2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313428 بازدید | 71254 پست
عزیزم  ی چیزی ک خیلی بهش اعتقاد دارم     باور و نیت هر کسی هست توی زندگی   ...

عزیز دلمی ❤️ رعد و برق جونم ❤️ نظر لطفتون عزیزم 😘

شما خودتون قلب ریوف و مهربونیت داری عزیزم ❤️

اینو از پستات فهمیدم عزیزم 😘

من چ کنم ب نظرتون 🥺 سیسمونی دخترم هست تخت و کمد هست میز اتو هست  سرویس خواب خودم هست تو ا ...

دوست عزیز توکلت بخدا باشه 

هنوز که کامل نچرخیدی چرا ناامید شدی 

تو خدارو داری.

سرحوصله قشنگ برید املاکیارو بگردید مطمئنم یه خونه باب دلت حتما پیدا میکنی 🤲

اگه دوس داری بگو کدوم شهر ساکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت برم نقاش جان دوست عزیز خودم ❤️ شما به من لطف داری فدات شم 😘 خوشحالم که تونستم یه کمک حالی ...

فدات شم عزیزم که اینقدر خوب و دقیق توضیح دادی.

خدا رو شکر خونه داریم، از اون بابت خیالم راحته. 

آره عزیزم دو نفریم و غذاهامونم پر گوشت نمیذارم کلا و میدونم یه کیلو گوشت و دو تا مرغ برای یه ماهمون کافیه البته اگه مهمون بیاد جور دیگه باید مدیریت کنم که الان تازه از عید دراومدیم فکر نمیکنم کسی بیاد.

روزهای اول عید یه مشورت از بچه ها خواسته بودم در مورد خرید گوشی فکر کنم شما ندیدی. راستش گوشی خریدیم هر دومون و برای پر کردن جای پولش یکمی سختمون میشه به همین خاطر گفتیم از خرجی کم کنیم. شوهرم امروز میخواست بره سکه بفروشه برای ساپورت کردن هزینه ها و می گفت نمیخوام تو سختی بیوفتی و عذاب بکشی ولی من هزار تا صغری کبری براش چیدم که حالا چند ماه با ۳ تومن سر میکنیم و حیفه که برای این چیزا سکه بفروشیم... تا الان که تونستم راضیش کنم نفروشه.

خدا حفظت کنه خانومی. دعای عده زیادی بدرقه راه خودت و خانوادت و زندگیتونه🥰🥰

سلام عزیزم ♥️خوبیم به خوبیت عزیزم 😘 فدات شم عزیزم ،لطف داری به من عزیزم  والله تیتان ج ...

سلام عزیزم 🥰

واقعا آدم اصلا نمیدونه با بعضیا چطور باید رفتار کرد

نمیدونم چطور باید بهشون فهموند ک ی مقدار فهیم باشیم

و کمی از نعمتی ب اسم عقل و شعور ک خدا بهمون داده استفاده کنیم

چشم میتی کومان اجازه بده حتما کپی میکنم اون ور

من چ کنم ب نظرتون 🥺 سیسمونی دخترم هست تخت و کمد هست میز اتو هست  سرویس خواب خودم هست تو ا ...

سلام دوست عزیز

عجله نکنید با حوصله بگردین

تو شیپور و دیوارهم بگردین

منم مثل شما مستاجرم ،خیلی خوب دغدغه هاتو درک میکنم

انشالله یه خونه خوب پیدا میکنید

و دوم انشالله زودی زود همه مستاجرا صاحب خونه بشن

ماهم یه سر پناای واسه خودمون داشته باشیم که هر سال دغدغه سر سال رو نداشته باشیم

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
سلام عزیزم ♥️خوبیم به خوبیت عزیزم 😘 فدات شم عزیزم ،لطف داری به من عزیزم  والله تیتان ج ...

سلام معصومه جون❤️

خوشحالم تاپیک دوباره برگشت و جمع دوستان جمعه

هرچند بعضی ها سنگپرانی میکنن

چند وقته نوشتن مخارج و مدیریتو ول کردم نمیدونم چرا نمیتونم ریز بشم

با اینکه پارسال به لطف اینجا و انگیزه ای که ازخودت و بقیه میگرفتم تونستم حدودا ۲۰گرم طلا بخرم

اونم مخفی خودم

وقتی بخودم فک میکنم نمیدونم چی بگم

حوصله ریز شدنو ندارم؟ 

تنبلم؟

کلی نگرم یا بیخیالم

الان ولی دلم نیخواد پا به پاتون بیام

درحد توانم تو چالشها شرکت کنم

منم مث اون دوستمون عاطفه دغدغه سر سال رو دارم

که یه کوه جلوی رومه

خرج زایمانمه

خرج لباس و خرت و پرت نینی

و مهمون و مهمونبازی های بعد زایمان

خرج دوتا بچه مدرسه ای که امسال خیلی پرخرجن

چون سال پیش کیف نخریدم از هرچی داشتند استفاده کردند

و هزارتا خرج درشت و ریز دیگه

نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم

سر کلاف از دستم در رفته

کار شوهرمم تق و لقه

میخوام کنارتون باشم و گزارش بدم و باهاتون قدم قدم پیش بیام

امید بخدا 

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
ما با دارا یکم که صندوق قابل معامله بورسی بود پرت شدیم تو بورس ومن عاشق این بازار ناشناخته و جذاب&nb ...

