سلام بچهها خوبید؟
من از قفل شدن و تعطیل شدن تاپیک واقعا ناراحتم
اصلا انگار چیزی گم کردم
ی حس غریبی بهم دست میده ک صبح چک میکنم و نیست
واقعا درک نمیکنم چرا بعضیا اینقدر ضعیفن
چقدر بخیل ک با مجازی بودن یک چیزی هم حرص میخورن
چقدر ناپسند و حقیر وقتی حتی مجازی نمیتونیم خوبی رو ببینم
نمیتونیم از موفقیت و خوب بودن کسی خوشحال باشیم
وقتی فکر میکنم این چنین افراد چطور مادری هستن؟ چطور همسری هستن؟ چطور خواهری هستن؟ چطور عروسی هستن؟ چطور مادر زن یا مادر شوهری خواهن شد باور میکنید ترس تمام وجودمو میگیره😔😔
من خیلی وقته از ی سری گفته ها و بی معرفتی هایی ک هر چن یکبار تو تاپیک پس انداز پیش میاد رنجیده میشم
برای دوستان عزیزی ک وقتشون و دونستهاشون و تجربه ها شون صادقانه در اختیار ما قرار میدن خصوصا @royayezendegi  
و
@masumehjoon  
بجای اینکه قدرشناس باشیم اما با ناسپاسی فروان زحمات دوستان رو زیر سوال میبریم و فراتر میریم و با الفاظ ناپسند ب طرف توهین میکنیم
دیگه تصمیم گرفتم بعد از باز شدن تاپیک ی سری از حرفا ک رو دلم سنگینی میکنه رو بزارم تو تاپیک شاید چراغی بشه و افراد کوته فکر دست از سرمون بردارن ولی متاسفانه زور کوته فکرا بیشتره و تاپیک ترکید😥😥
الان میخوام حرفامو همین جا تایپ کنم ایشالا تاپیک برگشت اگه ریئس میتی کومان صلاح دونستن اونور کپی میکنیم
فقط فقط دوستان ب احتمال زیاد حرفام خیلی طولانی باشن چون هم دلم پره پره هم اینکه متاسفانه کوتاه بلد نیستم منظورم رو برسونم
ازتوووون خواهش میکنم اگه گفتهام مورد پسند نبود و طولانی بودنش از حوصله شما عزیزان خارج بود رررررررررد بشید ک ی موقع از اینجا هم نترررکیدم
🌹❤️❤️🌹