2777
2789

با دل خون میگم ولی اگه باهاش ازدواج میکردم همش از خودم میزدم و خودمو نادیده میگرفتم و با وسواس زیاد میخواستم براش عالی باشم از هر لحاظ

هر چیم داشتم و بابام میداد قطعا اول برای اون میخواستمش

شاید صلاحم این بوده و خواست خدا بوده

به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی زندگی با عشق یه چیز دیگه اس

من ی جورایی دیوونش بودم میدونستم خودموکامل وقفش میکنم شایدبرای من اینجوری بهتره

به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره

بنظرم سخت کار تو دنیا عشق یکطرفه هستش کشنده ترین سمه

ی طرفه نبود ولی انگار برای اون انقدر نبود که موقع حساس ی کارجدی کنه و رابطه۵ ساله رو نجات بده

ولم کرد و رفت با یکی دیگه

ی طرفه نبود ولی انگار برای اون انقدر نبود که موقع حساس ی کارجدی کنه و رابطه۵ ساله رو نجات بدهولم کرد ...

میدونم ناراحت میشی ولی اونجوری که تو فکر میکردی دوستت نداشته منم تجربه کردم خیلیییییی غم انگیزه

اها منم ۷ سال باهم بودیم زجر کشم کرد اخرش رفت 🙂 عیب نداره اینا واقعا نمیدونم بعدا بخایم با یکی ازدو ...

مال تو چرا رفت؟

مال من که نامرد سریع رفت با یکی دیگه 

میدونم ناراحت میشی ولی اونجوری که تو فکر میکردی دوستت نداشته منم تجربه کردم خیلیییییی غم انگیزه

خیلی

فکر میکردم بیشتراز اینا دوستم داره