2777
2789
عنوان

رابطه مادر دختری فقط منو دخترم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 115 پست
دلم میخواد یه دختربچه ۱۱ ساله از عشق آتشینش بگه ببینم میتونی خودتو کنترل کنی یا نه😂😂

من خودم توی کلاس کلی ازین دست مسائل می‌شنوم. میان کنارم کلی درد و دل میکنن چن جلسه اول با روی باز گوش میدم و کم کم نصیحت میکنم که کارشون اشتباه و لطمه میبینن.خیلی موارد شده اومدن گفتن خانوم کات کردم کلی روحیه ام خوب شده..‌

خواستم بگم اگه شما اولین باره این مورد رو دیدین من هر روز دارم می‌شنوم. خنده نداره .بنظرم خیلی ام دردناکه مساله ...

لطفا لایک نکنید .سپاس
امیدوارم سرت نیاد چون دنیا گرده اون موقع نمیدونم میخندی یا گریه میکنی جاش !

صددرصد سره اسی میاد یا سره دخترش 

هرچی باشه نباید اعتماد یه دختر بچه رو سلب میکردن 

این خانوم هم به جای مسخره باید باهاش حرف میزد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم توی کلاس کلی ازین دست مسائل می‌شنوم. میان کنارم کلی درد و دل میکنن چن جلسه اول با روی باز گو ...

من برای اون دختر کاری نمیتونستم بکنم و نهایت استفاده رو برای تربیت دختر خودم بکار بردم که بفهمه عشق تو این سن چقدر خنده دار و دردسر سازه

به کی ؟

من اگر بودم اول به بچه خودم میگفتم کارش اشتباهه 

اگر مینشستم باهاش میخندیدم از این قضیه دو تا چیز بد یاد میگرفت ، یک اینکه یاد میگرفت راز هرکسی رو بر ملا کنه ، دو اینکه بشینه بقیه رو سوژه کنه و بخنده 

من از اون دختر دفاع نمیکنم 

دوست پسر داشتن دختر ۱۱ ساله اشتباه بزرگیه 

اما به دختر خودم اول اشتباه خودش رو گوشزد میکردم 

بعد میگفتم کار دوستت غلطه تو هم نباید به من میگفتی اما حالا که گفتی سعی کن به دوستت کمک کنی تا بدونه این رابطه بهش آسیب میزنه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نه بابا ربطی به من نداشت من فقط ازین قضیه استفاده کردم که دخترم بفهمه عشق این سن چقدر خنده داره

کاش میگفتی.منم دوست دخترم دوازده سال اونم یک پسره خیلی بزرگتر پیله کرده بهش همونجور که شما میگی عشق اتشی و...بعد به مادرش یواشکی گفتم دیدم مادر خبر داره اوج فاجعه اونجاست که پسره ول نمیکنه اینها نمیتونن جلو دختر و پسر بگیرن حتی بیرون شهر رفتن اینا

من برای اون دختر کاری نمیتونستم بکنم و نهایت استفاده رو برای تربیت دختر خودم بکار بردم که بفهمه عشق ...

شما اومدی درس درست بدی صدتا مساله رو خراب کردی .بیخیال حوصله توضیح ندارم 

موفق باشی 

لطفا لایک نکنید .سپاس
من اگر بودم اول به بچه خودم میگفتم کارش اشتباهه اگر مینشستم باهاش میخندیدم از این قضیه دو تا چیز بد ...

هر کس یه روش تربیتی داره من با خندیدن به این موضوع به دخترم فهموندم عشق تو این سن چقدر خنده دار و دردسر سازه

چقدر خوبه که با دختر گلتون انقدر دوست و صمیمی هستین👏👏

حالا از یه طرف فکر میکنم بهتر بود بهش اجازه ندین اسم دوستشو به شما بگه و مشکلش رو بدون اسم بردن ازش باهاتون مطرح کنه و شما هم راهنماییش میکردین که هم رازداری رو یاد بگیره و هم دروغگویی( نه نگران نباش به‌کسی نمیگم) رو یاد نگیره و بهش مجوز دروغگویی ندین و از طرف دیگه هم فکر میکنم باید خونواده‌ی اون دختر هم در جریان قرار میگرفتن و شما که موضوع رو فهمیدین باید بهشون هشدار و انذار میدادین

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
من اگر بودم اول به بچه خودم میگفتم کارش اشتباهه اگر مینشستم باهاش میخندیدم از این قضیه دو تا چیز بد ...

ممکنه کمک کردن به این دختر فکر دختر دیگه درگیر بشه واونم گرفتار بشه و از درس و..بیفته بنظر من فقط خانواده بچه میتونن کمکش کنن و یک مشاور خوب دختر این خانم باید قطع رابطه کنه بااون یا رابطه درحد درس باشه فقط

همدلی کردن و درک و شعور رو تو دخترت کشتی

دقیقاً من الان فهمیدم اینایی که میشینن بقیه رو سوژه میکنن و میخندن از کجا الگو برداری میکنن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