2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313313 بازدید | 71253 پست
وقتی بعد مدتها پرسه زدن و یادداشت کردن نکات اقتصادی حرفای معصومه رو خوندم فهمیدم که چقدر مسیرم اشتبا ...

سلام دوست عزیز...ممنون که تجربیات رودراختیارمون میزاری...

عزیزم هرکسی توزندگیش اشتباهاتی داره....اگرمن بخوام ازاشتباهاتم بگم که یه کتاب میشه..وجالب اینجاست یه بزرگتر یه همراه پیدانمیشد آدمو آگاه کنه...

اگر اونموقع ها قدر چیزهایی که داشتمومیدونستم الان شرایطمون خیلیییییییی بهترازاین بود.‌

ولی خب جه میشه کرد هیچ کسی کامل نیست انسان همیشه درحال کسب تجربست وخوشا بحال کسی که پندمیکیره...

موفق باشی...

صبح رفتیم باشگاه

مربی نبود ...ثبت نام کردیم من و خواهرم شد نفری ۵۵۰..با برنامه

بدنسازی...یک روز درمیون

اما راهش دوره ۱۰ دقیقه پیاده روی چون تا ۲باز بودن واسه دخترم ک راحت ب کارم برسم مجبورم اونجا برم..ما بقی تا ۱بودن 

کلا هواسم پرت شد نکردم خودم ورزش کنم اومدم خونه 😐😐😐😐

خل شدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این بود انشای امروز من 🥺🥺🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم  چقدر خوب که اینجوری با ذهن کنترل میکنین  حتما منم این سری انجام میدم

خواهش میکنم گلم. آره حتما امتحانش کنید کم کم طی چند ماه میشه ملکه ذهنتون. مهم اینه که خودمون باور کنیم این حال و وضعیت روحی موقتی و زودگذره

من با امتیاز حسابم دارم وام میگیرم. گواهی کارگزینی مدرک محل سکونت و فیش حقوقی 

آها پس خودتون شاغل هستین من فکر کردم خانه دارین میخواستم ببینم برای ضامن کسی که خانه داره چه مدارکی لازمه؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
من با امتیاز حسابم دارم وام میگیرم. گواهی کارگزینی مدرک محل سکونت و فیش حقوقی 

فقط یه سوال دیگه باید درخواست وام و ارسال مدارک توی یک روز باشه؟

اگر بینش فاصله بیفته دوباره باید هزینه اعتبار سنجی بدیم؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
فدات شم مستانه جون ❤️ درسته کاملا حرفات عزیزم ❤️ منتها نمی‌دونم روز آخری خوندی تاپیک رو یانه  ...

عزیزم خرج کردن بدون فکر و مدیریت که هنر نمیخواد

اونو هممون بلدیم، مهم اینه یاد بگیریم تو شرایط سخت چطور راهمونو پیدا کنیم 😊

شما هم بنویس عزیزم، برای همه ی اون عزیزایی که استفاده میکنن ❤️😊

صبح رفتیم باشگاه مربی نبود ...ثبت نام کردیم من و خواهرم شد نفری ۵۵۰..با برنامه بدنسازی...یک روز در ...

عزیزم باشگاه رفتن عالیه تو خونه نمیشه هر روز منظم ورزش کرد گاهی آدم تنبلیش میشه ولی باشگاه منظم ورزش می‌کنی هزینشو هم در سال حساب کنی مبلغ خاصی نمیشه 

در عوض همیشه سرحالی وسلامت 

من از وقتی ورزش میکنم حواسم به غذام هست سالم خوری میکنم  

دوستای گلم سلام

از دیشب برای امروز قرار بود بریم خرید حبوبات

شب فکر کردم ناهار چی بپزم

یعو به ذهنم رسید چند وقتیه آبگوشت نخوردیم

میدونستم گوشت آبگوشتی ندارم

خواستم غذا رو عوض کنم 

معصومه خلاق ذهنم وارد عمل شد

تو فریزر گوشت برای چلو گوشت داشتم 

از همون گوشت برداشتم  ،یه دونه قلم ، دمبه هم ریختم تو زود پز  

خلاصه صبح قبل رفتن آبگوشت رو بار گذاشتم و رفتیم خرید

اینطوری  از خرید غذای بیرون جلوگیری کردم

و یه غذای سنتی خوشمزه خوردیم

فقط یه سوال دیگه باید درخواست وام و ارسال مدارک توی یک روز باشه؟ اگر بینش فاصله بیفته دوباره باید ه ...

