2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313201 بازدید | 71249 پست
مرسی عزیز  وای انقد اعصابم داغونه این حالت خیلی بده .اخه من همش احساس میکنم چیزی تو چشم هس ولی ...

عزیزدلم اصلا نگران نباش 

پسر یک ساله من هم چندروز چشماش قرمز و ورم کرده بود و همش قی می‌کرد به زور باز می‌شد البته سرما هم خورده بود که دکتر گفت ویروسه پاهاش هم دون دون شده 

خداروشکر خیلیییی بهتره 

خدا چشمات رو حفظ کنه برات عزیزم پرنور باشن 

گفتی چشام رو دوس دارم یادم افتاد که چه نعمت بزرگیه این چشم خدااااایااا هزاران بار شکرت 

ولی خیلی خندیدم به انشالله دیگه کور نباشی🤣🤣🤣🤣

سلام دوستای قشنگمممم 🥹🥹 خوبین؟؟  سال نو همگیتون مبارک باشه ان شاءالله بهترینها واستون ات ...

سلام عزززززززیز دلم ❤️ ببین کی اومده 🥰😍😍😍

آریانای عزیزم ❤️

دوست قدیمی ما 🤩

به به خیلی خوش اومدی عزیزم 

سال نوی خودت هم مبارک فدات شم 

چقدر خوشحالم کردی با اومدنت 

دختررر نمیگی دلمون برات تنگ میشه ؟

یادش بخیر روزایی که میومدی گزارش می‌دادی 

و برامون از بالا و پایینیای  زندگیت میگفتی 😊

وقت کردی بیا گلم ❤️ مشتاقانه میخونمت 

خودت میدونی که چقدرررر دوست دارم ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم ..خوبی...چه خوب اومدی اینور... قراربود بابت خریدهای روزانت گزارش بدی..که تاپیک اونجوری ش ...

سلام آتوسای گلم ❤️

قربونت برم خواهر 

به خاطر همین جو تاپیک قرار شد دیگه از این پست ها نذارم 

که یه عده از خدا بیخبر ...اینطوری کنن 

ریز نمینویسم دیگه عزیزم

میام میگم من فعلا روز ۵۰تومن خرجم شد 

دوشنبه مثلا سی تومن 

چهارشنبه هفتاد تومن 

فک کنم اینطوری بهتر 

فعلا که موفق خدارو شکر 

انشالله به سلامتی ستاره جون ❤️ کار خوبی میکنین عزیزم  اکه قرار به زودی بگیرین و پول کم دارین ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی معصومه جان🌹❤️

آره میگه همین یکی دو هفته ملک خوب که به پول ما بخوره گیرمون بیاد می‌خریم 

دیروز چندتا خونه دیدیم اصلا به دلم نبود گفتم نهایتش بخریم اجاره بدیم 

پس فعلا صبر میکنم عادت ندارم نقد نگه دارم اما انگار چاره ای نیست 

سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی. هفته خوبی داشته باشید.

رفتم تاپیکمون دیدم تعطیل شده... من نمیدونم واقعا این تاپیک چه خاری شده تو چشم بعضیا که طاقت نمیارن یه عده انسان فهیم دورهم جمع بشن و به دور از همه مسائل و مشکلات روحی و روانی و حسادت که این روزها اونقدر توی جامعه رواج پیدا کرده که نمیشه با کسی دو کلام مشورت یا درددل کرد، به هم راهکار بدن و گره از مشکلات هم باز کنن. متاسفم با تمام وجودم براشون. احتمالا و قطعا تعمدی در کاره.

دیدم بعضی از دوستان در مورد مسائل قبل و طی دوره پر...یود گفته بودن، خواستم راهکار خودمو بگم شاید مفید واقع بشه. من یکی دو روز قبل شروع یه دمنوش ترکیبی از زعفران و دارچین و گاهی زنجبیل درست میکنم با نبات میخورم خیلی تو کاهش درد موثره. بدنتونو گرم نگه دارید حتی توی تابستون. سعی کنید جوراب بپوشید. به خودتون حداقل روزی که درد دارید استراحت بدید.

در مورد مشکلات روحی، من خودم تجربه کردم با تلقین این که حالم بده و اعصاب ندارم و از این جور حرفها حالمون بدتر میشه. برعکس به خودتون بگید این حالی که الان دارم ناشی از هورمونهام هست و گذراست و سعی کنید خودتونو با کاری ترجیحا مورد علاقه سرگرم کنید و اگه می بینید با دیگران کنتاکت پیدا میکنید کمی با خودتون تنها باشید سکوت کنید و بازم میگم همش به خودتون یادآوری کنید که این حالم به خاطر به هم خوردن تعادل هورمونامه و به زودی خوب میشم و بازم همون آدم سرحال دو سه روز پیش میشم. من خودم با همین تکنیک فکری ساده سالهاست که اون حال بدی این ایام رو کنترل کردم. خیلی ساده به نظر میاد ولی باور کنید تاثیر داره.

