2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410528 بازدید | 78541 پست
سلام روزتون بخیر 😍😊من درست نتونستم بخوابمتمام ابروهام زینک زدمیهو خون آبه میاد صورت داغونحال ندارم ...

سلام عاطفه جان امیدوارم زودتر خوب شی پسر منم دقیقا هم سن دختر گل شماس. با احتساب من سه روز کوچیکتر😆😆😆در این همرو میشناسم😊😊راستی منم 8 سال اندیشه زندگی کردم. زیاد میومدیم شهریار واسه خرید. 

سلام مامان سبحان خواهش میکنم😍 هر کسی یه علاقه ای داره. مثلا تلویزیون خونه من فوق العاده کوچیکه، هی ...

قزبونت برم چرا خودت اذیت میکنی بابا 

چیزی نگفتی عزیزم

صحبت میکنیم دیگه هرکسی از شرایطش علاقه هاش میگه 

خواهرات راست گفتن که کل مشکلات خاورمیانه رو گردن خودت می بینیا😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان سبحان خواهش میکنم😍 هر کسی یه علاقه ای داره. مثلا تلویزیون خونه من فوق العاده کوچیکه، هی ...

قزبونت برم چرا خودت اذیت میکنی بابا 

چیزی نگفتی عزیزم

صحبت میکنیم دیگه هرکسی از شرایطش علاقه هاش میگه 

خواهرات راست گفتن که کل مشکلات خاورمیانه رو گردن خودت می بینیا😂

الان آقا طاها بخواد بیاد خونتون مهمونی رخت خواب نداره؟نوچ نوچ نوچحتما می خوای تو اون دیگ نذری بخوابو ...

والا بخدا 🤣🤣🤣

بچم رو عاشق میکنه بعد رخت خواب هاش رو میده میره

بله بله دوستان من هم میخواستم پز رختخواب ها و ظرفهام رو بدم . مگه نمیشه یک خانم معلم هم کمی پز بده م ...

والا بخدا 

میام همونجا هم خانه باری رایگان هم هم بازی رایگان 

هم قرار نیس تو دیگ بخوابه 🤣🤣

پسرا منم گاهی با پسرعموش مسابقه پز میزارن 😂😂😂

سلام بچه ها خوبید؟؟

میشه ازتون خواهش کنم به حق این وقت اذان برای عزیزم دعا کنید 😭😭😭😭

زندگیش داره میپاشه مشکلات بزرگ و عجیبی داره که چی بگم 

ومن اونقدری دوسش دارم که خوشبختی برام با وجود ناراحتی اون غیر ممکنه و هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه تا وقتی اون ناراحته 😭😭😭😭

فقط خدا بهش رحم کنه 

عاجزانه میخام براش دعاکنید 

سلام. اسم خودم با شماره متفاوت کاربریم 98 ترکید بعد اون نتوستم با هیچ شماره ای اکانت بسازم تا امروز ...

خوش اومدی به هر حال

دوستان دور همی یکی از یکی گل تر 

میام اینجا روحیه ام عوض میشه ولی وقت نمیکنم تو هر دو تاپیک شرکت کنم 

گاهی میام یه سرک میکشم و میرم

بعد اینجا دوستان دستشون بازه برای سوال و جوابای مختلف تو هر زمینه ای 

بدون محدودیت یا تذکر 

کلا خیلی با حاله

خوش اومدی به هر حالدوستان دور همی یکی از یکی گل تر میام اینجا روحیه ام عوض میشه ولی وقت نمیکنم تو هر ...

ممنون. بله من با دوستان اینجا گاهی اوقات خندیدم گاهی گریه کردم. در این حد احساس نزدیکی دارم به دوستان. 

مامان سبحان اون‌روز که ازت پرسیدم راجع به ظرفاتمن چینی ۱۸ نفره دارممیخاستم ۲۴ نفره بخرم که پهلوون نذ ...

عزیزم واقعا به نظر من که اصلا بد نمیشه از ۲ تا سرویس همزمان یک موقعی که مجبور باشیم استفاده کنیم .

و اینکه مهمانی برای خونه خریدن ما هم رسم نداریم ، افراد درجه یک فامیل معمولا هر موقع که برای اولین بار بیان خونمون کادو میارن که اون هم دیگه خیلی سال هست که نقدی هست ولی جداگانه مهمانی نمیدیم هیچ وقت .

یا مثلا من خودم هم هر کس خونه خریده باشه هر وقت اولین بار برم خونش حتما کادو نقدی میدم .

مثلا من فقط یک دخترعمو دارم که چون تقریبا همسن هستیم با هم صمیمی هستیم .

ایشون از همسرشون جدا شدن و به تازگی تهران یک خانه خریده و همین چند هفته پیش که زن عموم ما رو همینطوری دعوت کرده بود خونشون من چون میدونستم ممکن هست نرم خونه خود دختر عموم کادوی دختر عموم رو همونجا دادم .

برادرم و مامانم هم همینکار رو کردن . 🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