واسه وام امتیازی اول مدارکو بارگذاری میکنی بعد 50000 کم میشه واسه اعتبار سنجی. که نتیجه استعلام من هنوز نیومده 

فدات شم عزیزم ❤️ لطف دارین قشنگم به من  خدارو شکر که تونستی عزیزم زندگیت رو سر و سامان بدی&nbs ...

معصومه نازنین این ریز نوشتنهات واقعا کمک کننده است عزیزم و اگه یه عده عقده ای به هر دلیلی مخالفت میکنند دلیل نمیشه که شما از خواسته این همه اعضای تاپیک رد بشی که میدونم نمیشی دل بزرگی داری و از لا به لای تمام حرفها و نوشته هات قلب رئوفت مشخصه. من خودم یکی از کسانی هستم که با تمام وجود نوشته هات رو میخونم اونجاهاش که به کارم میاد سعی میکنم یاد بگیرم و اون قسمتها که با سبک زندگیم نمیخونه ازشون رد میشم ولی دلیل بر نامفید بودنشون نیست چه بسا که همونها برای یه نفر دیگه راهگشا باشه‌.

عزیزدلم این ناملایمات رو به دل نگیر و با قدرت تر از قبل به نوشتن و راهنمایی دادن ادامه بده.

امروز با همسرم حساب کتاب میکردیم دیدیم شرایطی پیش اومده و ما باید چند ماه آینده رو با سه تومن در ماه بگذرونیم... اگه من قبل بود میگفتم نمیشه ولی خیلی زود آموزه هات اومد تو ذهنم، دیدم که کالاهای اساسی رو که تو خونه داریم، پارسال خرید عمده شوینده و بهداشتی و حبوبات و برنج و... انجام داده بودم هنوز بخش زیادیش مونده. پس می مونه خرید هفتگی، اونم یه تومن هر ماه میذارم برای گوشت و مرغ و دو تومن باقیمانده هم برای هر هفته ۵۰۰ که باهاش میوه و صیفیجات و ماست و نون و شیر و خرده خریدها رو انجام میدیم. تا ان شالله این چند ماه بگذره. به هیچ وجه ناراحت نیستم و شاکر خدا هم هستم که با آشنایی با آموزه های شما میتونم به همسرم هم دلگرمی بدم. 

در کنار هم با قوت و قدرت ادامه خواهیم داد✌️✌️

راستی استاد جان برنامم خوبه؟ اگه نظری داری با 

جون و دل می پذیرم

عزیزم باشگاه رفتن عالیه تو خونه نمیشه هر روز منظم ورزش کرد گاهی آدم تنبلیش میشه ولی باشگاه منظم ورزش ...

مچکرم ک روحیه میدی 🤗

راستش من دو هفته تو خونه ورزش می‌کردم

دخترم ی سال و سه ماهشه فکر میکرد باهاش بازی میکنم 😄 انقدر میپرید روم یا دنبالم میومد چندبارم گریه کرد 🤦🏻‍♀️

بی خیالش شدم...

سایز کمرم شده ۴۲, بعد زایمان اینطور شدم با اینکه زیاد شکم ندارم اما خیلی ناراحت و بدون اعتماد به نفس بودم 🥺😐

طوری ک دوست نداشتم خودمو تو آیینه ببینم..

الآن خوشحالم ک تونستم ب ی برنامه ک نوشتم عمل کنم 😍