2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313320 بازدید | 71253 پست

سلام ب رئیس میتی کومان و همه دوستان ❤️🥰

میتی کومان جان میخوام ی سری حرفا بزنم دارم خفه میشم حدود شاید 2 سال بشه میخوام بگم ولی هی رد میشم ولی الان دیگه رو دلم سنگینی میکنه مینویسم حداقل سبک بشم بهر حال باید از سمتم ی بهره ای ببرم😊

بچه‌ها من از بعضی چیزا خیلی دلم میگیره خصوصا چیزایی ک خیلی راحت خودمون میتونیم ب بهترین شکل ممکن ب بالاترین نقطه برسونیمشون و تقویتشون کنیم

یکیش همین

فقر فرهنگی هست آخه تا کی میخوایم ب گونه ای باشیم ک حتما قانون و جریمه و زور باشه تا ی سری چیزایی ک اصلا مربوط ب ما نیست رو رعایت کنیم

همین لحظه ک دارید این متن رو میخونید ی نگاه ب انگشتاتون کنید

آیا یک اندازه اند؟

ی نگاه عادلانه ب خودت و زندگیت بنداز

آیا همه چی عالیه؟ 

آیا هیچ ضعف و ایرادی نداری؟ 

آیا بهترینی؟ بدون نقصی؟ 

پس چطور انتظار داریم آنچه ک ما میگیم و انجام میدیم درسته

چطور فکر می‌کنیم اگه چیزی باب میل مانیست اشتباست و بدتر مورد تمسخر و قضاوت قرار میدیم

چطور ب خودمون اجازه میدیم بگیم من خوب و دیگران بد

چطور ب خودمون اجازه میدیم خیلی راحت دیگران رو قضاوت کنیم و حتی پامون رو فراتر میزاریم و ب طرف لقبای ناشایست میدیم

آیا تا حالا فکر کردیم وقتی اینگونه عمل می‌کنیم حقیر بودن خودمون رو ب نمایش میزاریم

چرا ملاکمون برای سنجیدن دیگران در این تاپیک و حتی در زندگی واقعی شده شمارش تعداد لقمه دیگران

چرا از اصل موضوع خودمون رو دور میکنیم و حاشیه رو مبینیم

منی ک ادعام میشه میام اینجا مدام میگم

باید ب تغذیه رسید تغذیه چیزی نیست ازش بگذری و لقمها رو میشمارم و میگم

بچه تو سن رشده باید خوب تغذیه بشه

بچه نباید حسرت هیچی تو دلش بمونه

آیا تا حالا فکر کردی تغذیه باید کیفیت داشته باشه ن کمیت؟ 

آیا تا حالا سعی کردی ی مقدار سواد علمیت رو بالاتر ببری ذهنت رو فراتر ببری و بدونی ک حتی دریافت پروتئین و انواع ویتامین و املاح و سایر موارد برای هر کسی مطابق با شرایط ژنتیکی، مطابق با محل سکونت. مطابق با نوع فعالیت و شرایط زندگیش فرق میکنه؟ 

آیا تا حالا فکر کردی ک ذائقه، سلیقه و اشتها افراد متفاوته و من نمیتونم با شمارش لقمه دیگران براش نسخه بچینم ک بله طرف تغذیه اش خوبه یا بده

آیا تا کنون فکر کردی من در زندگی دیگران و شرایط دیگران نیستم حتی پدر و مادر خودم چ برسه ب دیگران پس نمیتونم با تفکر سطحی خودم دیگران رو قضاوت کنم

آیا تا کنون فکر کردی وقتی انگشت ب قلم میشی یا زبان ب گفتار باز میکنی شاید کلامت دل بشکنه و دل شکستن تاوان داره

آیا تا کنون فکر کردی ک در این جمع تاپیک شاید فردی باشه ک طی سال نتونه ب بچش گوشت بده وقتی من میام میگم بچه تو سن رشده باید ب تغذیش رسید تو دل اون مادر چ آشوبی بر پا میشه

وقتی من میام میگم بچه نباید حسرت ب دل بمونه و همه چیز براش فراهم بشه آیا میدونی این جمله و این نوع تفکر میتونه مخرب کننده و نابود کننده باشه هم برای فرزندی ک با این افکار داره بزرگ میشه هم برای عزیزی ک شاید نتونه ی خواسته کوچیک فرزندش رو برآورده کنده چ برسه ب اینکه نزاره حسرت ب دل بمونه

ی نگاه ب خودمون بندازیم

آیا ما کودک نبودیم؟ 

بچگی نکردیم؟ 

آیا همه چیز برامون فراهم بود؟ 

آیا با نبود خوراکی‌های گوناگون، اسباب بازی‌های جور وار جور، نبود توجه های لحظه ای پدر و مادر مُردیم،؟ حسرت ب دل موندیم؟ موفق نبودیم؟ سو تغذیه گرفتیم؟ 