2سال تمام وقتم بیشتر وقتم صرف بورس شد آخراش به خاطر هیجان وفشار هر روز تپش قلب داشتم وحالم بد بود شوهرمم از این وضعیت ناراضی بود گفت سلامتی مهمتره مثلاً میخوای 2تومن 3تومن سود کنی نخواستم بیا بیرون وفکر وخیال نکن 

اما من شیفت دادم به سمت ارز دیجیتال 

قسط آخر خونه که 40تومن بود رو گذاشتم تو ارز دیجیتال واز استرس شب تا صبح خوایم نبرد وهمون شب 4تومنش به باد فنا رفت😂😂

طرفای صبح اینقد دست به دامان دعا شدم که خدا دلش سوخت و اون ارز دیجیتال یه مثبت بالا خورد وپول من با کمی سود برگشت😁

وهمسر جان گفت حداقل بورس فقط روز بود این که بدتره بیا بیرون وراحتمون کن از همون روز من تمام اقساط رو به همسرم سپردم که دیگه آخراش بود وگفتم به من ماهیانه بده خودت میدونی وقسط وقرض ایشون هم استقبال کرد 

منم با پول ماهیانه شروع کردم به خرید طلاهای کوچیک دیگه شوهرم اونقدر گارد نداشت نسبت به طلا اما مثلاً این ماه طلا می‌خریدم حتی چند سوت می‌گفت تا یه مدت دیگه حرفشو نزن🙃

اوایل کارت یارانه وهر پولی غیر از حقوقش مثلاً پاداش  سهام عدالت و...رو میداد به من منم میدادم طلا کم کم با حرف ومهربونی راضیش کردم سهم طلا رو بیشتر کنه و گاهی که وام میگیره بدیم طلا بخریم بماند که چقد سر اینا دعوامون میشد گاهی

مثلاً طلا گرمی 1800بود با اصرار من یه وام 70تومنی رو طلا خرید همش فکر میکرد پولشو از دست داده می‌گفت برای پولای خودت نقشه بریز😂 

سلام معصومه جون❤️ خوشحالم تاپیک دوباره برگشت و جمع دوستان جمعه هرچند بعضی ها سنگپرانی میکنن چن ...

عزیزم معصومه جان اگه حوصلت کشید و وقت داشتی یه برنامه کلی برام بریز

میخوام بازم از نو درصد بندی کنم 

فقط خرج خونه خرید عمده

کرایه خونه و شهریه کلاس پسرم ۱۲۰۰ تومن

قرعه مخفی خودم ۱تومن

خرج لباس 

قبض و قسط ریز وسایل اشپزخونه که میخوام بخرم 

البته وسایل ریز تا زیر ۵تومن هستن

سلامتی ، که میدونی عزیزم شرایطمو ، بیمه ندارم و همه هزینه های دکتر و دارو هام ازادن

دیگه فعلا چیزی خاطرم نمیاد

باقی ام پس انداز که برای باقی مسائل نیازه

پیشا پیش ازت ممنونم

امیدوارم خداهم یاریم کنه و بتونم اینبار سر بلند بیرون بیام

اگه سوالی داشتی بپرس عزیزم میام بازم

سلام دوست عزیز...ممنون که تجربیات رودراختیارمون میزاری... عزیزم هرکسی توزندگیش اشتباهاتی داره....اگ ...

دلم از همین میسوزه

حتی یکی یه بارم بهم نگفت اینهمه از خودت مایه نذار

انگار پطرس فداکار بودم...

نمیشه که فقط خوبی کنی و وقتی کم میاری طلبکار بشن...

ولی درسی که من گرفتم فقط اینه که دایره روابطم رو کم کردم و تنها تنبیهم برای این نمک نشناسی دریغ کردن خودم بود

حضوری کوتاه و کمرنگ و سکوت به جای همه محبتهایی که کردم...

من یه شبه تغییر نکردم

انقد کم لطفی دیدم از همه لحاظ که دیگه دست و دلم نمیاد هیچ خوبی در حق نزدیکانم انجام بدم...

کاش یکی پیدا میشد می‌گفت تو مسول خوشی بقیه نیستی...

من فکر میکردم همیشه باید با ی از روی دوش بقیه بردارم اما تا به خودم اومدم اتفاقاتی تو زندگیم افتاد و فهمیدم که ای دل غافل عجب اشتباهی میکردم که همه رو مثل خودم تصور میکردم...

