2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313326 بازدید | 71253 پست
عزیزدلم اصلا نگران نباش  پسر یک ساله من هم چندروز چشماش قرمز و ورم کرده بود و همش قی می‌کرد به ...

خدا گل پسرتو حفظش کنه عزیز دلم 

ممنونم ازت 

واقعا واقعا هیچی سلامتی نمیشه 

یه مشکل خیلی کوچیک واسه سلامتی ادم پیش میاد دلش میخاد هیچی نداشته باشه ولی سلامایشو بدست بیاره

اره حرف پسرم خنده دار بود😂😂

سلام. شما موفق شدید وام ثبت کنید؟؟ من نمیتونم مدارک ضامنو بارگذاری کنم. روحالتی که عکس گذاشتم گیر می ...

سلام عزیزم

نه من هنوز نخی خوام درخواست وام بدم

اما امروز کلا اختلال توی سامانه های مختلف داخلی وجود داره انگاری

مجددا امتحان کنید، انشالله درست می شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام. شما موفق شدید وام ثبت کنید؟؟ من نمیتونم مدارک ضامنو بارگذاری کنم. روحالتی که عکس گذاشتم گیر می ...

سلام شما چه مبلغی درخواست دادین و اینکه میشه راهنمایی کنید چه مدارکی میخواد برای ضمانت؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
عزیییزم چقدر حرفات درسته و حرف دل منه، یکی از اطرافیان من یه پسر داره هم سن پسر من، انقدر این میاد پ ...

سلام عزیزم وقتی با اینجور افراد برخورد میکنی

فقط باید بی تفاوت  از کنار کمبوداشون بگذری و ب حال خودشون رهاشون کنی

اتفاقا گفتم براتون مثال میزنم دقیق یکیشون همینه ک چطور من با تغذیه بد پسرم مورد انتقاد شخصی قرار گرفتم ک ب خیال خویش تغذیش بهترین بود در آخر نتیجه کیفیت تغذیه درست و نادرست رو هم میگم دیگه برداشت با خودتون

سلام آتوسای گلم ❤️ قربونت برم خواهر  به خاطر همین جو تاپیک قرار شد دیگه از این پست ها نذارم&n ...

معصومه جون ما از شما درس زندگی یاد گرفتیم 

من خودم ریز به ریز تاپیکو میخونم 

من زیاد فعالیت ندارم ولی اگر قرار بود کسی انتخاب بشه که با خوندن حرفای شما زندگیش عوض شده من قطعا اولین نفر میشدم

نمیدونی چقدررر دعاگوت هستیم و چقدر دلمون به حرفات نکاتی که میگی گرمه 

شما لطفا کم نیار،کوتاه نیا روند قبلی رو ادامه بده

چون اونایی که همراهت هستن مشکلی با نکات و حرفات ندارن که

اتفاقا ایده جالبی بود ریز نوشتن کم خرج

اوناییکه باهاتون مشکل دارن قطعا مخالف تو هستن پس بخاطر اونا چندین نفر که چشمشون به این صحفه هس و دلشون گرم میشه به نکات شما رو چشم انداز نزار❤️

خیر ببینید الهی❤️

رویا جون پیشنهاد گروه زدن هم رد میشه؟!

چون فکر میکنم گروه زیاد دووم نیاره 

نمیدونم چه مشکلی هس اخه میترکونن 

مگه نی نی یارها عوض میشن اگه همون قبلیا باشن باید بدونن این تاپیک واقعا مفیده و پرطرفداره

باید یه فکر اساسی کرد که دیگه نتونن تاپیکو بتوکونن🤔

@royayezendegi     

سلام آتوسای گلم ❤️ قربونت برم خواهر  به خاطر همین جو تاپیک قرار شد دیگه از این پست ها نذارم&n ...

سلام معصومه قشنگم تو الگوووی مای واقعا از حرفاتون لذت میبرم وکیف میکنم وتاثیر گزار دیروز اوردم  لیست تمام غذا ها رو نوشتم وبد مثل شما با چهار تا خودکار دورشون خط کشیدم برای یه هفته وجمعه ها روهم آزاد گزاشتم واقعا عالی ادم خیالت راحت میشع و تو یه ماه غذا تکراری نداریم چقدر ایده خوبی بود نظیر نداری دختر 😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 

@niniyar_3    

عزیزززم دیشب فرمودین امروز تگتون کنم برای باز گردوندن تاپیکهای پس انداز ۱و ۲ مون ممنون میشم پیگیری کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
مرسی ازت تیتانم  یک کلام حرف حق  چقدر نیاز بود شنیدن و خوندن حرفات  چقدر جای خالی ...

فدات بشم رئیس جان 

دوست عزیزم🌹

امیدوارم ک بتونیم روز ب روز برای بهتر شدنمون تلاش کنیم

و امروزمون از دیروز مون بهتر رقم بخوره🥰❤️❤️🌹

@niniyar_3     عزیزززم دیشب فرمودین امروز تگتون کنم برای باز گردوندن تاپیکهای پس انداز ۱ ...

از خدا براتون موفقیت روز افزون میخوام که باعث میشین تو این دوره زمونه با دیدگاهاتون تو خانواده ها تنش کم بشه من قبلنا خیلی زیاده خواه بودم حریص بودم اما با تاپیک شما دیدم چقدر ضررکردم خیلی روی خودم کار کردم تا یکم تعادل بگیرم چقدر از همسرم طلب کار بودم الان خیلی درکش میکنم باهاش همگام میشم بارزندگیمون رو دوشش بود الان منم همراهشم کاش میشد تجربه هارو به کتاب تبدیل کنید من خریدارشم

سلام معصومه قشنگم تو الگوووی مای واقعا از حرفاتون لذت میبرم وکیف میکنم وتاثیر گزار دیروز اوردم   ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من سیما جون شما عزیزم به من لطف داری 

خدارو شکر که کارساز بوده برات 

آفرین عزیزم که به فکر خونه زندگیت هستی 👌برنامه ها می‌ریزی برای خانواده ات