2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا مثل منی خیلی بدهبخدا بیکاری =بیماری

👌دقیقا خیلی سخته انقدر به شوهرم غر زدم حوصلم سررفته دیگه نسبت به این کلمه الرژی گرفته😂

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

قبل از بچه دارشدن خیلی کارا میکردم مرتب فیلم میدیدم کتاب میخوندم جدول حل میکردم ی مدت تابلوفرش برا خونه خودمون بافتم کلاس خراطی میرفتم شماره دوزی یادگرفتم ... بعداز بچه دارشدن یک سال و نیمه ک تونستم فقط نصف ی کتاب رو بخونم و چندتا فیلم نصفه نیمه ببینم 

وقت هم کم میارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من حوصله سر نمیره کلی کار تو خونه هست که باید انجام داد مخصوصا اگه بچه باشه تو خونه ولی من احساس ضعف می کنم از اینکه یک خونه دارم ودر آمد ندارم چون بچم مریضه نمیتونم بیرون از خونه کار کنم

خونه دار نیستم نباید میومد😅

ولی زن داداشم خونه داره وقتش بیشتر با بچه ها میگذرونه دوقلو دختر و پسر داره از طرفی مسئولیت های خونه خودش و خونه بابام اینا هم باهاشه گاهی بابام و دوقلو ها رو بر میداره میرن بیرون پارک یا پیاده روی 

کیک پز خیلی حرفه ای هم هست دکور کیکش عالیه 😍 👌

مامانش یا خواهراش دعوت می‌کنه

بچه منم پسرع جیگر😂😂😐

عععع فکر کردم دختر داری 🥹😂😂♥️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نههههه عزیزم پسره ماشاالله جونش کلا نگم دیگه😂🫠

منم یدونه دارم میدونم چی میگی عزیزدلم 😂😂

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