2777
2789

کلاس ششم بود یه دوستی داشت عاشق یه پسر ۱۵ ساله شده بود.فکر کنم  دختره با پسر تلفنی  با هم صحبت میکردن   دختره وقتی میخواست درد و دل کنه زنگ میزد به دخترم درموردش حرف میزد. و از عشق آتشینش میگفت😂

دخترمم گوشی رو اسپیکر میزاشت منم گوش کنم دو تا مون غلط میزدیم از خنده 😂😂😂

دختره میگفت به کسی نگی ها دخترمم میگفت نه خیالت راحت اصلا نمیگم😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه مادر بالغی نداره دخترتون 

به مشکلات و احساسات دختر بچه ها می خنده 

خبر چینی و دروغ گویی و تمسخر به بچش یاد میده 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید

اخ . خدایا کاش من وجود نداشتم ولی همچین مادری داشتم حسرتش به دلم موند . مامانم سواد کافی نداره هر دهه از عمرش یا حامله بود یا بچه کوچیک داشت . فقط بچه اورد ولی هیچ وقت نشد برا بچه ای که میاره وقت بزاره . خدایا دلم میسوزه مامانای دیگه رو میبینم 😭 هیچ وقت نشد ببینه ما دوستمون کیه کجا میریم چی نیاز داریم. خدا شما و دخترتونو برا هم حفظ کنه💓🥲

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

چرا

دلم سوخت براش 

خودمونم تو این سن بودیم خیلی از احساس هارو ناخواسته تجربه کردیم ولی اینکه مسخره کسی باشیم حتی اگه طرف نفهمه ب نظرم بی انصافیه

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
من بهش گفتم راز رو به هیچ کس نباید گفت جز مادر

باشه بلاخره دوستش دخترت رو قابل اعتماد میدونسته دیگ نباید بزنی رو اسپیکر سوژه کنی 

حداقل راهکار بدع ب دخترت ک بگه کارش اشتباهه نکه دوتایی بهش بخندین 

سر خودتم ممکنه بیاد 

نکن اینکارو 

لطفا لایک نکنید .سپاس