چرا اصل مطلب رو ول کردیم چسبیدیم ب چیزای الکی ک ساخته ذهنه محدود بشره

تغذیه اصلی تغذیه ذهن و تفکر و تربیت سالم و صالح فرزند هستش نه اینکه من بیام بگم شکم باید پر بشه تا همه چیز اکی باشه من اگه یکسال میوه نخورم چیزیم نمیشه ولی اگه ذهنم حقیر و محدود و فقیر پرورش داده بشه نابود میشم

اگه تربیت من درست باشه

میتونم تلاش کردن رو یاد بگیرم

میتونم احترام گذاشتن رو یاد بگیرم

میتونم دلی ب دست بیارم ن دلی بشکنم

میتونم پول ساز باشم

میتونم سازنده باشم

میتونم قوی باشم ب داشته هام افتخار کنم

برای نداشته هام تلاش کنم ن اینکه در حسرت گذشته باشم وقتی در حسرت باشم و بگم من بچه بودم نخوردم، نداشتم این یعنی فقر ذهنی😔 ولی وقتی آگاه ب زندگی بزرگ شده باشم میدونم باید سازنده باشم 

الان ما بچه‌های قدیم قوی‌تر هستیم و از زندگیمون بیشتر لذت بردیم و می‌بریم. ما بیشتر قدر شناس هستم. ما بیستر ب والدین و بزرگترامون احترام میزاریم یا بچه‌های امروزی با این همه امکانات و تلاش والدین برای اینکه حسرت ب دل نمونن

ما بچه بودیم زنگ تفریح میشد تا معلم از کلاس بیرون نمی‌رفت از کلاس بیرون نمیرفتم یادمه ی روز زنگ تفریح زده شد معلممون مشغول صحیح کردن برگه بود و ما منتظر ک معلم از کلاس بره بیرون و ما بعد از اون کلاس رو ترک کنیم اما معلم اینقدر مشغول بود ک اصلا متوجه نشد و وقتی ب خودش اومد گفت پس چرا نرفتید زنگ تفریح گفتیم آخه شما سر کلاس بودید گفت زنگ ک تموم شد بچه‌ها اومدن کلاس

گفتیم اشکالی نداره زنگ بعدی میریم ک معلم لطف کرد و گفت برید حیاط 10 دقيقه بعد بیاید ما حسرت ب دلا اینجور تربیت شدیم اما بچه‌های امروزی واقعا عجیب شدن ی بار ک با مادرا صحبت می‌کردم بعضیا میگفتن الان بچه هرچی گستاختر بهتر

خب انتظاری هم نمیشه داشت وقتی منه مادر میام تو این سایت و از همه جا بی خبر شروع میکنم ب قضاوت دیگران و استفاده از الفاظ نامناسب چطور میتونم در تربیت فرزندم موفق باشم وقتی خودم نیاز ب تربیت دارم و هنوز یاد نگرفتم مواظب کلام و قلمم باشم وقتی میگم فلانی گداعه گدابازی درمیاره(عذرمیخوام از همگی) هیچ میدونی خانم دست و دل باز بیرون اومدن این جورکلمات در شان یک انسان متشخص نیست و در وهله اول توهین ب خود گوینده هست

یاد بگیریم دلی ب دست بیاریم ن دلی بشکنیم

من خودم اصلا مخالف با تغذیه سالم و رفع نیاز کودکان و حتی خودمون نیستم و همین موردها هستن ک در اصل زندگی رقم میخورن حرف من اینه هرچیزی ب جاش و ب اندازه و با کیفیت درست نه کمیت بی مورد

دلیلی نداره اینجا بخواهیم حرفمون رو ب دیگران قالب کنیم و دیگران هم مجبور ب قبول و پذیرش حرف ما نیستن 

همگی در این تاپیک جمع شدیم ک بتونیم کیفیت زندگیمون رو مطابق با میل و سلیقه و شرایط خودمون بهتر کنیم خیلی چیزا گفته میشه. باب میل و پسند ما نیست دلیلی نداره چون باب میل من نیست برای همه هم این چنین باشه و بخوام ب خودم اجازه بدم ب طرف مقابلم توهین کنم

الان خودم اینجا از خرید و تخفیف فروشگاهی میگن من اصلا این تخفیفات فروشگاهی رو قبول ندارم شاید چون چن بار از خرید این چنینی ضرر داشتم ولی نمیشه برای دیگران هم این چنین باشه پس خیلی راحت میگذرم و آنچه ک با سبک زندگیم همخوانی داره رو برداشت میکنم همینطور ک الان من متنی مینویسم و مطمئنن برای بعضیا و حتی شاید خیلی از عزیزان ناپسند باشه ولی برای یک نفر راه گشا پس باید از ناملایمات گذر کرد

