2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313074 بازدید | 71249 پست
سلام آتوسای گلم ❤️ قربونت برم خواهر  به خاطر همین جو تاپیک قرار شد دیگه از این پست ها نذارم&n ...

سلام دوست خوبم  

من خودم ب شخصه خیلی تا خیلی از 

مدیریت قشنگ  زندگی شما ها همگی لذت می برمممم

و معصومه جون ی چیزی بگممم

فکر کنم من اینجا رو می خونم

و جالب اینجاست مثلا میخواممم

ی تجربه خوب رو از اینجا براش نقل قول کنم

می گممم

مثلا دوستای دوران دانشگام و یا همکارامم

اینجوری 

گفتن

بعد می بینم 

روی همسرمممم

تاثیرش بیشتررررره  

مو به مو برنامه های اینجا رو انجام میده  

بعد من میرمممم کنارررر

فقط ب همسرم انگیزه میدمممم

خود من فعلا دوسالی میشه استراحتممم

فک کنم دیگ طولانی شده  

میایممم اینجا رو می خونمممم

ک انگیزه بگیرممم

و تشویق شممممم  

سلام آتوسای گلم ❤️ قربونت برم خواهر  به خاطر همین جو تاپیک قرار شد دیگه از این پست ها نذارم&n ...

عزیزم 

ی چیزی ک خیلی بهش اعتقاد دارم  

باور و نیت هر کسی هست توی زندگی  

و اینکه شکر گزاری و قدر دانی   

خیر و برکت زندگی شما اینو بهم ثابت کرده    

شما چقد برا همسرتون ارزش قائل هستین

و ازش تشکر می کنید  

و چقد پولی ک وارد زندگی تون میشه

رو باهاش خوب برنامه ریزی می کنی

و براتون ارزش داره 

اینا همش انرژی مثبت و هاله ی نورانی ایجاد می کنه

و ی معجزه میشه

و خیر و برکت میاد به مال و جون و زندگی تون

نوش جونتون حق تونه عزیزممممم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بچه‌ها خوبید؟ 

من از قفل شدن و تعطیل شدن تاپیک واقعا ناراحتم 

اصلا انگار چیزی گم کردم

ی حس غریبی بهم دست میده ک صبح چک میکنم و نیست

واقعا درک نمیکنم چرا بعضیا اینقدر ضعیفن

چقدر بخیل ک با مجازی بودن یک چیزی هم حرص میخورن

چقدر ناپسند و حقیر وقتی حتی مجازی نمیتونیم خوبی رو ببینم

نمیتونیم از موفقیت و خوب بودن کسی خوشحال باشیم

وقتی فکر میکنم این چنین افراد چطور مادری هستن؟ چطور همسری هستن؟ چطور خواهری هستن؟ چطور عروسی هستن؟ چطور مادر زن یا مادر شوهری خواهن شد باور میکنید ترس تمام وجودمو میگیره😔😔

من خیلی وقته از ی سری گفته ها و بی معرفتی هایی ک هر چن یکبار تو تاپیک پس انداز پیش میاد رنجیده میشم

برای دوستان عزیزی ک وقتشون و دونستهاشون و تجربه ها شون صادقانه در اختیار ما قرار میدن خصوصا @royayezendegi    

و

@masumehjoon    

بجای اینکه قدرشناس باشیم اما با ناسپاسی فروان زحمات دوستان رو زیر سوال می‌بریم و فراتر میریم و با الفاظ ناپسند ب طرف توهین میکنیم

دیگه تصمیم گرفتم بعد از باز شدن تاپیک ی سری از حرفا ک رو دلم سنگینی میکنه رو بزارم تو تاپیک شاید چراغی بشه و افراد کوته فکر دست از سرمون بردارن ولی متاسفانه زور کوته فکرا بیشتره و تاپیک ترکید😥😥

الان میخوام حرفامو همین جا تایپ کنم ایشالا تاپیک برگشت اگه ریئس میتی کومان صلاح دونستن اونور کپی میکنیم

فقط فقط دوستان ب احتمال زیاد حرفام خیلی طولانی باشن چون هم دلم پره پره هم اینکه متاسفانه کوتاه بلد نیستم منظورم رو برسونم

ازتوووون خواهش میکنم اگه گفتهام مورد پسند نبود و طولانی بودنش از حوصله شما عزیزان خارج بود رررررررررد بشید ک ی موقع از اینجا هم نترررکیدم

🌹❤️❤️🌹

برای ما یارانمون ۴۰۰تومنیه واریزمیشه

عه خا بسلامتي... انقدر منتظر يارانه هستم ....  بيستم ميدادن براي من خيلي بود الان برام سخت شده.... الهي به توكل نام اعظمش خدايا لحظه اي مارو به حال خودمون وا مگذار 🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام بچه‌ها خوبید؟  من از قفل شدن و تعطیل شدن تاپیک واقعا ناراحتم  اصلا انگار چیزی گم کر ...

من یکی از طرفداران پست های شمام تیتان بانوووو 

مشتاقانه و بیصبرانه منتظریم🤩🤩🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام دوستان امیدوارم این تاپیک حذف نشه  رفتم دیدم هردو تاپیک، حتی تاپیک قبلی هم ترکیده مگه قف ...

میترا جون نی نی یارهارو تگ کردم و قرار شد امروز بررسی کنن 

انشالله به زودی برمیگردیم به. تاپیک همراه و همیشگیمون 

اتفاقااا تعجب و سوال من هم دقیقااا همینجاست که چطوررر یه عده میتونن وقتی تاپیکی قفل هست هم باز گزارش بزنن و بترکونن ؟؟؟🤔🤔🤔اونوقت خودم دو هفتست رو دو تا پیام تو‌تاپیک گزیده هااا گزارش زدم دریغ از یه عکس العمل که بگن آقا دیدیم گزارش هات رو ولی دلمون نمیخواد پاکش کنیم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنونم گلی جون آره منم الان دیدم درست شده لطف کردید برام پیام گذاشتید🙏♥️

سلام. شما موفق شدید وام ثبت کنید؟؟ من نمیتونم مدارک ضامنو بارگذاری کنم. روحالتی که عکس گذاشتم گیر میکنه 

به ما که تعلق نگرفت عزیزم ❤️ رفتیم گفتن جزو دهک نهم هستین ...برگشتیم  گفتیم چطوری اعتراض بز ...

سلام عزیزم آدم زورش میاد بنظرم حق همه ی مردم هست حالا اونایی که نیازمند هستن رو بیشتر بدن... چقد بیشعور بودبدم اومد از حرفش. یه طرح هم گذاشتن چپر چلاق دفعه اول خوب بود دفعه دوم که باید اندازه ی همون مبلغ پول میدادیم خب خیلیا سختشونه اون مبلغ رو بدن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هر چه قدر اونجا نوشته باشه میشه عزیزم . 

اصلا هنگم این که میشه دزدی یهو از سه تومن اومد دو تومن😑 تازه میخواستم امروز بازم پول واریز کنم تابه۸تومن برسم زودتر 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره عزیزم بهترین کارو میکنین 👌 آره دیگه میدین اجاره ..انشالله بعدا باز پول میذارین روی هم یه خونه ...

چقدر خوشحال شدم این تاپیک رو پیدا کردم...تاپیک پس انداز رواینارو خوندم و خیلی از تجارب و راهنمایی هاتون لذت بردم 

از همه ی عزیزانی که زحمت کشیدن تشکر میکنم

معصومه جان یه سوالی داشتم،لطفامیشه برام یه بودجه بندی بگین ،من تازه اشنا شدم با تاپیک هاتون و کمی سخته برام...