2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313476 بازدید | 71254 پست
@تیتان5     عزیزم اگه دوست داشتین از بزرگترین افتخار تون که اونور گفتین نوشتین اما پریده ...

سلام عزیزم حتما مینویسم براتون

میخواستم در مورد ی مشکل پیش اومده براتون بنویسم 

هنگامی ک غرق غصه بودم و با تمام تلاشی ک کردم این غم رو پنهان کنم اما پسرم مرد کوچک خونم متوجه غم و درد پنهانم شد و اینجا بود ک اشکهای یک مادر در آغوش فرزندش ک مثل دریا بزرگ بود جاری و روانه شد 

پسرم دستم رو چنان با گرمی و محبت با نگاه  چشمانی ک بوی مردانگی میداد نوازش می‌کرد و  منو ب آغوش کشیده بود ک برای من و باباش ستونی استوار و محکم شده بود

ممیخواستم بگم مواظب بزرگترین سرمایه ها و بزرگترین ثروتمون و بزرگترین افتخارهای زندگیمون باشیم مواظب باشیم فرزندان ما بذری هست در دستان ما ک اگه از این بذر ب درستی مراقبت کنیم در سال‌های آینده مطمئنن محصول پر باری خواهیم داشت

اون دفعه کامل و با جزئیات نوشته بودم ک دردم و غصم چی بود ک پرید الان دیگه اصل مطلب رو برای شما دوست عزیز نوشتم

وقتی بعد مدتها پرسه زدن و یادداشت کردن نکات اقتصادی حرفای معصومه رو خوندم فهمیدم که چقدر مسیرم اشتبا ...

خوشحالم که عزیزم ❤️ کمک کننده بودم 

و توانستی غلق زندگیت رو پیدا کنی 

انشالله از این به بعد بهتررررر خواهد بود 👌

اگه برات زحمتی نیست اونورم کپی کن تا دوستای دیگه هم بخونن 😍

خیلی ممنون که تجربه هات رو باهاشون به اشتراک گذاشتی عزیزم 😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معصومه جون من تازه با تاپیکا اشنا شدم و باهمسرم تصمیم گرفتیم هدف گذاری کنیم ...البته مدتی بود داشتم ...

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی به تاپیک خودت 

عزیزم پس حالا که هدف گزاری کردی و هدفت مشخص شده 

تبدیل کن دیگه ،منتطر نباش 

چون هدفم هم کوتاه مدت نیست ،زیاد تابلو رو چک نکن ،تبدیل کن فدات شم ♥️

طلای بدون اجرت بگیر دو سه درصدی 

یا اکه پیدا کردی طلای شکسته 

سایت که براش برنامه نوشتن هر تاپیکی حداقل ده تا گزارش بخوره تعطیل میشه پس مشکلی از سایت نیست مشکل ...

پس چرا تاپیکهای دروغ که مثلا ۵ صفحه همه دارن با استارتر دعوا میکنن تعطیل نمیشه؟ یعنی از اون همه کاربر ۱۰ نفر هم گزارش نزدن؟ حتی من دیدم نی نی یارها رو تگ هم میکنن !

بچه ها ما چند سال اول زندگی هیچ درآمدی نداشتیم وخیلی وقتا به سختی برامون سپری می‌شد  من و شوهر ...

ما با دارا یکم که صندوق قابل معامله بورسی بود پرت شدیم تو بورس ومن عاشق این بازار ناشناخته و جذاب   شدم 

قسطامون خیلی زیاد بود خیلی از حقوقمون بیشتر بود من هر ماه پول قسطا رو وارد بورس میکردم از هیجان بورس لذت می‌بردم😂 خیلی شرایط سختی داشتیم خیلی چیزا رو نمی‌تونستیم بخریم همون اول کار پول قسط رو جدا میکردیم و با پول کمی که میموند خیلی با احتیاط خرج میکردیم 

دیگه کلا از طلا غافل شدم و برام مهم نبود طلا به کدوم سمت وسو می‌ره

با یه گروه بورسی آشنا شدم یه آقایی اونجا تو کار طلا بود مدام می‌گفت بچه ها طلا داره می‌ره بالا یه کم از پولتون هم طلا بخرید 

من حتی یه چندتا پارسیان داشتم فروختم گذاشتم بورس😑اما خب بورس اون موقع به ما ضرر نداد و البته سود هم داشت اما چون پول قسط بود من از شدت استرس همش مریض بودم 

خلاصه طلا گرمی 1200بود که من با اطلاعات اون گروه که میگفتن سبد سرمایه گذاری داشته باشین شروع کردم به خرید طلاهای ریز 

ادامه دارد

آجی ولشون کن یه سریا سریع قضاوت میکنن باخودشونه تو خیلی دل گنده ای که تاحالا موندی ونوشتی براهممون خ ...

