2777
2789

کلاس میزارن...و یجوری جلوه میدن ک خیلی سطحشون بالاست مثلا...و سرسنگینن.

چ‌حسی بهتون دست میده؟ خوشتون میاد از اینجور آدما؟

پ.ن: من خودم یجورایی همینم،حس میکنم اینجور آدما خودشونو دوست دارن،و همیشه بالاتر میبینن خودشونو،و سریع با بقیه گرم نمیگیرن،و سرسنگینن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهمیتی نداره برام اصلا به چیزایی که روی زندگی من تاثیری نداره واکنشی ندارم خنثی هستم

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

هیچ ربطی نداره عزیزم

شما از کجا میدونی که اون افراد کلاس میزارن و خودشونو بالاتر از بقیه میبینن؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک