2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407077 بازدید | 78272 پست
نه اتفاقا مهمان میاد برامون ممکنه برا بعضیا جذاب باشه بگن بریم ببینیم از چی میحرفن 😆

پس شربت درست کنم تو این هوا زشته مهمان میاد دهنش خشکه 🥲😁

اگه اذیتم کنه شربت میریزم تو چشماش 😡😄

میخوام موهامو رنگ مشکی طبیعی کنم

الآن قهوه ای و جلوش فیس فریم داره...

یک دست بشه...😌😌

راستی همسرم کربلا نمیره...

همه گفتن بد موقع بهت مرخصی دادن

اون موقع حتی نمیتونی راه بری از گرما و شلوغی زیاد چ برسه اینکه فرداش بری سرکار..

فعلا میگه نمیرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس شربت درست کنم تو این هوا زشته مهمان میاد دهنش خشکه 🥲😁اگه اذیتم کنه شربت میریزم تو چشماش 😡😄

😂😂فقط استرس نگیری 

من اوایل ازدواجم اسم مهمان هم میومد دست پامو گم میکردم 

جوری شده بود شوهرم خیلی کم دعوتی قبول میکرد 

حتی یبار زنگ زد گفت مهسا اگه خودکشون راه نمیندازی باز انگشتاتو با چاقو نمیبری مامان اینا گفتن شب بیان یه سر بزنن اگه میتونی شام بزار بمونن😂😂

هنوزم که هنوزه همه میدونن حتما باید خبر بدن به من وگرنه من در باز نمیکنم چون بهم میریزم از اومدن مهمان ناخوانده و یهویی 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

میخوام موهامو رنگ مشکی طبیعی کنمالآن قهوه ای و جلوش فیس فریم داره...یک دست بشه...😌😌راستی همسرم کرب ...

مشکی بزنی بعدا برا رنگ دیگه اذیت میشی اصلا رنگ جدید نمیگیره .

من همیشه موهام رنگ داره انواع مختلفشم امتخان کردم 

چندماهه خسته شدم مشکی طبیعی میزنم اما میدونم دیگه از بلوند و شرابی و ..خبری نیست

میخوام موهامو رنگ مشکی طبیعی کنمالآن قهوه ای و جلوش فیس فریم داره...یک دست بشه...😌😌راستی همسرم کرب ...

مطمعن هستن از تصمیمشون که نمیرن؟بعدانگن میخاستم برم بقیه رای منو تغییر دادن 

البته درست هم میگن واقعا گرم هست و گرمازدگی در کمین است

😂😂فقط استرس نگیری من اوایل ازدواجم اسم مهمان هم میومد دست پامو گم میکردم جوری شده بود شوهرم خیلی ک ...

😄😄 خودکشی 😄😄😄😄

بیا ببین شما هم خوشت نمیاد یکی یهو میاد

ببین من چی میکشم زرت زرت یهو ننه شوهره میاد...

من یکی یهو بیاد انقدر غر میزنم تو خونه ااای خدااا کسی یهویی نیادا 🥴🥴😡😡

بعد همسرم میگه غرات تموم شد بگو چی بگیرم چیکار کنم اروم بشی😄

خالم ۸۰درصد یهویی میومد خونه مامانم..

خیلی کارش بد بود 

مشکی بزنی بعدا برا رنگ دیگه اذیت میشی اصلا رنگ جدید نمیگیره .من همیشه موهام رنگ داره انواع مختلفشم ا ...

راستش رنگ بدون دکلره همش قهوه ایه...

دکلره کامل ۴

مرکز شهر ۶م

هایلایت ۳م 

الان زیاد قسط هست نمیتونم هزینه کنم....

مطمعن هستن از تصمیمشون که نمیرن؟بعدانگن میخاستم برم بقیه رای منو تغییر دادن البته درست هم میگن واقعا ...

همسرم ب شدت از گرما بیزاره و فوق العاده عصبی میشه..

طوری ک میاد خونه من هرشب ی کاسع بزرگ بهش شربت میدم بعد می‌ره حمام سرد...

همکاراش گفتن

برادرش دوبار رفته کربلا اربعین

اون بیشتر بد گفت ک گرما زده شده یک ماه خونه بوده...بهانه گرما زدگی یکماه خونه لم داده توپولو 😄😄

منم دیگه اسرار نکردم خودش میدونه 😌

😄😄 خودکشی 😄😄😄😄بیا ببین شما هم خوشت نمیاد یکی یهو میادببین من چی میکشم زرت زرت یهو ننه شوهره می ...

اره زشته دیگه 

ما سال 82تازه نامزد بودیم میخاستیم بریم خونه عمه ام 

پاشدم زنگ زدم خبر دادم بعد خواهر همسرم تعجب کرده بود میگفت واااا مگه مهمون رفتنی قبلش خبر میدن انگار میگی حاضر شین من میام ....بعدها فرهنگش جا افتاد براشون که قبل رفتن هرجایی هماهنگ بشن

من اخلاق بدی دارم در باز نمیکنم هرکسی هم میخاد باشه 

همه یاد گرفتن حتما خبر میدن چون خب از نظر سلامتی یکم من در حالت نرمال نیستم اصلا خوشم نمیاد وقتی بیحالم یکی بیاد 

عه همدردیم ک 😄فقط هزینه کردیم 😩😄مهسا اشتباه نزدن؟؟اینجا ی دست و ی پا میزننامن یادمه می‌رفتم بهداش ...

نه بستگی داره اول بازوشو چک کرد گفت میشه زد، چون عمقیه اگه لاغر باشه یا واکسیناتور بترسه پا میزنن. 

راستش رنگ بدون دکلره همش قهوه ایه...دکلره کامل ۴مرکز شهر ۶مهایلایت ۳م الان زیاد قسط هست نمیتونم هزین ...

بگم من دکلره خودم میزنم باور میکنی؟

حتی مش هم زدم 

کلاه مش گرفتم خودم با این میل قلبا بافی موهامو میکشم بیرون 

انقدم قشنگ میشن همیشه 

یبار رفتم ارایشگاه موهاموسوزوند دیگه پول به رنگ مو نمیدم 

هم میسوزنن هم خراب میکنن بعد هم میگن جنس موهات ال بود رنگ  قبلی بل بود

برای عروسی رنگ پلاتینه زدم انقد قشنگ شد هیچکی باور نمیکرد خودم زدم فقط باید خیلی حواس جمع باشی نسوزن موها 

من شکلاتی فندقی شنی شرابی قهوه ایی مسی ....هر رنگی بگی زدم 

من اصلااا ب دخترم نگفتم بیا ممه 🤢🤢🤢🤮🤮🤮 بخوراز این کلمه ای متفرم..همیشه گفتم بیا شیر بخورتازگیا ...

من غذا رو گفتم به به شیر گفتم هام. خودشم شیر بخواد میگه هام. فک کن یه درصد بگه نه به شیر. تمام روز بالش دستشه دنبالم میگه هام. 🤭🤭لجم میگیره بهش غذا میدم باز میگه هام. 

بگم من دکلره خودم میزنم باور میکنی؟حتی مش هم زدم کلاه مش گرفتم خودم با این میل قلبا بافی موهامو میکش ...

آفرین 🤗😍😍😍😍

اینم هنر خوبیه 😍😍

من رنگ ساده بلدم اونم بعد ب دنیا اومدن دخترم میرم بیرون 😐😄

خیلی خوبه ک بلدی 😍👏👏👏👏👏