2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313531 بازدید | 71254 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من نمی‌فهمم جریان چیه طرف تابلو دروغ میگه  هر تاپیک یه دروغ جدید و حرف متناقض گزارش ...

سایت که براش برنامه نوشتن

هر تاپیکی حداقل ده تا گزارش بخوره تعطیل میشه

پس مشکلی از سایت نیست

مشکل از اوناییه که گزارش میزنن

مامان سبحان جان نظرتون در مورد این وام طلا که داره توسایت تبلیغ میشه چیه؟ ازکی وام نوشته مربوط به ب ...

عزیزم این وام هم جدید نیست از طریق از کی وام اقدام میکنید بعد سقفش هم ۷۵ میلیون هست مثلا قبل از عید براساس اعتبارسنجی به من ۳۳ میلیون تعلق گرفت که باز اون هم من اومدم درخواست بدم نوشت ظرفیت پر شده ، کلا روند گرفتنش انگار خیلی هم راحت نیست و حتما هم باید از یک سری فروشگاه های طرف قرارداد خرید کرد که البته د ی ج ی کالا هم جز اونها هست ظاهرا و سودش هم زیاده ولی باز بشه بگیریم برای پس انداز بلند مدت شاید بد هم نباشه 

بله عزیزم دقیقا همینطور هست که میگید که اینطوری حدود ۱۴ درصد میشه ‌ 

فکرمیکنم هزینه پستشم حساب کرده..البته سمت ماخونه دارن ولی طلافروشی شون توتهرانه...دیگه ازدفعه دیگه حسابی حواسموجمع میکنم ..ممنون ازوقتی که گذاشتید..

سلام عزیزم میشه کمکم کنییییید من ویپاد نصب کردم امروز هنوز کارتم ب دستم نرسیده اما توی ویپاد ...

سلام عزیز دلم صبح قشنگت بخیر باشه

فدات شم اگه شبا زدی طول می‌کشه به حساب بشینه 

چهار ساعتی ....

بچه ها این فجرانه سومی رو گرفتین؟

به ما که تعلق نگرفت عزیزم ❤️ رفتیم گفتن جزو دهک نهم هستین ...برگشتیم 

گفتیم چطوری اعتراض بزنیم ؟

گفتن از داراییتون کم کنین اعتراض بزنین ☹️🙁

عزیزم اکثر خانما همقبل پری هم تو پری این حالتارو دارن..من که تحمل خودمم ندارم چه برسه دیگران مخصوصاخ ...

چکاپ که میرم حتمااا ولی نههه خدانکنه علائم یائسگی زودرس باشه 

خدای من من کجا یائسگی کجا

من خیییلی کوچولوام 

اولین باره اینجوری شدم

سلام بچه ها اون یکی تاپیک قفله  ما قرار شد یه واحد بخریم طلاهامم بفروشیم  یه 50نقد دارم ...

انشالله به سلامتی ستاره جون ❤️

کار خوبی میکنین عزیزم 

اکه قرار به زودی بگیرین و پول کم دارین اونوقت رایت میگه همسرتون طلای زینتی نگیر 

یا شکسته بگیر با یک درصد 

یا آب شده از جای مطمین 

منتها بازم میگم اگه فعلا معلوم نیست یه ماه دیگه بگیرین یا ....

به ما که تعلق نگرفت عزیزم ❤️ رفتیم گفتن جزو دهک نهم هستین ...برگشتیم  گفتیم چطوری اعتراض بز ...

سلام عزیزم ..خوبی...چه خوب اومدی اینور...

قراربود بابت خریدهای روزانت گزارش بدی..که تاپیک اونجوری شد...

عزیزم مابه پستهات احتیاج داریم...🥰❤🙏