powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12905 عنوان شایدبرام خوب شد با کسی که خیلی دوستش داشتم ازدواج نکردم 332 بازدید | 34 پست با دل خون میگم ولی اگه باهاش ازدواج میکردم همش از خودم میزدم و خودمو نادیده میگرفتم و با وسواس زیاد میخواستم براش عالی باشم از هر لحاظهر چیم داشتم و بابام میداد قطعا اول برای اون میخواستمششاید صلاحم این بوده و خواست خدا بوده به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره امروز | 19:24 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12905 ولی زندگی با عشق یه چیز دیگه اس من ی جورایی دیوونش بودم میدونستم خودموکامل وقفش میکنم شایدبرای من اینجوری بهتره به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12905 چند وقت باهم بودین؟ ۵سال به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره
شهرزاد۸۳ عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2206 منم خوشحالم با کسی که دوستش داشتم ازدواج نکردم چون بعدا فهمیدم اخلاقای بدی داشته
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12905 بنظرم سخت کار تو دنیا عشق یکطرفه هستش کشنده ترین سمه ی طرفه نبود ولی انگار برای اون انقدر نبود که موقع حساس ی کارجدی کنه و رابطه۵ ساله رو نجات بدهولم کرد و رفت با یکی دیگه به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره
ab2002 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2064 ۵سال اها منم ۷ سال باهم بودیم زجر کشم کرد اخرش رفت 🙂 عیب نداره اینا واقعا نمیدونم بعدا بخایم با یکی ازدواج کنیم چطور با این مغز نابود میتونیم 🥲
بدترین عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 1478 ی طرفه نبود ولی انگار برای اون انقدر نبود که موقع حساس ی کارجدی کنه و رابطه۵ ساله رو نجات بدهولم کرد ... میدونم ناراحت میشی ولی اونجوری که تو فکر میکردی دوستت نداشته منم تجربه کردم خیلیییییی غم انگیزه
asalzahra عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 799 بنظرم سخت کار تو دنیا عشق یکطرفه هستش کشنده ترین سمه شماتجربه کردی ؟؟واقعا درست میگی
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12905 اها منم ۷ سال باهم بودیم زجر کشم کرد اخرش رفت 🙂 عیب نداره اینا واقعا نمیدونم بعدا بخایم با یکی ازدو ... مال تو چرا رفت؟مال من که نامرد سریع رفت با یکی دیگه به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12905 میدونم ناراحت میشی ولی اونجوری که تو فکر میکردی دوستت نداشته منم تجربه کردم خیلیییییی غم انگیزه خیلیفکر میکردم بیشتراز اینا دوستم داره به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره
بدترین عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 1478 شماتجربه کردی ؟؟واقعا درست میگی اره تجربه کردم و متاسفانه شوهرم هم هستن ولی خب وقتی میبینی برا یکی جونتو میدی ولی اصلا براش مهم نیستی سخته زهره