فدایی داری عزیزم ❤️ پاییز جون تو به من لطف داری خواهر 

دقیقا همینطور عزیزم ...چون بلدی کاراتو ،چون برای زندگیت پلن ،پلن برنامه ها داری ،،،چون زندگیت همسرت ،بچه هات ،برات خیلی مهم عزیزم ❤️

چون مدیریت ها داری عزیزم ❤️ که با در آمد یه مغازه به نحو احسن در همه چی بیست باشی 

به روی دیده عزیزم ❤️ بازم مینویسم 

الان یکی دوتا جواب بدک به ریپلای ها ،یه مقدار کار دارم 

بعدش میرم باشگاه دخترا 

انشالله وقت کنم آخر شب یه نگاه می اندازم به پی وی 

خدا گل پسرتو حفظش کنه عزیز دلم  ممنونم ازت  واقعا واقعا هیچی سلامتی نمیشه  یه مشکل ...

مرسی عزیزم 

آره بخدا 

حضرت علی علیه السلام می‌فرمایند:سلامتی تاجی بر سر است که فقط بیماران می بینند

فدایی داری عزیزم ❤️ پاییز جون تو به من لطف داری خواهر  دقیقا همینطور عزیزم ...چون بلدی کارا ...

ممنونم عزیزدلم خیلی بزرگواری♥️♥️♥️😘😘😘😘 چشم منتظرم خداخیرت بده♥️😘🌹

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چقدر خوشحال شدم این تاپیک رو پیدا کردم...تاپیک پس انداز رواینارو خوندم و خیلی از تجارب و راهنمایی ها ...

خدارو شکر که مورد پسندت بوده عزیزم 

اونور وردی و خروجی هات رو با دقت بنویس 

و اینکه خرج خونه به عهده خودت یا همسرتون ؟

و اینکه در آمدتون یه جا میاد یا خورد خورد ؟

اونور با دقت بنویس ،

منم وقت کردنی می‌ریزم عزیزم برات 

یه مقدار سرم  شلوغ ولی سعی میکنم به زودی بریزم 👌

من چ کنم ب نظرتون 🥺

سیسمونی دخترم هست

تخت و کمد هست

میز اتو هست 

سرویس خواب خودم هست

تو این ۴/۵سال دوتا خونه عوض کردیم دو خواب بودن

الآن همسرم هرجا زنگ می‌زنه دو خواب کمتر از ۴م اجاره نیس

همشون اجاره میخوان

یکی گفت اصلا پیش ول کن اجاره بده 😐😐😐

ب نظرتون تخت خودم جمع کنم ؟ میز آرایش چ کنم؟

چطور ی خوابه بگیرم وسایلم جا بشه 🙁🙁

سلام بچه‌ها خوبید؟  من از قفل شدن و تعطیل شدن تاپیک واقعا ناراحتم  اصلا انگار چیزی گم کر ...

سلام عزیزم ♥️خوبیم به خوبیت عزیزم 😘

فدات شم عزیزم ،لطف داری به من عزیزم 

والله تیتان جون نمی‌دونم که آخه ،ادم میمونه واقعا چی بگه 

پس می‌کشی این تعداد اعضا هست ،ادم میگه تنهاشون نذارم 

یه خوبی کرده باشم ♥️ امید بدم به هم نوعانم ،تو این روزااا 

پیش میری هم اینطوری آدم میمونه هاج و واج 

زیر سوال که میبرن هیچ .....توهین هم می‌کنن ☹️مقصر گرونی هم تورو میدونن

خیلی ممنون که نوشتی برامون عزیزم ❤️

اکه ریس اجازه داد حتما کپی کن پستت رو عزیزم 

حداقل بخونن شاید به خودشون اومدن