عمری باشه از تجربیاتم می‌نویسم

فقط از من به شما نصیحت قدر خودتون رو بدونید و خودتون رو دوست داشته باشید

الان دیگه خیلی وقته از دستم بر بیاد کمکهای خیرخواهانه نقدی و معنوی میکنم بصورت ناشناس...و این حالمو بهتر می‌کنه...و میسپارم به خزانه الهی که هیچوقت گم نمیشه...

افوض امری الی الله...
سلام عزیزم خیلی خوش اومدی به تاپیک خودت  عزیزم پس حالا که هدف گزاری کردی و هدفت مشخص شده&nb ...

قربونت عزیزم

خیلی لطف داری مهربون

طلا ی شکسته هم پیدا میشه ...کدومش بهتره عزیزم؟

یه سوالی دیگه دارم عذر میخوام...درآمد ماهانه ما ۱۵ میلیون میشه میانگین...از این من نصفشو طلا کنم خوبه یا کمه؟ اخه با نصف دیگه اش راااحت تا یه ماه سر میکنم و شایدم اضافه بیارم...چون ماه اوله هنوز دستم نیومده دقیقا

سلام دوست عزیز عجله نکنید با حوصله بگردین تو شیپور و دیوارهم بگردین منم مثل شما مستاجرم ،خیلی خوب ...

به امید خدا شما هم صاحبخونه میشید 

توکل بخدا 

من چند سالی که مستاجر بودم شانس من هرجا میرفتم سرسال میگفتن بلند شید ینی تو این چند سال مستاجریمون نشد که یک سال جایی رو تمدید کنیم،چون شهرک نوسازی هم بودیم بیشتر واحدا دست سازنده ها بود که میساختن و میفروختن.

منم جوونتر بودم کم سن و سال بودم ذوق داشتم واسه اساس کشی به یه خونه جدید

همسرم ادم درونگراییه باهر مشکلی بهم میریزه به خودش میره

صحبت نمیکنه نمیخنده تلخ میشه ولی من انقد ذوق نشون میدادم تا اونم خوشحال میشد موقع اسباب کشی😁

ولی بعد چند سال مستاجر یکی از نزدیکان شدیم که سر سال با هزارتا حرف و طعنه مارو بیرون ریخت.درحالیکه ما نه پول کم داده بودیم نه

مستاجر بدی بودیم دخترمم کوچولو بود، با بچه کوچیک با گریه و دلخوری اینسری اساس کشی کردیم به یه خونه دیگه 

اون خونه رفتنی خیلی فاز جفتمون بد بود اولین بار بود با گریه اساس میبردم هیچ ذوقی نداشتم همسرم دید من این حالی شدم 

تمام داراییمونو جمع کرد ماشین داشتیم فروخت،کلی طلا داشتم فروختیم یه مقدار پس انداز داشتیم و با وامی که گرفتیم

یه واحد ۷۰ متری سال ۹۳ خریدیم 

اون زمان اون واحد واقعا ملک خوبی بود ارزش زیادی داشت 

چند سال بعدش دوباره پس انداز کردیم و باز ماشین فروختیم و باز طلاهای منو فروختیم یه واحد کوچیکتر باز جای خوب شهر خریدیم 

باز ادامه دادیم، سال ۹۶ بود خانواده ما ۴ نفره شد خدا یه پسر هم به من داد خوش بودیم روزامون میگذشت.. تاااا دو سال پیش واحد ۷۰ متری رو فروختیم و با پس انداز و دوباره طلاهای من یه واحد بزرگتر و شیکتر خریدیم 

من چندین سال پیش اگه با این تاپیک اشنا میشدم میدونم جای ماشین ایرانی و دوتا واحد دارایی بیشتری داشتم 

چون درامد ما بد نبود ولی مدیریت خوبی پشت اون درامد نبود.

عزیزم من طلا رو بیشتر مواقع حضوری میخرم چند بار هم از سایت د ی ج ی کالا خریدم .

مرسی گل من

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
قربونت عزیزم خیلی لطف داری مهربون طلا ی شکسته هم پیدا میشه ...کدومش بهتره عزیزم؟ یه سوالی دیگه ...

عزیزم میشه بپرسم شما چند نفرین؟

قصد فضولی ندارم چون حدود درامد ماهم همینه

بتونم نصف درامد پس انداز کنم وااااقعا هنر کردم

معصومه گلین تاپیک برگشته اونوررر بچه هاااا منتظر دونه دونه و خط به خط این پستاتن  اگه داریش بی ...

سلام عزیزم نمیدونی چقد بهت غبطه خوردم ماشالله کد بانو مهربون 

اصن مخ اقتصادی و همه چیو عالییییی تعریف کردی گل من

برای کار خونگی جز قالی بافی ایده ایی نداری ؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