2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409598 بازدید | 78444 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آقای همسر هنوز خوابه😐دارم ازگشنگی میمیرم..از ساعت پنجونیم بیدارم هرکار کردم خوابم نبرد😅دیگه نمیتونم منتظربشم باهم صبحانه بخوریم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اولش یه تحقیق ریزی کردم ببینم اطرافیان چی لازمشونه ؟؟؟چیا تو منطقه و کلا شهرمون کم‌یا گرونه؟؟چی بیار ...

توضیحات عالی بود فقط میشه بگی از کجا سفارش می‌دادی و جزییات بیشتر دهان میکنم  چون من خدا بخواد می‌خوام شروع کنم این کارو 

فقط ترسم از این که دوست و آشنا رو بگم یانه 

عمیقا وباهمه ی وجودم میگم،ان شاا...خدا دلتون رو شاد کنه وقتی با شوخیهای قشنگ ومودبانه تون،باعث خنده ...

بیا ماچت کنم نگووو ماچ چیست 🤣🤣

گفتم ماچ یاد این آهنگ ۲۵باند افتادم😐😐: 

میگه ماچ رو میخوام.... بهترین جاش رو میخوام😐😐

بعدش هم میخوام زار زار گریه کنم 😭😭😭😭

این دعای قشنگ برگرده به زندگیت گلی🌹💐💐❤

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اگه همه پزوها مثل جیران فهمیده و باکلاس و خوش خط و نویسنده باشن من عاشقشونم به شخصه. نازی فلافل وغذ ...

ببین اگه شوهر پایه دلشتم تو فست فود خوردن و هم سالم بودااا 

اصلاا غذای نونی و برنجی نمیخوردم و درست نمیکردم فقط فست فود. 😋😋😋😋

شوهرم فقط تو فلافل خوردن همراهی میکنی.... اون گوشت و کباب خور هست.... من هم گوشت قرمز نمیخورم😐😐

بچه ای لاغر من هم فقط نون پنیر میخوره😐😐😐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام جیران بانو عزیز ، واقعا ممنون که این اصلاحیه رو دادید .والله من خودم که ۱۳ سال پیش عروسی کردم و ...

مامان سبحان اون‌روز که ازت پرسیدم راجع به ظرفات

من چینی ۱۸ نفره دارم

میخاستم ۲۴ نفره بخرم که پهلوون نذاشت

میگفت ۱۲ نفره بسه ولی من گوش ندادم

۱۲ نفره سرامیک ( سفال) گوگولی سنتی دارم

و یه ۶ نفره ارکوپال دم دستی

جمعیت خودمون زیاد نیست یعنی سمت من( یعنی میدونم قرار نیست ۲۴ نفر مهمون داشته باشم) 

ولی طرف همسرم بیشتره

حالا به این فکر میکردم برم یه ۱۲ نفره دیگه چینی بخرم🫠

پهلوون گفت خب کم بیاری از این یکی ۱۲ نفره ت استفاده کن

گفتم نهههه تا به تا میشه

بعد دیدم شما گفتی اون ۱۲ نفره ت رو میاری استفاده میکنی، علاوه بر سرویس چینی که گفتی

با خودم فکر کردم پس بد نمیشه اگه برای منم اتفاق افتاد همینکارو بکنم

حالا مهمونی در کار نیست با این جمعیتا😁

امیدوارم از این جدال تو ذهنم پیروز بیرون بیام😅

البته برای خونه خریدن، همسرم اینا گویا رسم دارن یه مهمونی میگیرن و دعوت میکنن که خب مهمونم باید چشم روشنی بیاره که شخصا کاملا مخالف چنین مهمونی هستم

ما ترکا چنین رسمی نداریم

کلا هم دوست ندارم وظیفه برای دیگران ایجاد کنم، عذاب وجدان میگیرم 

سلام. دوستان من از 97 تو سایت عضو بودم ولی ترکیدم. از تاپیک آذین، رویا جان و بقیه رو می‌شناختم بیشتر از دو سال هم میشه دورهمی هستم ولی خاموش😊خلاصه همرو میشناسم. نترسید ازمن اگه لایکتون کردم😘😘😘😘