ببنید الان ما انسانها چارچوب بدنمون یکی هست ک اسکلت نام داره اما

آیا ما همگی شاغل هستیم؟ 

همگی یک شغل و درآمد داریم؟ 

همگی هم اسم هستیم؟ 

همگی یک چهره داریم؟ 

همگی هم قد و هم وزن هستیم؟ 

همگی سلیقمون یکیه؟ 

همگی در یک محله زندگی می‌کنیم؟ 

همگی یک سبک زندگی داریم؟ 

همگی اخلاقمون یکیه؟

خیرررررر بااینکه چهار چوب زندگی مثل چارچوب بدن یکی هست اما جزئیات فرق میکنه

پس نمیشه حکم و نسخه من حتی برای خواهرم قابل اجرا باشه چ برسه ب دیگری 

پس سعی کنیم بزرگ بیندیشیم و همدیگه رو با تفاوت‌هامون دوست داشته باشیم❤️🌹

و اینکه من معمولا اگه متنی مینویسم سعی میکنم اگه مثالی در زندگی شخصی خودم هست برای دوستان بیان کنم ک شاید بتونم بیانم رو بهتر برسونم ک الان با مثال براتون میگم

چقدر زشت و ناپسنده ک با شمارش لقمه بخواهیم دیگران رو قضاوت کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آتوسای گلم ❤️ قربونت برم خواهر  به خاطر همین جو تاپیک قرار شد دیگه از این پست ها نذارم&n ...

آجی ولشون کن یه سریا سریع قضاوت میکنن باخودشونه تو خیلی دل گنده ای که تاحالا موندی ونوشتی براهممون خودمم گفتم اولین بار که پستت رو دیدم برام جالب شد کم کم بیشتر خوندم دیگه بعدش طوری شد که شده۲۰۰صفحه عقب باشم ولی موبه مو خوندم خب میومدم بااینکه خودمم همیشه از بچگی تو فکر پس انداز بودم وخرید خونه با من بود ولی انقد شخصیت جذابی داری که الان هر لحظه میگم معصومه اگه بود چطو برخورد میکرد چطور مدیریت میکرد....روزی ۵۷تومن رو میخونن دیگه نمیدونن معصومه اگه اینطور نمیکرد الان بچه ها هر روز تنقلات نوش جان نمیکردن🤲♥️ تو بهترینی 👌👌👌👌👌

بهترین انسان♥️ بهترین همسر♥️بهترین مادر♥️  یکی مثل زهرا در کسری از ثانیه ۱تومن پول چیپس و خوراکی مضر میده اما یمی مثل تو آجیل میخره برا بچه هاش که هم دلشون سیر شه هم چشمشون👌👌👌👌👌

آجی به دل گنده بودنت ادامه بده همیشه حرف پشت آدمای موفق هست... 

برات از دور وبریام نوشتم...همشون تایم ازدواجشون از من بالاتره انوقت میگن چطو با یه مغازه همه چی میخرین! فرق من اینه نمیرم تو هیاهوی عید مانتوید۳ملیونی بخرم... وخیلی چیزای دیگه....

زمانی که گفتی از دستاوردا بنویسین من سربسته نوشتم ودیگه بعداون تک وتوک پست گذاشتم چون به دل گندگی تو نیستم وزود رنجم وگرنه کلی داستان دارم...کپی خودتم وقتی پستات رو میخوندم انگار خودمم...

خیلیا بهت نیاز داریم بنویس🙏🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘😘😘

اگه هم تونستی پیوی رو یه چک کنم♥️♥️♥️♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه‌ها ببخشید طولانی شد🙈  چون طولانی شد مثال‌ها رو تا شب براتون میزارم  ک ی کم زنگ ت ...

من عاشق پستاتم♥️بچه ها ببخشین که اومدم تو جمعتون آخه اون ور که تعطیل شد😔

سلام آتوسای گلم ❤️ قربونت برم خواهر  به خاطر همین جو تاپیک قرار شد دیگه از این پست ها نذارم&n ...

سلام معصومه جان اما خوبیش به همین بود که با جزئیات بنویسین 

چون تاپیک رفته بود توی پربازدیدا اینطوری شد وگرنه اگه به روال قبل بود که بچه های تاپیک همون روش با جزئیات نوشتن رو دوست دارن 

کاش مثل قبل بنویسین عزیزم♥️

معصومه جان گزارش این مدلی هیچ تاثیری نداره آخه

یادمه یه زمانی تو تاپیک ساغر جون، بچه ها میومدن میگفتن امروز 50 تومن خرید کردم ،امروز 20 تومن... 

