک اطفال چکاپ..بعدش سرد شد و بعدش گرم نبردم...یک سالگی ...

من اوایل بردم متخصص بعد دیدم انقد مطب شلوغه و بچه های مریض میان نبردم گفتن مریض میشه. بهداشت اینجا خیلی خلوته چون شهر کوچیکه می‌بردم قد و وزن. پسر منم 10 بود یک سالگی از این به بعد کمتر وزن میگیرن. 

رادمان فقط کباب خوب میخوره گوشت خورشت یا مرغو الکی میگم کبابه میاد یه ذره میخوره بعضی روزا اشکم در ...

دختر من عاشق نون خشکه 😮😮😮

عاشق پلو خالی عجیب دوست داره با دستای کوچلوش میخوره 🤗😍

سیب زمینی چ سرخ کرده چ پوره شده..

ی رگش ترکه آبگوشت هم دوست داره کله پاچه ک دیوانش 😄

رسماً عاشق ترینه ماست 😍 عین من 😍😄😄

دبه ماست میشناسه میگه ما ما 😮😁

🍉 هم خوب میخوره...

من اوایل بردم متخصص بعد دیدم انقد مطب شلوغه و بچه های مریض میان نبردم گفتن مریض میشه. بهداشت اینجا خ ...

آره اینم هست...

اینجا شلوغ

افغان ها فقط زاییدن ب حدی ک یکی بغلش یکی کنارش یکی کالسکه یکی هم شکمش داره

زنگ تفریح ندارن 😄😄

از این بابت عصبی میشم برم بهداشت..

دختر من عاشق نون خشکه 😮😮😮عاشق پلو خالی عجیب دوست داره با دستای کوچلوش میخوره 🤗😍سیب زمینی چ سرخ ...

پلو رو فک کنم همه ی بچه ها دوست دارن. پسر من هندونه میخوره آبی که تو بشقاب جمع میشه سر میکشه میگه آبه. اگه ندم گریه میکنه. 🤭🤭الویه انقد دوست داره ولی به خاطر سس بهش نمیدم زیاد بدون سس لب نمیزنه. 

دختر من عاشق نون خشکه 😮😮😮عاشق پلو خالی عجیب دوست داره با دستای کوچلوش میخوره 🤗😍سیب زمینی چ سرخ ...

کله پاچه، آبگوشت سیرابی عاشقشه. 😋😋😋البته خودمم خیلی دوست دارم. فک کنم ارثیه😁😁