2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1789748 بازدید | 107137 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جالب اینه ک همشون وضعیت مالیشون اوکیه قبلا هم گفتم 3سال تموم شوهرم بیکاربود نگفتن چیزی لازم دارید یا ن ولی الان تا میبینن ما ی وسیله خریدیم سریع حسادت میکنن خیرسرمون خیلی جاها رو چراغ خاموش میریم ولی بازم.میفهمن

حق داری ناراحت باشیولی همچین چیزایی ظاهرا عادی شدهخیلیا چراغ خاموش می‌رن جلو

آره،از همون اول چراغ خاموش میرفتن،خیلی حواس جمع و اهل چرتکه،بر عکس شوهرم😕منم که یه نمه عاقل کسی مثه معصومه جون نبود راهنماییم کنه بگه همون یه ذره پس اندازت و طلا بخر🥲عیب نداره باز خداروشکر که الان میفهمم،باور میکنی مستقل جون با اینکه من طبقه بالام هر وقت وسیله خونه خریدن من هیچ وقت متوجه نشدم تا اینکه رفتم خونشون فک کن یخچال و مبل و فرش و این طور چیزا که کوچیک هم نیست 😂اصلا اهل سرک کشیدن تو زندگی بقیه نبودم و نیستم،حتی یه روزی نپرسیدم از جاریم که حقوق شوهرت چقدره

ولی اون یه جوری از زبون من حرف میکشید که وقتی میرفت تازه میفهمیدم چیکار کردم😂

زمین خریدن حتی مادر شوهرم نفهمید🤭

اطرافیان شوهرمنم دوست ندارن پیشرفت ما رو ببینن مثل همینی ماشینی ک خریدیم و همه خورده توذوقشون

ولی باور میکنی نیلا جان من انقد ذوق کردم که نگو، حتی اینجا نگفتم که برادرشوهرم گرفته فقط گفتم چه حس خوبی داره ماشین صفر تو حیاط ادم باشه😍

آره،از همون اول چراغ خاموش میرفتن،خیلی حواس جمع و اهل چرتکه،بر عکس شوهرم😕منم که یه نمه عاقل کسی مثه ...

اره دیگه بعضیا اینجورین

بهتر سرک نمیکشی

که چی بشه؟

منم اخلاقم همینه

هیچ چیز هم مخفی نمیمونه

بالاخره یه روز رو میشه

ولی خب ما هم نباید آمار بدیم وقتی آمار نمیگیریم

ولی باور میکنی نیلا جان من انقد ذوق کردم که نگو، حتی اینجا نگفتم که برادرشوهرم گرفته فقط گفتم چه حس ...

هانا جان باورت میشه برادرشوهر بزرگم ازسرکاراومد ماشین رو تو حیاط دید بنظرت اولین حرفی ک زد چی بود خیلی رک گفت بفکرجا پارک باشین این جای پارک ماشین ماست درصورتیکه اون الان ماشین نداره شوهرمم بش گفت ایشالا تا ماشینت بیاد ما اینجا نیستیم

جالب اینه ک همشون وضعیت مالیشون اوکیه قبلا هم گفتم 3سال تموم شوهرم بیکاربود نگفتن چیزی لازم دارید یا ...

دقیقاااا نیلا جان مثه ما🥲منم دلیلش و نمیدونم واقعاااا 

همسر منم کارگر ساختمون بیشتر وقتا بیکار میشد،

چرا بقیه نمیتونن ببینن پیشرفت کسی رو