ولی هیچ تاثیری نداشت، همون ریز نوشتنه که خلاقیت و انگیزه برای بقیه ایجاد میکنه❤️

من خودم اون روز مهمان داشتم، زنگ زدن که میان دیدن نینی

نه میوه داشتم نه شیرینی، ساعت 4 عصر هم بود

سریع زنگ زدم به همسرم که سرکار بود، که بخره و بیاره

اما بعد از تماس پشیمون شدم فقط بش گفتم مهمان داریم، اگر تونستی زودتر بیا

هم آجیل داشتم تو خونه، هم یکی از مهمان هام برام سوغات گز اصفهان آورده بود😋

همونا رو چیدم تو ظرف های قشنگ و ست😍

پذیرایی رو انجام دادم، اینجوری شد که خرج اون روز صفر شد 😊😍

خواستم بیام گزارش بدم که تاپیک قفل بود دیگه

بچه‌ها ببخشید طولانی شد🙈  چون طولانی شد مثال‌ها رو تا شب براتون میزارم  ک ی کم زنگ ت ...

مرسی ازت تیتانم 

یک کلام حرف حق 

چقدر نیاز بود شنیدن و خوندن حرفات 

چقدر جای خالی بعضی گوشزدهااا یه وقتایی حس میشه 

چند باری @ای_داد_بیداد    

جیران خاتون از این پستای تامل برانگیز برامون گذاشتن 

ولی مثل اینکه دل گنجشک تر از این حرفااا شدن که بخوان خلاف جهت عقیده و فکر یه عده شنا کنن😒😉😏😏😎 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

طرف روزی۳۰تومن لواشک وپفک میده به خورد بچه بعد میگه نمیرسونیم وشام ونهار درست حسابی نمیده به بچه خب درماه میشه۹۰۰تومن!!!! همون ۹۰۰تومن رو ۵۰۰تومنشو مرغ بخری هم سفرت همیشه بازه هم ۴۰۰رو تقسیم کن به بچت خوراکی بده....

یکی بچه ی دوسالشو هر روز میبره سوپر مارکت میگه بابا بچس مگه چقد میخوره....آره الان کم میخوره بعدا بزرگتر شه میرسه به روزی۲۰۰تومن ویه عادت تغذیه ای بد شکل میگیره.... 

یکی دیگه نیم کیلو گوشت رو میریزه تو غذا کلاهم۴نفرن بعد تاچند روز لنگ وعده ی غذایی میشه...

معصومه جان گزارش این مدلی هیچ تاثیری نداره آخه یادمه یه زمانی تو تاپیک ساغر جون، بچه ها میومدن م ...

عالی😍😍😍😍😍مامان شدنت هم مبارکه♥️😘

سلام ب رئیس میتی کومان و همه دوستان ❤️🥰 میتی کومان جان میخوام ی سری حرفا بزنم دارم خفه میشم حدود ش ...

عزیییزم چقدر حرفات درسته و حرف دل منه، یکی از اطرافیان من یه پسر داره هم سن پسر من، انقدر این میاد پز خوردنی های پسرشو میده، پز لباسایی که براش میخره، پز کلاسایی که میذاره، علاوه بر اینکه من دلم میشکنه همیشه هم عذاب وجدان میگیرم که نکنه من مادر بدی ام، نکنه من دارم کم کاری میکنم و کار درست رو اونا انجام میدن. 

از یه اخلاق معصومه خوشم میاد فیس نداره تو برنامه غذاییش همه مدل غذایی هست اطرافیان من عادت غذایی بدی داره حتی تو عدسی و خورشت گوجه هم گوشت میریزن بعد به من میگن چطو میرسونی همیشه ی خدا هم تو چه کنم چه کنم اینن که چی درست کنن وتکراری میخورن آخرشم گریه میکنن نداریم نداریم.... معصومه ازین قبیل آدما هم تو مجازی هستن هم تو واقعیت.... من که مشتم رو باز نمیکنم همیشه میگم خداروزی میده وراضیم. 

پریشب پسرم چندروزی بود دوپیازه میخواست درست کردم کیف کرد خیلی هم بهمون چسبید حالا بیا بگو دوپیازه خوردیم بخدا تاآخر عمر اگه گوشت قوچ هم بخوریم میگن اینا با پیاز میگذرونن فلان چیز رو میخرن.

خیلی ممنونم گل مهربونم نمیدونم چ پستی گذاشتی پاک کردی نخوندمش گل

خواهش میکنم عزیزم 

چیزی نبود اشتباه تایپی داشتم ولی نمی شد ویرایش کنم که درست بشه کلا پاکش کردم از اول فرستادم😂

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