2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1781033 بازدید | 106643 پست
اره دیگه بعضیا اینجورینبهتر سرک نمیکشیکه چی بشه؟منم اخلاقم همینههیچ چیز هم مخفی نمیمونهبالاخره یه رو ...

من اگه باشم مستقل به بقیه هم میگم این راه خوبه بیا از این راه بریم باهم پیشرفت کنیم،اینطوری نیستم🥲مثلا مثه معصومه جون که راهکارهاش و میگه وروش ها پس انداز و یاد میده به بقیه،ما همیشه براشون بودیم خب،دوست بودیم ،نگفت این راه و برو🥲

دقیقاااا نیلا جان مثه ما🥲منم دلیلش و نمیدونم واقعاااا همسر منم کارگر ساختمون بیشتر وقتا بیکار میشد، ...

ی پسرعمو دارن دامادشونه راننده آژانس بود شوهر من بعدازاینکه رفت سرکار گفت گناه داره اینقد ب همه رو زد تا بردش با خودش سرکار بعد از ی مدت همون داماد باعث اخراج شوهرمن شد بعدمادرشوهرم طرفداری دامادشو میکردبهم میگفت چرا شوهرت ب دامادم سلام نمیکنه ی بار سرهمین داماد ی دعوای حسابی با مادرشوهرم کردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانا جان باورت میشه برادرشوهر بزرگم ازسرکاراومد ماشین رو تو حیاط دید بنظرت اولین حرفی ک زد چی بود خی ...

وااایئیی عزیزم نیلا جان💔من تصور کردم اون لحظه رو🥲فقط اونقدر پیشرفت کن که دق کنن🤪😂

حتما عزیزم خداروشکر شوهرمن خیلی بفکرپس انداز و پیشرفته همه چیزو با حساب کتاب انجام میده

خداروشکر،این خیلی خوبه،وقتی شوهر آدم هم همراه باشه عالیه،

برادر شوهرم و خانمش جفتشون همراهن و هم فکر،

بر عکس شوهر من🙃

من اگه باشم مستقل به بقیه هم میگم این راه خوبه بیا از این راه بریم باهم پیشرفت کنیم،اینطوری نیستم🥲م ...

میفهمم چی میگی

همه یه ذات ندارن

چیزی که میدونم جاری چشم پیشرفت جاری رو نداره

البته برادرم اصولا همینه

خداروشکر،این خیلی خوبه،وقتی شوهر ادمم همرا باشه عالیه،برادر شوهرم و خانمش جفتشون همراهن و هم فکر،بر ...

ایشالا شوهر تو هم حالش خوب بشه سرپا بشه فکرکنم دیگه تو این.مدت دیده شما چقد واسه زندگیتون تلاش کردی همراهت میشه

ی پسرعمو دارن دامادشونه راننده آژانس بود شوهر من بعدازاینکه رفت سرکار گفت گناه داره اینقد ب همه رو ز ...

خوب کردی اگه ساکت بمونی میگن زبون نداره،من انقد بی زبون بودم انقد بهم تیکه مینداختن بلد نبودم جوابشون و بدم یه بار صبرم لبریز شد بعد اینکه صداشون و شنیدم رفتم جوابشون و دادم،

بعدش شنیدم با خودشون میگن زبون درآورده،خواهرش یادش داده🥲

بارها دیده که نظراتم به نفعش و ضرر نکرده،تعریفمم میکنه،از مدیریتی که الان میکنم ولی امان از وقتی که عصبی بشه🥲

میگم یه وقت زشت نباشه منم کوتاه نمیام و حرفم و میزنم🤭

بعدش هم قهر میکنم😕

خوب کردی اگه ساکت بمونی میگن زبون نداره،من انقد بی زبون بودم انقد بهم تیکه مینداختن بلد نبودم جوابشو ...

مادرشوهر منم گفت میدونم دوستت یادت داده اینجوری جواب میدی گفتم من خودم عقل دارم بلدم جواب بدم تا الانم احترام گذاشتم ولی احترامی ندیدم ما اگه جلوی بلانسبت سگ استخوان میذاشتیم بعداز ی مدت واسمون ی دمی تکون میداد داماد تو اینکارو هم نکرد

مادرشوهر منم گفت میدونم دوستت یادت داده اینجوری جواب میدی گفتم من خودم عقل دارم بلدم جواب بدم تا الا ...

باریکلا نیلا جون آفرین،چقد خوب تونستی کلمات و به کار ببری،من که دست و پام میلرزه و با صدای لرزون جواب میدم،ولی الان یکم بهتر شدم ولی تپش قلب و دارم موقع عصبانیت،استرس میگیرم

همه وسط قوم شوهر همین احساس رو دارن عزیزم من جمله خودم ، یجورایی دلم میگیره یجوریه ،خودت نیستی ونمیت ...

چقد قشنگ گفتی 

دقیقا خودت نیستی و باید حواس جمع و محتاط هم باشی 

والا من که ۱۲ ساله ازدواج کردم و از یه قوم هستیم بازم همینم و چقد هم تفاوت می بینم

باریکلا نیلا جون آفرین،چقد خوب تونستی کلمات و به کار ببری،من که دست و پام میلرزه و با صدای لرزون جوا ...

منم ی مدت خیلی زود عصبی میشدم ولرزش صدا رو داشتم بعد هی خودخوری میکردم ک چرا اینو نگفتم چرااینکارو نکردم وقتی مشکل قلبیم رو فهمیدم ب خودم اومدم و شدم این نیلا