میخواستم اون تاپیک یه گزارش از یکی دو تا کاری که انجام دادم بدم که فعلا نمیشه. اگه باز نشد میام همینجا میگم. 

سلام ستاره جان ، به نظر من هم فعلا طلا نخرید و بگردید ان شا الله یک واحد خوب خیلی زود پیدا کنید .

ممنونم عزیزم انشاالله

دیروز رفتیم چندتا خونه دیدیم خونه ها خوب نبودن ولی خیلی گرونن اکثرا هم طبقه 3و4بدون آسانسور 

گفتم نهایتش بخریم اجاره بدیم 

من اگه برم طبقه 2به بالا ماهی یه بار هم نمی‌رم بیرون😅

ممنونم عزیزم سلامت باشی معصومه جان🌹❤️ آره میگه همین یکی دو هفته ملک خوب که به پول ما بخوره گیرمون ...

آره عزیزم بهترین کارو میکنین 👌

آره دیگه میدین اجاره ..انشالله بعدا باز پول میذارین روی هم یه خونه ی خوب تو موقعیت بهتر میگیرین 

خیلی هم عالی عزیزم 

میگیرین انشالله 

آره عزیزم بهترین کارو میکنین 👌 آره دیگه میدین اجاره ..انشالله بعدا باز پول میذارین روی هم یه خونه ...

درسته عزیزم انشالله 🌹ما خیلی وقته می‌تونستیم یه واحد دیگه بخریم اما همش منتظر بودیم خونه خودمون آماده بشه اشتباه کردیم وگرنه الان خونه داشتیم 

خدا کنه یه مورد خوب بهمون بخوره من اصلا توان رفتن خونه دیدن ندارم کلا از این کارا عاجزم

سلام آتوسای گلم ❤️ قربونت برم خواهر  به خاطر همین جو تاپیک قرار شد دیگه از این پست ها نذارم&n ...

واقعا بعضیها خیرشون که به آدم نمیرسه شرشون گریبان ادمومیگیره...

عزیزم راستش من هدف گذاشتم یه خونه بخریم...البته خیلی هدف سنگین وپرهزینه ایه...دوستدارم همراه هم باشیم تا ازهم دیگه انگیزه بگیریم...والا من که اطرافم کسی نیست نه مشورت بده نه کمک کنه...فقط بلدن ادموبی انگیزه کنن...

ولی من به خدای خودم گفتم من کسی روجزخودت ندارم که تواین راه همراهم باشه همه امیدم بخودت.. من همه تلاشمومیکنم خودت کمکم کن که اگربخواای حتماااامیشه...

البته همسرم بنده خدا آدم زحمت کشیه واصلاکارنداره پول چیشد کجاخرج شدو...

دلم میخواد پیشرفت کنیم چون خیلییی زحمت کشه ...

بخاطرهمین همه حرفامو باشماعزیزانم اینجا درمیون میزارم‌‌.

وپستهای شما برام امیدوانگیزه هست...

به امیدخدامن میتوااااانم....

🤲🤲🤲🤲🤝💪💪

امیدوارم همگیمون موفق باشیم ...

بعضی وقتا قبلش نیس و تو دوران خود پریود  ولی نارین جان من یادمه گفتی کم خونی شدید داری اگه درس ...

اهاااا آره آفرین کمبود آهن دارم 

اتفاقا منم خونده بودم فقر آهن روی پریودی اثر میزاره و بلعکس 

اتفاقا ماه رمضان نتونستم مکمل هام رو مرتب بخورم حتی قرص تیروئید که هورمونی هست هم درست نخوردم 

احتمالا تاثیر گذار بوده 

اااره عذاب وجدان کشت منو و اینکه پسرم هم که دعواش کرده بودم مریض شده تب کرده دیشب تا صبح بغلش کردم از دلش درآوردم 🥹🥹

سلام دوستان امیدوارم این تاپیک حذف نشه 

رفتم دیدم هردو تاپیک، حتی تاپیک قبلی هم ترکیده

مگه قفل نبود؟جالبه علت گزارش رو چی عنوان میکنن!

رویا جون اومده امروز نی نی یارو ت‌گ کنیم یا نه تکلیف چیه

من مدتهاس کم پست میزارم ولی میومدم میخوندم انرژی میگرفتم شارژ میشدم

خواهش میکنم عزیزم خوب کاری کردید سکه پارسیان خریدید  شما تاپیک گزیده ی مدیریت خرج و مخارج رو ...

خیلی ممنونم گل مهربونم

نمیدونم چ پستی گذاشتی پاک کردی نخوندمش گل

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
بله عزیزم حساب کردم . طلای خامش میشه ۴۳۵۰ حدودا . حالا ۱۵ درصد هم بهش اضافه بشه میشه ۵ میلیون .&nb ...

ببخشی گلم شما اپ مخصوصی رو مد نظرتون هس؟متوجه صحبتاتون نمیشم 

یا اینکه طلا رو خودتون میخرید

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